© Shutterstock / NTB scanpix
© Shutterstock / NTB scanpix
erotikk
erotikk | © Shutterstock NTB scanpix

Cupidos erotiske noveller og bilder

Published:
Last updated:

Bladet Cupidos lesere har skrevet over 15.000 erotiske noveller/tekster til Cupido siden 1984. Her er godt over tusen av de beste historiene!


Nyeste noveller:

Skinn mot skinn (Av Meerschaum, publisert 30.07.2020): Hvorfor Cadillac? Er det lyden når døren lukkes med et smekk? Er det linjene? Kromen? Det mytiske rundt dette ikonet fra rockabillytiden? Alt dette, og mer til. Men først og fremst er det en detalj i interiøret som interesserer meg over alt annet. Min aller første erfaring med en Cadillac var da jeg som tenåring hjalp faren min med å renovere gamle biler. Det ble mye rust og vinyl. Mange merker og modeller, men aldri en Cadillac. Hvis det var powerstevne eller bilshow et eller annet sted, var vi alltid på plass. Faderen hevdet alltid av målet med hobbyen var å tjene penger, men det hadde vi aldri for mye av.

Den franske løytnants kvinne (Av Ananbel, Kolding, publisert 23.07.2020): Jeg har aldri gjort noe sånt før... Det er bare fordi det er ham. Min elsker. Min elskede. Min helt egen franske løytnant. Jeg stikker hånden ned i shortsen hans. Det harde lemmet føles akkurat ut som min elskers. Som min franske løytnants.

Sommerkos (Av Cava 2019, publisert 15.07.2020): Damen bortenfor tittet oftere bort nå. Hun lot tydeligvis som hun var opptatt av noe annet og snudde seg delvis bort da vi tittet på henne. Jeg var allerede ganske opphisset og kjente sterk kåthet. Deilig og forsiktig lot han fingrene leke seg over kroppen og viet kjønnet særlig oppmerksomhet.

 

Her finner du mer over 1.000 nye og gamle av de beste historiene!

 

Bildeserier i Cupido Galleri:

Gjennom årene har Cupido publisert mange erotiske bilder. Vi ville vise bilder av kvinner og menn i troverdige erotiske situasjoner. Vi ville finne fram til fotografer som kunne formidle sine modellers ekshibisjonisme, kroppsglede, lidenskap og personlighet, mer enn bare å dvele ved de poserende, unge og glatte kropper.

  Ukens stillinger 2012/40 (18 bilder)

Ukens stillinger 2012/39 (19 bilder)

Ukens stillinger 2012/38 (19 bilder)

Ukens stillinger 2012/37(20 bilder)

Ukens stillinger 2012/36 (20 bilder)

David Steinberg: Why Can’t We Go On as Three? (10 bilder)

David Steinberg (Ginger & John) (10 bilder)

Årgangserotika: Le Diable au Corps (13 bilder)

 

Se flere Ukens stillinger her

Se flere David Steinbergs bilder her

Se flere bidler fra de øvrige fotografene her

 

Related Articles