Cupido Club er et helnorsk nettsted med gode tradisjoner for flørt, dating, kjærlighet og erotisk spenning. | © Shutterstock / NTB
Cupido Club er et helnorsk nettsted med gode tradisjoner for flørt, dating, kjærlighet og erotisk spenning. | © Shutterstock / NTB
Datingside siden 1998.
Datingside siden 1998. | © Shutterstock NTB scanpix
Cupido Club er et helnorsk nettsted med gode tradisjoner for flørt, dating, kjærlighet og erotisk spenning. | © Shutterstock / NTB
Cupido Club er et helnorsk nettsted med gode tradisjoner for flørt, dating, kjærlighet og erotisk spenning. | © Shutterstock / NTB
Cupido Club er et helnorsk nettsted med gode tradisjoner for flørt, dating, kjærlighet og erotisk spenning. | © Shutterstock
Cupido Club er et helnorsk nettsted med gode tradisjoner for flørt, dating, kjærlighet og erotisk spenning. | © Shutterstock / NTB
© haveseen / Shutterstock / NTB
© Song_about_summer / Shutterstock / NTB

Cupido Club - ​En annerledes datingside

Published:
Last updated:

Over 20 år i intimiteten og nytelsens tjeneste!

Info om CUPIDOs nettdatingtjeneste på cupido.no

 

Cupido Club har i over 20 år vært et diskré og liberalt møtested for par og single, med nulltoleranse ovenfor rølp og nettroll. Vi vet at åpenhet rund seksualitet og lyst er viktig stikkord når du skal finne en partner.

En annerledes datingside

Cupido Club skiller seg fra andre datingsider og -apper på flere måter.
Cupido Club er og har alltid vært en helnorsk datingside med norske moderatorer som medlemmene kan ha en dialog med dersom de er usikre på noe eller har spørsmål.

Lenge før andre nettsider begynte å rette seg mot spesielle målgrupper markedsførte Cupido Club seg som en datingside for «bevisste kvinner og menn, single og par». 

Flørt, dating, kjærlighet og erotisk spenning: Cupido Club er et helnorsk nettsted med gode tradisjoner for flørt, dating og erotisk spenning - og ikke sjelden ender det med vennskap, eller forelskelse og kjærlighet


Bli medlem nå!

Åpenhet om seksualitet og lyst er viktig

Her er det lov til å snakke om andre ting enn bare sex, selv om medlemmene rent generelt sett er over gjennomsnittet interessert i sex. Redaksjonen i magasinet Cupido har blant annet flere ganger bedt om innspill fra medlemmene i Cupido Club på artikler, trender og nyheter om seksualitet.

Cupido Club er ikke en typisk nettside som du skjuler for kjæresten, partneren eller ektefellen fordi du jakter på et sidesprang; her finner du også svært ofte par som har en medlemsprofil sammen; par som er nysgjerrige på noe nytt, som vil tilføre forholdet litt ekstra krydder eller inspirasjoner. Åpenhet rund seksualitet og lyst er også det viktigste stikkordene.
 

Viktig å by på seg selv

Cupido Club har fra dag én vært hundre prosent pan-seksuell; her kan du være den du er, enten du liker én eller flere, menn, kvinner eller transpersoner – og er du nysgjerrig på det ene eller det andre så er det bare å søke blant alle profilene.

På Cupido Club har du ikke bare en brukerprofil med ett eller flere bilder og kjedelige personopplysninger. Her kan du være så kortfattet eller utdypende som du selv vil, med bare ett bilde eller flere gallerier. Det er likevel et godt råd fra nettstedets moderatorer at desto mer du byr på deg selv med tekst og bilder, desto større er sjansen for å oppnå kontakt med andre medlemmer.
 

Mye mer enn kjappe treff

På Cupido Club kan du i tillegg legge inn korte kontaktannonser, du kan opprette egne grupper, du kan delta på flere forskjellige forumer og snakke om alt fra seksualitet til kakeoppskrifter. Her kan du også teste ut hva de andre medlemmene mener om den siste erotiske teksten du skrev eller få svar på ting du lurer på om din egen eller andres seksualitet.

På Cupido Club har du mulighet å bli bedre kjent med deg selv og andre likesinnende.

Flørt, kjærlighet, chatting, dating og erotiske opplevelser; Cupido Club er mye mer enn bare en sveip til høyre eller venstre og et kjapt treff i all hemmelighet. Ikke for det; noen foretrekker det kjappe og ukompliserte, CC har også plass for det.

 

Ny funksjonalitet i Cupido Club

Første trekk er mitt: Ta kontroll på hvem som kontakter deg! Er du litt sjenert eller veldig attraktiv? Ønsker du ikke å bli bombardert med meldinger fra ukjente? Eller ønsker du å kommunisere bare med profiler som matcher deg best? Ved å sette "Første trekk er mitt" flagget kan ikke andre kontakte deg (melding, venneforespørsel, invitere til privat galleri) med mindre du først har tatt kontakt. Du vil fortsatt kunne se besøkende på profilen - hvis du har valgt det. Din profil vil bli markert med hengelås-symbol. Du skru av eller på under innstillinger i din profil.

En kilde til kunskap og glede

Cupido Club er en møteplass med gode tradisjoner for diskresjon, anonymitet og lite rølp. Dette er viktig dersom de som er medlemmer skal føle seg trygge og kunne slippe ned skuldrene. Det er ikke alle som er like sikre på seg selv og hva man søker, og da er det greit å vite at man er i trygge omgivelser. Her har du mulighet for å lære om deg selv og andre.

Ny funksjonalitet i Cupido Club
Første trekker er mitt: Ta kontroll på hvem som kontakter deg! Ønsker du ikke å bli bombardert med meldinger fra ukjente? Eller ønsker du å kommunisere bare med profiler som matcher deg best? Ved å sette "Første trekker er mitt" flagget kan ikke andre kontakte deg (melding, venneforespørsel, invitere til privat galleri) med mindre du først har tatt kontakt. Du vil kunne se besøk - hvis du har valgt det. Din profil vil bli markert med hengelås-symbol. Du skru av eller på under innstillinger i din profil.​

Som medlem i Cupido Club har du også tilgang til hundrevis av informative og spennende artikler om samliv, intimitet og seksualitet, samt over 1000 erotiske noveller!
Bli medlem nå!


Les også:


Livet etter forelskelsen
Ulik lyst er et av de vanligste seksuelle problemene for norske par. For noen blir ubalansen så stor at det tar knekken på forholdet.

Hjelp-side Cupido Club:
Her finner du svar på de vanligste spørsmålene om Cupido Club

 

Related Articles