Kåthet og glede
Kåthet og glede | I en spesialskrevet novelleserie for Cupido møter vi tolv mennesker i bydelen Ullevål Hageby i Oslo. | © Cupido

Kåthet og glede i Ullevål Hageby - En novelleserie i 12 avsnitt: Les og hør!

Published:
Last updated:

Novelleserien "Kåthet og glede i Ullevål Hageby" er nå tilgjengelig på nett og lydbok! I en spesialskrevet novelleserie for Cupido møter vi tolv mennesker i bydelen Ullevål Hageby i Oslo.

 

 

Mange vil kjenne seg igjen

Det er en veletablert forfatter – som vi i Cupido kjenner godt fra før – som har tatt på seg oppgaven med å komme virkelig tett på våre nye bekjentskaper og deres sexfylte hverdag.

Vi blir introdusert for både unge og eldre, etablerte par og single som er på jakt etter en partner. Etter hvert oppdager våre venner i Ullevål Hageby nye sider ved seg selv, og her blir det både dramatikk, kjærlighet og pirrende opplevelser.
 


Serien er lagt til nettopp Ullevål Hageby med tanke på hvilke muligheter som finnes for å møte nye mennesker i en bydel som er omkranset av den nasjonale fotballstadion, landets største sykehus og hovedstadsuniversitetet.

Det bor ganske mange mennesker i bydelen, så vi er ikke helt sikre på hvor våre nye venner bor. Men vi er ganske sikre på at ganske mange vil kjenne seg igjen i enkelte av personene i den sexglade gjengen – uansett hvor i landet du måtte befinne deg.Her er en direktelink til de 12 avsnittene: 
(Tilgang til tekstene krever C+  eller VIP / VIP + medlemsskap i Cupido Club)

Kapittel 1: Huskestue

Kapittel 2: Mange muligheter

Kapittel 3: Ringer

Kapittel 4: Fantasier

Kapittel 5: Havmenn

Kapittel 6: Hemmelige affærer

Kapittel 7: Drømmer

Kapittel 8: Møter

Kapittel 9: Hemmeligheter

Kapittel 10: Trekanter

Kapittel 11: Flyktninger

Kapitell 12: Sløyfer

 

Du kan også høre novelleserien  med "Cupido Handsfree".
Novelleserien som lydbok har fått egen spilleliste på Soundcloud.
Klikk på denne linken og få med deg starten på den erotiske novelleserien! 

Handsfree_banner

 

 

Related Articles