© Alexxandra Engel / Shutterstock / NTB
© Luis Louro / Shutterstock / NTB

Erotikk 2021 - Vinnerne er:

Written by: Redaksjonen

Published:
Last updated:

Juryen er nå ferdig med sitt arbeid - og tre flotte noveller er kåret til årets vinnere. Cupido mottok 75 erotiske tekster og ønsker å takke alle innsendere for god erotisk innsats!

 

De tre vinnerne er:
1. premie - kr 15.000: «Hun var lei av det normale» signert «Sofia Svenson»
2. premie - kr 10.000: «En krevende nattevakt» signert «Elisa»
3. premie - kr   6.000: «Kom tilbake, daimon» signert «Tore Treskjegg»

Vinnertekstene vil bli presentert på cupido.no i tiden fremover.
1. premien ble også annonsert og publisert i bladet NYT som vi var med på å lage for Nytfestivalen i år.

I tillegg til vinnertekstene kjøper Cupido inn flere av de innsendte novellene for publisering i 2022.

 

1. PREMIE

Juryens vurdering:
«En godt skrevet erotisk novelle om lengsel etter spenning og eventyr. En klar vinner for juryen»

Forfatteren om novellen:
«Jeg har alltid likt å uttrykke meg skriftlig hvor jeg får jeg lov til å smake på ordene, omformulere og finne riktig, før jeg slipper dem ut. Til tider løper ordene av sted og trekker uante fortellinger ut av meg. Fortellinger jeg ikke visste bodde der inne, men som ville ut. Som denne. Å skrive en erotisk tekst var nytt for meg, men jeg ble dratt mot sjangeren. Andre tekster jeg skrev, som i utgangspunktet ikke var tenkt til å ha noe erotisk innhold, søkte seg mot det erotiske spekteret likevel. Jeg måtte nyansere, slette og holde igjen. Jeg bestemte meg for å prøve ut sjangeren og lot fantasiene spinne av gårde, lot ordene få komme ut som de ville. Jeg lot meg bli dratt med i fortellingen som utspilte seg i hodet mitt. Det var befriende å åpne døren til det ‘forbudte’, og slippe den fri.»

2. PREMIE

Juryens vurdering:
«Spenningen bygger seg opp - og bare må forløses … Historien føles autentisk og er godt fortalt. »

Forfatteren om novellen:
«Koronatiden skapte plutselig et pusterom i en travel hverdag, og jeg må innrømme at det var en frustrerende arbeidssituasjon med hjemmekontor og lite arbeidslyst som skapte ideen om å gjøre noe annet. Jeg trengte samtidig litt ekstra penger fordi jeg hadde fått skattesmell, og fikk derfor den ekstra puffen jeg trengte for å komme i gang. For meg er det ikke naturlig eller vanlig å skrive verken noveller eller noe erotisk, så jeg vet faktisk ikke helt hva som gikk av meg denne dagen. Jeg drømte meg litt bort i en spennende fortid som patruljerende politi - noe som er selvopplevd - og forsøkte å huske tilbake på hvor mye spenninger som var i kroppen den gang, og noen få ganger skjedde det spennende møter med nye og spennende kollegaer også. Ettersom skrivingen kun var på impuls og overstått på noen timer, så ble jeg desto mer sjokkert og overrasket da jeg kom på andreplass. Dette betyr at det er mange der ute som kan skrive god erotikk bare man lar tankene vandre - tenker jeg:) »

3. PREMIE

Juryens vurdering:
«Nye opplevelser i en magisk, forførende setting. En annerledes og pulserende erotisk novelle spunnet rundt et vers fra Alistair Crowleys dikt – One Star in Sight. »

Forfatteren om novellen:
«Hva den er inspirert av er ikke godt å si.. bortsett fra at jeg har lest litt om Alistair Crowley og moderne magi (nei, jeg er ikke inne i det magiske systemet, bare inspirert) lånt noen elementer fra det. Den handler jo om å sprenge grenser, utfordre seg sjøl, åpne dører til andre virkeligheter - slik sex kan gjøre, sex er magi. Ellers er den skrevet rett ut, ante ikke hvor den skulle, den bare ble til.. en slags magi, det også ;-)» 

 

Alle som har sendt inn bidrag og som har vunnet, vurderes innkjøp eller ikke antatt har nå fått svar fra juryen.

Her gir vi deg noen tips til hva du skal tenke på når du skal sende inn en erotisk tekst.

Her kan du sende inn bidrag til Erotikk 2022 allerede i dag.

Dersom du har sendt inn bidrag til årets konkurranse og mener at du ikke har fått svar, gi oss beskjed på dette skjemaet.

 

Related Articles