Kyss og hvisking er noen av de viktigste orale krydderne i sengen. | © Olena Yakobchuk / Shutterstock / NTB

Er du ferdig med Nyttårsforsetter?

Written by: Stine Cathrine Hasle

Published:
Last updated:

Her er 6 nyttårsfortsetter som kan gjøre året enda litt varmere. Det er aldri for sent. Noen ganger er det ikke så mye avansert som skal til for å øke gløden i sengen. Disse 6 kan styrke båndet mellom dere fordi det blir hot i stedet for not.

1. Alternativer
Ikke si nei når partneren din kommer med et initiativ, kom heller med et forslag til en alternativ aktivitet eller kjærtegn. Det finnes en million av berøringer som kan velges istedenfor den du ikke ønsket akkurat da.

2. Orddusj
Gi hverandre raus ros for hva dere gjør og ikke bare for hva dere er eller har. Positive ladde ord kan gi dere mer overskudd og energi både i og utenfor sengen. Rett ord til rett tid kan gi spontanereksjon for begge. Både klitoriser og peniser kan steile av skryt.

3. Glatt glid
Alle nattbord skulle hatt en skuff med tuber eller krukker med glidemiddel. Slik glid kan øke nytelsen vaginalt eller analt og forhindre rifter, smerte og sårhet. God glid ett sted kan få effekt i hele kroppen. Har dere ikke glidemiddel? Løp og kjøp!

4. Nysgjerrighet
Man kan aldri bli ferdig med å vite hva en seksuelt tenner på. Bruk tid på åpne spørsmål i sengen. Hva en blir kåt av kan forandre seg hele livet både hos deg og andre. Året kan by på noen små og store overraskelser! Husk å reagere med respekt på alle typer betroelser.

5.Gullmunn
Kyss og hvisking er noen av de viktigste orale krydderne i sengen, men kommer ikke til sin rett hvis man ikke er nøye med egen tann- og munnhygiene. Dårlig ånde kan skyldes tannstein eller sure oppstøt. Invester i god tannpuss, og en tur til tannlegen eller legen.

6. Kalendermagi
Planlegg å være impulsiv. Man trenger ikke vente på at lysten skal komme eller oppstå spontant. Skriv inn i kalenderen dager og timer du vil investere i kjærtegn. Tenk at det er som å blåse på gløder i en peis. Det må gjentas. Hell på med orddusj, nysgjerrighet og gullmunn.

 

 

Related Articles