Vi fortsetter jakten på den kvinnelige orgasmen!
Vi fortsetter jakten på den kvinnelige orgasmen! | Hvordan oppnår du de beste orgasmene? Cupido spør og vi håper våre kvinnelige lesere hjelper oss med svarene.  | © B-D-S Piotr Marcinski Shutterstock NTB scanpix

Hvordan oppnår du de beste orgasmene?

Published:
Last updated:

Cupido jakter på kvinnens orgasme og ber lesere og Cupido Club-medlemmer om å være med å tegne skattekartet.

Dersom man tenker etter så er det jo slik at en kvinne er i stand til å få mange store og små orgasmer i løpet av et samleie, mens en mann i beste fall, i sin beste alder, kanskje to, muligens tre, før han går «tørr». 

Likevel er det kvinnene som sliter mest med å oppnå seksuelt klimaks og som har det gjort det til en kunst å simulere orgasmer, kanskje først og fremst for å tilfredsstille mannen og fortelle ham hvilken fantastisk elsker han er.

Cupido har tidligere skrevet mye om kvinners orgasme, og det er ett av de temaene som våre lesere vil vi skal skrive mer om. Nå fortsetter vi jakten på kvinnens orgasme; og vi ber våre lesere og Cupido Club-medlemmer om å være med å tegne kartet til skattejakten!
 

Noen nyter å fake!


Nå finnes det studier som også avdekker at enkelte kvinner faker orgasmer og faktisk nyter det, men flesteparten gjør det av andre årsaker. 

Ifølge Time Magazine, som formidlet nyheten, oppgir kvinnene fire hovedgrunner til at de later som om de kommer selv om de ikke gjør det:

Altruistisk bedrageri – faker orgasme av hensyn til partnerens følelser og forventninger.

Engstelse og usikkerhet – faker orgasme for å unngå negative følelser forbundet med seksualakten.

Tenningsstimulering – faker orgasme for å oppleve økt tenning.

Sette strek – faker orgasme for å bli raskere ferdig.

Langt de fleste kvinner som faker orgasme gjør det av hensyn til partneren eller sin egen usikkerhet og engstelse, men mange kvinner faker faktisk orgasmer for selv å oppnå sterkere nytelse. Les hele artikkelen her.
 

Norske kvinner faker mest


Blant de nordiske landene utgjør norske kvinner den største andelen av de som faket hver gang eller ofte.
 
Funnene i undersøkelsen som er utført for Riksförbundet För Sexuell Upplysning (RFSU) ble offentliggjort i 2016. De underbygger tallene som den nederlandske sexologen Ellen Laan tidligere har omtalt i Cupido i artikkelserien «Nytelse – for hvem?» Ellen Laan refererer der til studier som viser at bare 25-30 prosent av heteroseksuelle kvinner får orgasme ved penispenetrasjon.

- Kvinnens ereksjon kan trenge 20-30 minutters stimulering. Det er på dette tidspunktet kvinnen gjerne ber om å bli tatt og virkelig mener det, skriver Betty Dodson, som er en amerikansk sexrådgiver. Hun har i over 30 år ledet praktiske hjelp-deg-selv-grupper med fokus på vulva/vagina og kvinnens nytelse og orgasme.

Er egentlig orgasmen så viktig for et godt sexliv? De som har opplevd sterke og kanskje multiorgasmer vil nok svare et tydelig «ja» på det spørsmålet. Den er kanskje ikke nødvendig hver eneste gang, men et liv uten ene eneste orgasme vil nok beskrives ganske så «beige» av dem som ønsker et aktivt og levende sexliv.
 

Hva er ditt beste orgasme-råd?


En av produsentene av sexleketøyene som selges i Cupido Shop testet sitt nyeste produkt på cirka 2000 kvinner før de lanserte leketøyet på markedet. Blant dem var en kvinne på over 80 år som etter eget utsagn aldri hadde opplevd en orgasme. Historien forteller videre hvordan denne godt voksne damen endelig fikk oppleve en orgasme, og så kan man jo fundere på om det ga en opplevelse av salig tilfredsstillelse eller et savn over alt man har gått glipp av i et langt liv?

Når får du de beste orgasmene? Langt forspill? Riktig vinkel på penis? Godt «håndarbeid» av deg selv eller partner? 
Hvor viktig er orgasmen for et godt sexliv? Dersom du er en av dem som faker; skulle du ønske at du opplevde orgasme? Hva tror du skal til for at det skal skje?

Del dine tanker om orgasme med oss i Cupido på DENNE LINKEN.

Alle henvendelser behandles diskré, og du står også fritt til å stille spørsmål, komme med råd og kommentarer.

 

Related Articles