Carlin Ross: «Det er likegyldig hvordan jeg får orgasme. Det som betyr noe er at jeg får den.» (Illustrasjonsfoto) | © Bulls

Jeg ble flink til å skaffe meg orgasmer i badekaret

Written by: Carlin Ross

Published:
Last updated:

De tidlige pressorgasmene hjalp meg til å utvikle selvfølelsen. Spenningsorgasmene fylte tomrommet frem til jeg var i stand til å bli skikkelig kjent med meg selv gjennom avslapningsorgasmer

Dette er del 2 av temaet «Kvinnens orgasme - oppdatert og oppgradert» i Cupido 2/2015. Les også de andre tre delene av temaet:


Et av de tidligste minnene mine er at jeg sitter på pappas lår i kirken og gynger frem og tilbake mens jeg gnir skrittet mitt mot benet hans. Jeg kan ikke huske om jeg fikk orgasme, men jeg husker alle de gode følelsene.

Da jeg gikk på barneskolen husker jeg bestemt at jeg fikk orgasmer ved å klatre i tau. Vi hadde tykke gymnastikktau i bakgården vår, og da jeg klatret oppover og var nesten helt på toppen kjente jeg orgasmerushet. Så klatret jeg ned – for å klatre opp igjen. Både opplevelsene på pappas fang og orgasmene i klatretauet var klart klitorisbasert, skapt ved å presse klitoris mot hva det måtte være. Kall det gjerne pressorgasmer.

I ungdomstida ble jeg spesielt flink til å skaffe meg orgasmer i badekaret. Jeg vrikket meg til slik at rumpa ble liggende rett over avløpet og bena på hver sin side av krana. Så kunne jeg la vannet renne over klitoris i timevis mens jeg nøt en lang rekke orgasmer. Bena mine strammet seg – ja, hele kroppen strammet seg – der jeg holdt klitten direkte under vannstrømmen. Jeg opplevde at jeg steg i gradene – fra pressorgasmenivået til et høyere nivå med spenningsorgasmer.

Dette fortsatte helt til jeg fikk min første vibrator. Det var en liten såkalt pocket rocket eller lommeelsker. Jeg fikk rett og slett senebetennelse av den greia. Jeg spente og presset vibratoren mot klitten helt til jeg fikk orgasme. Ja da, jeg fikk mange orgasmer, men de var ikke tilfredsstillende. En gang fikk jeg til og med gnagsår på klitten som følge alt strevet mitt med å komme dypere – og sterkere.

Så bestemte jeg meg for å prøve et sånt vibrerende egg på en pinne samtidig med pocketrocketen. Det var vibrasjoner som sendte meg til himmels. Etter den første orgasmen ringte jeg bestevenninnen min for å be henne prøve vibber både for vaginal penetrasjon og klitorisstimulering. Én vibrator var rett og slett ikke nok.
 

Det hadde verken falt meg inn å bruke vibrator eller å stimulere min egen klitoris samtidig som jeg hadde vaginalt samleie.


Inntil dette hadde jeg trengt oralsex for å få orgasme sammen med en partner. Det hadde verken falt meg inn å bruke vibrator eller å stimulere min egen klitoris samtidig som jeg hadde vaginalt samleie. Og noen ganger, hvis jeg ikke hadde fått orgasme under samleiet, pleide jeg å finne frem min trofaste vibrator etterpå. Men det var noe gutta virkelig ikke satte pris på.

Slik fortsatte det helt til Betty Dodson lærte meg om avslappingsorgasmer og å bygge seksuell energi. Jeg må fortsatt kjempe mot lysten til å spenne musklene, og jeg må være skjerpet for å la orgasmene mine bygge seg sakte opp, i stedet for å la det komme så fort som mulig.

Nå bruker jeg en glassdildo sammen med mitt kraftige Hitachi massasjeapparat, og jeg praktiserer Bettys «Rock’n’roll»-teknikk, der jeg puster inn og puster ut mens jeg ruller bekkenet opp – altså strammer pc-musklene – og slipper. Strammer og slipper.

Jeg har aldri forstått meg på denne enten/eller-greia som har blitt et slikt polariserende feministtema. Er det klitten som er kilden til vår guddommelighet – det som definerer oss som kvinner – eller er det vaginaen? Men så gikk det et lys opp for meg. Det er jo orgasmen som er selveste gudinnekilden.
 

For meg er orgasmen det eneste tidspunktet da jeg er fullstendig til stede i kroppen min og i kontakt med mitt ekte jeg.


Det er likegyldig hvordan jeg får orgasme. Det som betyr noe er at jeg får den. De tidlige pressorgasmene hjalp meg med å utvikle selvfølelsen min. Spenningsorgasmene fylte tomrommet frem til jeg var i stand til å bli skikkelig kjent med meg selv gjennom avslappingsorgasmer. For meg er orgasmen det eneste tidspunktet da jeg er fullstendig til stede i kroppen min og i kontakt med mitt ekte jeg.

Jeg vil ikke dømme andre kvinner for hvordan de opplever sin nytelse. Jeg bryr meg ikke om hvordan du får orgasme, så lenge du får det. Det er så mye nytelse tilgjengelig for oss at disse diskusjonene for eller imot den ene eller andre formen for orgasme er idiotiske. Vi må slutte å konkurrere.

For meg er det ikke et spørsmål om klitoris versus vagina. Jeg vil ha begge deler.


Carlin Ross er amerikansk sexrådgiver og Betty Dodsons partner på dodsonandross.com.En kvinnes ereksjon kan trenge 20-30 minutter med klitorisstimulering
Betty Dodson: Det er egentlig ingen forskjell på «vaginalorgasme», «klitorisorgasme» og «g-punkt­orgasme».

Og forresten har jeg faket alle mine orgasmer - helt til nå
Ja, hva sier man til partneren sin når man først har viklet seg inn i en slik løgn?

Start orgasmetreningen når du er alene
Om en kvinne later som hun får orgasme, er det først og fremst trist. Det blir som å diskvalifisere seg selv og sin seksualitet.Fra Cupidos arkiv:
Livssyklus / Ungdom
Tid for realisering av muligheter - med risiko for forspilte muligheter.


Kvinnens seksualitet
Hva vet kvinnen om andre kvinners seksualitet - og om sin egen? Og hva vet egentlig mannen om den?

Related Articles