Nytt nummer ute nå!
Lyd-erotikk - Nå kan du også høre på noen av novellene fra Cupido. | © Prostock-studio Shutterstock NTB Sscanpix

Cupido lanserer erotiske lyd-noveller

Publisert: 21.02.2019 kl. 08:54 | Oppdatert: 21.02.2019 kl. 08:54

Slapp av, len deg tilbake og nyt erotiske tekster fra Cupido via ørene.
Cupido Handsfree kan du høre erotiske tekster fra Cupido - det kan jo hende du vil bruke hendene til andre ting enn å holde i et blad når du skal kose deg med en erotisk tekst...

Visste du at blinde og svaksynte i flere år har kunnet lese Cupido via ørene? Lydbøker og podcaster gjør at stadig flere kan få glede av tekster og artikler ved å høre i stedet for å lese.

Dette gjelder ikke bare blinde og svaksynte, men også folk med lesevansker eller som skjønner en god del norsk, men som synes det er lettere å høre enn å konsentrere seg om å lese.

Cupido Handsfree tilbyr smaksprøver fra Cupidos rikholdige erotiske arkiv, samt at man her også etterhvert kan høre seg gjennom vår nye, spesialskrevne erotiske novelleserie "Kåthet og glede i Ullevål Hageby". Den første episoden slippes her på Cupido.no 28. februar, samme dato som Cupido 1/19 kommer i bladhyllene.

Fram til da kan du høre tre noveller fra Erotikk 2018, vinnernovellen "Sorg", andreplassen "I lyset fra fyrtårnet" og tredjeplassen "Fru Svendsen".

I Sorg finner to menn sammen i sorgen etter at en kvinne de begge har elsket på hver sin måte dør fra dem. Dette er en tekst med mange lag og det at forfatteren fletter sorgen og sexen så tett sammen gjør novellen ekstra utfordrende og dristig.

I lyset av fyrtårnet forteller historen om en helt spesiell sexopplevelse mellom tre personer, en innfallsvinkel som var spesielt populær i Cupidos årlige erotikkonkurranse i fjor.

Fru Svendsen er en fantasifull, men likevel troverdig bondage-historie der fru Svendsen har full kontroll over sine menn.

Du finner disse tre historiene og fremtidige lyd-noveller på Cupidos hjemmeside på Soundcloud.

Historiene vil ligge åpne og gratis tilgjengelig i tidsbestemte perioder.