© NTB/Shutterstock

Erotikk 2024 - Cupidos årlige erotiske skrivekonkurranse

Published:
Last updated:

Nå inviterer vi deg til å sende inn ditt bidrag!

De erotiske tekstene i Cupido er skrevet av våre egne lesere, skribenter og forfattere. Nå inviterer vi deg til å sende inn ditt bidrag!

Vinnertekstene blir publisert på Cupido nettsiden i  slutten av 2024 eller i begynnelsen av 2025.

En Cupido-historie kan bygges på erotiske fantasier, opplevelser fra virkeligheten eller en blanding av fantasi og virkelighet. Cupido ønsker de positive, spennende, kåte, ekte og ærlige historiene som kan bidra til å spre enda mer kåthet og glede til folket. Skriv om hva du vil - fantasi eller virkelighet – så lenge du viser respekt for personvernet og ikke skriver om personer som kan gjenkjennes, og for øvrig holder deg innenfor norsk lov.

Premier og innkjøp
1. premie: Kr 15.000,-
2. premie: Kr 10.000,-
3. premie: Kr   6.000,-

I tillegg kjøper vi inn andre gode tekster for publisering. Tekstene honoreres med fra 2000 til 4000 kroner.

Cupido ønsker både den kjappe, kåte fortellingen på én til to sider og den lange, utdypende historien med høy kåthetsgrad, oppfinnsomhet og fortellerglede. Historien bør være mellom 4.000 og 20.000 tegn.

Når du sender inn en historie må du oppgi navn og epost-adresse. Du må oppgi et pseudonym hvis du ikke ønsker teksten publisert under eget navn.

 

Frist for innsendelse av tekster: 30. oktober 2024.


Send ditt bidrag nå her!

 

Betingelse for innsendte bidrag:

Innsendte teksten fritt kan redigeres og tilpasses Cupidos formater og profil. Cupido kan publisere teksten på trykk, nett og i de formater Cupido finner passende.

Teksten som blir antatt blir honorert etter Cupidos satser. Cupido har rett til å publisere teksten på forskjellige medier og så mange ganger og så lenge som Cupido finner det aktuelt. Etter at teksten er antatt av Cupido kan du ikke selge eller publisere teksten selv eller via andre forlag.

 

Noen tips til deg som vil sende inn en erotisk tekst.

 

Related Articles