Det er ingen vanlig ingefærrot som illustrerer denne artikkelen, men galangalen er beslektet med vår egen ingefær og brukes både i medisin og matlaging. Vi vet ikke om den forårsaker den ønskede innvortes effekt, men dens erigerte skudd, burde ikke trenge bearbeiding for å tjene formålet. | © Bulls

Ingefær i gammeldags oppdragelse

Written by: Hanne Grasmo

Published:
Last updated:

I mangfoldet av seksuelle praksiser finner vi “figging”, som strekker sine ingefærrøtter tilbake til viktoriatiden.

”Figging… Å behandle en hest på en slik måte at dyret fremstår som livlig, ved hjelp av å innføre en bit av en ingefærrot inn i anus.”
Imperial Dictionary of the English Language (1883).
 
Slik gjorde lure hesteselgere for at dyret skulle holde hale og hode høyt og trippe nervøst rundt, og dermed virke yngre og sprekere.

Men det var altså ikke bare hester som fikk unngjelde. Historiske kilder kan bekrefte at ingefær ble brukt under avstraffelse, for å få den ulydige jente eller gutt til å ikke stramme rumpeballene under spanskrøret.
 
Om du vet hvor sterkt ingefær er, så har du kanskje skjønt at det vil brenne verre enn tigerbalsam. Men det du kanskje ikke vet er at ingefær brukt på denne måten kan skape ekstreme seksuelle reaksjoner.
 
“Det er sant som det er sagt, juicen fra ingefærroten har evnen til å forårsake utrolig seksuelle lyster. Jeg har hatt underdanige som har begynt å gråte mens de tigger om å få noe ført inn i vagina for å få orgasme. Reaksjonen er mangfoldig om ingefæren kommer i kontakt med klitoris.”
Margarath Davis, lederen for The Spanking Club of New York.
 
Det er altså i BDSM-verden at figging har fått sin renessanse, særlig blant dem som liker gammeldags oppdragelse.

Metoden er å kjøpe en hel ingefærhånd, kutte av en finger med en fot, skrelle skinnet og skjære den ut som en butplug.

Ingefærfingeren kan brukes både analt og vaginalt. Det er vanlig å binde fast den underdanige, og at Mesteren bare sitter og ser på reaksjonene. Men noen vil like å samtidig gi ”offeret” den seksuelle stimulans han eller hun tigger om.
 
Figging-ABC:
  • Vær sikker på at den du skal prøve dette på virkelig har lyst til det. Avtal å avbryte om det var verre enn hun/han trodde.
  • Finn den tykkeste fingeren på ingefærhånden, helst 10 centimeter i omkrets. Skrell roten med et håndtak eller en base.
  • Ikke bruk glidemiddel, det vil ta bort effekten, men la roten være våt.
  • Før den forsiktig inn i anus eller vagina. Ha eventuelt en annen bit klar, til å tirre klitoris/penishodet. NB! Kun for dem som ønsker smerte kombinert med kåthet. Best effekt om den som figges er bundet.
  • Vask deg på fingrene, slik at du ikke risikerer å få saften i øynene.
  • Det tar litt tid før effekten starter, og den vil gradvis øke. Etter 20 minutter avtar den igjen.
  • Selv om både den brennende følelsen og de seksuelle reaksjonene kan være sterke, så er det ufarlig og man får ingen mén eller etter-effekter av figging.
  • Fikk du ikke sterke nok reaksjoner? La ingefæren modnes i en plastpose i kjøleskapet noen dager, til det er blitt dogg på posen.
 
Figgen må ha en base, og gjerne et smalere parti, for å sitte på plass i anus og ikke forsvinne inn. Om ulykken skulle være ute er det likevel ikke farlig. Effekten avtar etter 20 minutter og ingefærroten kommer ut igjen med avføringen.

For detaljert beskrivelse av hvordan figge: www.msmargaretdavis.com

 
Les også:
Orgasmesopp og Stinkhorn
Sopp og sex passer vanligvis ikke godt sammen. Men tar du turen til noen gamle lavamarker på Hawaii, kan du dufte deg til en kroppsrystende orgasme.

Elskovsmat - sant og usant
Tro eller overtro, myte eller realitet? Afrodisiaka er i alle fall en viktig del av vår kulturhistorie.

Related Articles