Ikke for alle
Ikke for alle | Det å invitere flere til å være med på sexleken passer ikke for alle, men kan fungere som ekstra krydder for noen. | © Shutterstock, NTB scanpix

Jo flere vi er sammen...

Written by: Tore Aasheim

Published:
Last updated:

Dersom man ønsker å invitere med flere på sexleken kan det være greit å tenke seg nøye om på forhånd.

Det er du som setter rammer for din egen seksuelle utfoldelse. Noen er aseksuelle og velger et liv uten sex. Andre er polyamorøse. Andre igjen knuller rundt til glede for seg selv og andre. Noen er fornøyd med det sexlivet de har, andre synes det er spennende å utforske nye muligheter. Det er du som bestemmer.

​Det finnes like mange veier til et godt sexliv som det finnes mennesker. Vi har spurt våre lesere, Cupido Club-medlemmer og sexologer hva som er deres beste tips for et bedre sexliv. I løpet av sommeren deler vi tipsene og rådene med deg som leser Cupido.

Det er viktig å huske på at du aldri må gjøre noe du føler deg presset til, gjør aldri noe mot din vilje og husk at sex skal være en positiv kilde til nytelse, glede og energi i livet ditt.

Dagens tips handler både om det å være to og det å være flere. Nøkkelordet er uansett trygghet.
 

Tips nummer 29:

29. Jo flere vi er sammen … Her kreves det god kommunikasjon og trygghet i parforholdet for at det ikke skal gå skeis, men mange finner glede og nytelse i å være flere enn bare de to faste. Enten at det inviteres med en tredjeperson, et par eller at man sammen tester ut en swingersklubb. Noen føler trygghet i å invitere med en venn som én eller begge kjenner, andre tyr til et vennepar, mens andre synes det er mer spennende og fungerer bedre med fremmede. Da blir det «oss to» og «ham/henne» eller «dem», noe som er greit om man er litt engstelig for sjalusi og den slags.
 

Tips nummer 28:

Åpent forhold. De gangene den ene liker noe den andre ikke har lyst til å være med på, eller en av partene har betydelig større sexdriv enn den andre, så kan et åpent forhold være en løsning dersom begge synes det er en god idé. Det er ingen andre som har noe med hvordan et par løser sin sexhverdag så lenge det løses i gjensidig respekt mellom to voksne personer.
 

Tips nummer 27:

Be din partner onanere for deg og nyt synet. Da skjer det to ting; du viser din partner at du liker kroppen hans eller hennes, og dersom du følger med i timen så lærer du enda mer om hvordan din partner liker å bli befølt og tilfredsstilt.

Dette er bare en kjapp liste over ting du kan finne på, her på Cupido.no finner du mange flere artikler som omhandler de forskjellige temaene i tipsene.

Fikk du ikke med deg første tipsartikkel? Den kan du lese her...

Hva tenker du om disse tipsene? Er det noe du vil tilføye? Vi hører gjerne dine synspunkter. Send oss din tilbakemelding på DENNE LINKEN


 

Related Articles