Leker for de voksne
Leker for de voksne | Sexleketøy er etterhvert blitt en naturlig del av folks sexliv. | © Shutterstock, NTB scanpix

Leker for mor og far

Written by: Tore Aasheim

Published:
Last updated:

Riktige sexleketøy kan virkelig være med å sette fart på sexlivet.

Det å leke alene som voksen trenger slett ikke være like kjedelig som å leke alene som barn, selv om det er noen barn som foretrekker det også. Når du leker alene så er det du som bestemmer alt; innhold, tempo og tema.

Det finnes like mange veier til et godt sexliv som det finnes mennesker. Vi har spurt våre lesere, Cupido Club-medlemmer og sexologer hva som er deres beste tips for et bedre sexliv.

Gjør aldri noe du føler deg presset til, gjør aldri noe mot din vilje og husk at sex skal være en positiv kilde til nytelse, glede og energi i livet ditt.
 

Tips nummer 50:

Test ut sexleketøy. Det trenger slett ikke være det aller dyreste sånn til å begynne med. Et lite tips til gutta; det er ikke slik at damene alltid ønsker det større enn det du selv har å by på, og til dere damer; skal dere dra på med skikkelig store saker så avtal det med kjæresten, noen menn blir faktisk sjalu dersom dildoen utkonkurrer dem. Helt sant! 
 

Tips nummer 49:

Lag en kisteliste; ting dere har lyst til å gjøre. Ordet kiste referer til «ting jeg har lyst til å gjøre før jeg dør», men det kan også være din eller deres «skattekiste». Før opp alt du/dere vil prøve, oppleve og nyte, skriv ut listen og heng den på innsiden av garderobeskapet. Se frem til å krysse ut gjennomførte øvelser og opplevelser.
 

Tips nummer 48:

Det er lov å leke med maten! Men dropp det helt store pisket krem-griseriet i sengen. En enkel håndfull jordbær kan alltid brukes til noe artig. Noen dråper (!) sjokolade- eller karamellsaus her og der på kroppen gjør sexleken til en smakfull opplevelse. Om dere vil prøve noe mer avansert; den ene får bind foran øynene og må forsiktig smake på alt det den andre byr på. Finn små smaksprøver med svært forskjellig smak; surt, salt og syrlig – og så kan det jo hende at en smaksprøve av forskjellige deler av kåt kropp også inngår i repertoaret. 

Dette er bare en kjapp liste over ting du kan finne på, her på Cupido.no finner du mange flere artikler som omhandler de forskjellige temaene i tipsene.

Fikk du ikke med deg første tipsartikkel? Den kan du lese her...

Hva tenker du om disse tipsene? Er det noe du vil tilføye? Vi hører gjerne dine synspunkter. Send oss din tilbakemelding på DENNE LINKEN
 

Related Articles