Sanselig sex
Sanselig sex | Bruk sansene dine - eller ikke - når du har sex. | © Shutterstock, NTB scanpix

Sanseløs sex forsterker opplevelsen

Written by: Tore Aasheim

Published:
Last updated:

Dersom du eksperimenterer med sansene dine under sexleken kan du få litt av en overraskelse.

Vi har spurt våre lesere, Cupido Club-medlemmer og sexologer hva som er deres beste tips for et bedre sexliv og de deler gjerne sine hemmeligheter med deg. 

Du trenger altså ikke å henge etter tærne i lysekrona og utføre munnsex på din partner som er lenket fast til salongbordet med håndjern med en dildo i rumpa, for at dere skal kunne definere at dere har et godt og innholdsrikt sexliv.

Husk at du aldri skal gjøre noe du føler deg presset til, gjør heller aldri noe mot din vilje og husk at sex skal være en positiv kilde til nytelse, glede og energi i livet ditt.

Her er fem nye tips:
 

Tips nummer 47:

Kaldt og varmt; kontraster får blodet til å bruse. En isbit over en brystvorte eller langs nakken, en dildo som har ligget i varmt vann en stund, dette er sanseinntrykk som utfordrer og pirrer. Alt med måte, det er ingen som ønsker verken brann- eller frostskader.
 
Tips nummer 46:
46. Steng ute noen sanser for å øke følsomheten på andre. Øreklokker som stenger ut lyd eller blindfold som gjør at man ikke ser hva som skjer gjør at spesielt berøring oppleves sterkere. Stenger du ute både lyd og syn kan opplevelsen av berøring, enten det er forsiktig kjæling eller lette klaps, bli veldig sterk. 

Tips nummer 45:
Behold klærne på. Bare la kjønnsorganene være utsatt for berøring. La all oppmerksomhet være rettet mot penis og vagina/anus. Når alle andre berøringsmuligheter, inkludert kyssing, er utelukket så blir opplevelsen av berøring der nede desto sterkere. Dette er ikke nødvendigvis øvelsen å teste ut dersom man er plaget av for tidlig utløsning eller orgasme. 

Tips nummer 44:
Ikke glem å puste! Altså, det høres ut som et skikkelig blondineråd, men ut over den helt nødvendige tilførselen av oksygen, så glemmer mange å puste skikkelig under sexakten. Man er så opptatt av alle andre ting at pusten nedprioriteres. Big mistake! God tilgang på gode, gamle O2 er faktisk med å øke evnen til både lubrikasjon og ereksjon.

Tips nummer 43:
Skap forventninger. Gi et hint allerede over morgenkaffen om hva som kommer til å skje senere, så tenker partneren din på deg hele dagen. Det er forventningsoppbygging, det. Om du er den første som går på jobb, hva med å feste en post-it-lapp på melkekartongen med en melding som ikke kan misforstås – kanskje til og med inkludert klare instrukser for hva som forventes? 

Dette er bare en kjapp liste over ting du kan finne på, her på Cupido.no finner du mange flere artikler som omhandler de forskjellige temaene i tipsene.

Fikk du ikke med deg første tipsartikkel? Den kan du lese her...

Hva tenker du om disse tipsene? Er det noe du vil tilføye? Vi hører gjerne dine synspunkter. Send oss din tilbakemelding på DENNE LINKEN
 

Related Articles