Fyller 25 år!
Fyller 25 år! | Cupido Club er 25 år i år og til vinteren skal nettsamfunnet gjennom en omfattende oppdatering. | © Shutterstock NTB scanpix

Cupido Club - 25 år i intimiteten og nytelsens tjeneste!

Published:
Last updated:

​En annerledes datingside jubilerer - og feirer med sin største oppdatering siden oppstarten.

Cupido Club har i 25 år vært et diskré og liberalt møtested for par og single, med nulltoleranse ovenfor rølp og nettroll. Nå står nettsamfunnet foran sin største oppdatering siden starten.

Nettsamfunnet Cupido Club – eller bare CC blant de innvidde - har helt siden starten i 1993 vært en annerledes datingside; et sted «der leserne kan formidle sine lyster og behov og oppnå kontakt med andre lesere» som det står på her på Cupidos hjemmeside.
 

EN ANNERLEDES DATINGSIDE


Cupido Club skiller seg fra andre datingsider og -apper på flere måter.
Cupido Club er og har alltid vært en helnorsk datingside med norske moderatorer som medlemmene kan ha en dialog med dersom de er usikre på noe eller har spørsmål.

Lenge før andre nettsider begynte å rette seg mot spesielle målgrupper markedsførte Cupido Club seg som en datingside for «bevisste kvinner og menn, single og par». 


IKKE BARE SNAKK OM SEX


Her er det lov til å snakke om andre ting enn bare sex, selv om medlemmene rent generelt sett er over gjennomsnittet interessert i sex. Redaksjonen i magasinet Cupido har blant annet flere ganger bedt om innspill fra medlemmene i Cupido Club på artikler, trender og nyheter. 

Cupido Club er ikke en typisk nettside som du skjuler for kjæresten, partneren eller ektefellen fordi du jakter på et sidesprang; her finner du også svært ofte par som har en medlemsprofil sammen; par som er nysgjerrige på noe nytt, som vil tilføre forholdet litt ekstra krydder om du vil.
 

VIKTIG Å BY PÅ SEG SELV


Cupido Club har fra dag én vært hundre prosent pan-seksuell; her kan du være den du er, enten du liker én eller flere, menn, kvinner eller transpersoner – og er du nysgjerrig på det ene eller det andre så er det bare å søke blant alle profilene.

På Cupido Club har du ikke bare en brukerprofil med ett eller flere bilder og kjedelige personopplysninger. Her kan du være så kortfattet eller utdypende som du selv vil, med bare ett bilde eller flere gallerier. Det er likevel et godt råd fra nettstedets moderatorer at desto mer du byr på deg selv med tekst og bilder, desto større er sjansen for å oppnå kontakt med andre medlemmer.
 

MYE MER ENN KJAPPE TREFF


På Cupido Club kan du i tillegg legge inn korte kontaktannonser, du kan opprette egne grupper, du kan delta på flere forskjellige forumer og snakke om alt fra seksualitet til kakeoppskrifter. Her kan du også teste ut hva de andre medlemmene mener om den siste erotiske teksten du skrev eller få svar på ting du lurer på om din egen eller andres seksualitet.

Flørt, kjærlighet, chatting, dating og erotiske opplevelser; Cupido Club er mye mer enn bare en sveip til høyre eller venstre og et kjapt treff i all hemmelighet. Ikke for det; noen foretrekker det kjappe og ukompliserte, CC har også plass for det.
 

EN KILDE TIL KUNNSKAP


Cupido Club er en møteplass med gode tradisjoner for diskresjon, anonymitet og lite rølp. Dette er viktig dersom de som er medlemmer skal føle seg trygge og kunne slippe ned skuldrene. Det er ikke alle som er like sikre på seg selv og hva man søker, og da er det greit å vite at man er i trygge omgivelser.

Som medlem i CC har du også tilgang til hundrevis av informative og spennende artikler om sex og seksualitet, samt over 1000 erotiske noveller! Denne vinteren lanseres også erotikkserien «Kåthet og glede i Ullevål Hageby», skrevet av en av de beste bidragsyterne til Cupido gjennom tidene, som CC-medlemmene vil få fri tilgang til. 


NYTT DESIGN MED EKSTRA FOKUS PÅ BRUKERVENNLIGHET


Cupido Club er en selvstendig tjeneste, men den har også vært ment som ekstraservice til leserne av magasinet Cupido. Derfor får man som VIP-medlem alltid 15 prosent på pirrende og spennende varer i sexleketøybutikken Cupido Shop, som du også finner på cupido.no.

Enten man har vært i et fast forhold over flere år og sammen søker noe som kan krydre hverdagen eller man er på søken etter noe man ikke er helt sikker på hva er, så er Cupido Club en trivelig og trygg arena for å finne den rette eller den rett på.

I løpet av vinteren kommer Cupido Club til å gjennomgå en del endringer. En splittert ny design er under utarbeidelse og her jobbes det ekstra mye med å gjøre siden mest mulig brukervennlig. Likevel, selv om «nye» Cupido Club blir litt mer fancy på utsiden, vil den beholde det særegne, ekte og trygge på innsiden.

 

Related Articles