© Bulls

Kommer det an på størrelsen?

Published:
Last updated:

Menn kan ha legitim angst for det som er viktig for kvinner, melder The Journal of Sexual Medicine.

At det ikke er størrelsen det kommer an på er et omdiskutert tema, og nå viser det seg at det likevel kan ha litt å si for noen kvinner. En studie som nylig ble presentert i The Journal of Sexual Medicine hevder nemlig at størrelsen kan være litt viktig likevel.
 
Det er særlig kvinnene som får hyppige vaginale orgasmer, og dem som foretrekker penetrerings-sex framfor andre varianter, som mener størrelsen har mye å si, skriver Live Science.
 

Mannlig angst for penisstørrelsen trenger ikke å reflektere maskuline stereotyper.

 
Mannlig angst for penisstørrelsen trenger ikke å reflektere maskuline stereotyper, men er en presis erkjennelse av at størrelsen betyr noe for mange kvinner.

Det er på samme måte menn føler legitim angst for intelligens, personlighetstrekk, humor, sosial status, høyde, rikdom og andre trekk som er viktige for kvinner, sier psykologen Stuart Brody, som har jobbet med studien ved University of West Scotland.Når penis er for stor
Noen kvinner kjenner smerter dypt nede i magen ved samleie. Støtene fra penis forplanter seg innover, oppover og bakover. Det som skulle være godt, blir smertefullt.

Når størrelsen ikke teller 
I forhold til menneskets størrelse er våre kjønnsorganer svært store dersom man skal sammenligne seg med vår «frendsart» gorillaen.

Gutter skotter i dusjen
Menn kan være så heterofile de bare vil. Når de møtes i dusjen skottes det i én bestemt retning.Related Articles