Nytt nummer ute nå!
0004ux1g_w | © Bulls

På tide å kjøpe billett?

Publisert: 05.01.2018 kl. 00:00 | Oppdatert: 02.11.2018 kl. 16:57

Forfatter: Tore Aasheim
Et avbrekk fra hverdagens plikter og stress er som manna for kropp og sjel – og for sexlivet. Kan det være på tide å planlegge en ferietur?
Tidsklemma gjør at vi glemmer å ta vare på oss selv og hverandre, og kroppen og psyken kommer under et enormt press. Det første som svikter er ofte den seksuelle lysten.
 
Sjekk disse fire situasjonsbeskrivelsene og se om du kjenner deg igjen! Kanskje kan reisetipsene være inspirasjonen du trenger for å ta initiativ til en pause i hverdagen?
 
  1. Du er singel og har problemer å treffe «den rette» eller noen som har samme interesser som deg. Reis til et sted med mange andre single eller på en temareise der du møter andre med samme interesser.
  1. Du er i et parforhold som sliter litt i oppoverbakke for tiden. Ta med din kjære på en liten, impulsiv elskovsferie. Mange flyselskaper selger flybilletter til storbyer til latterlig lave priser!
  1. Du er småbarnsforelder og unger og jobb holder på å ta fullstendig knekken på kjærligheten. Ta ut avspasering, plasser ungene hos svigermor, «glem» mobilen hjemme og bli borte en helg. Ingen trenger å vite at dere har booket inn på hotell i samme by som dere bor! Bestill mat opp på rommet, elsk i den store dusjen og bruk tid på hverandre.
  1. Du går arbeidsledig, har lite med penger og sliter med forholdet.  Vær kreativ, hopp på en billigtur med danskebåten, hold dere på lugaren og elsk som kaniner tur/retur Danmark!

Det er ikke prisen, men innholdet som teller
Det er ikke prisen, men innholdet som teller når flørt, erotikk og romantikk skal stå i fokus på feriereisen.

Har du noe spesielt å feire eller er du i et etablert forhold og dere vil unne dere litt ekstra er det selvsagt ok å spandere på seg en reise til et eksotisk sted, en litt finere leilighet og litt ekstra god mat – men det viktigste av alt er tross alt dere to.

 
Les også:
Cupido-tips for ferieplanlegging
Enten man søker opplevelser, kjærlighet eller sex, er det viktig å bruke tid på planlegging.


Kanskje reise bort alene?
Ved å være fra hverandre, ved for eksempel å reise bort alene for en tid, kan et par bidra til å vekke lidenskapen og begjæret på nytt.This article was first publised in Cupido magazine 5/2012.