MSE 5360
MSE 5360 | © Michele Serchuk

Fantasifesten

Written by: Hanne Grasmo

Published:
Last updated:

Med to ekteskap og ett samboerskap bak seg, vil hun ikke ha en mann i huset igjen. Hun har datet 80 menn og fire kvinner i løpet av de siste tre årene, men vil ikke si hvor mange av dem hun har ligget med.

Fantasifesten er én av tre historier i Cupidos miniserie Kvinner som lever, leker og nyter. Lenker til de to andre historiene finner du nederst på siden.
 
 
Hege, 45 år, Vestfold
Singel
Datter på 19
 
– De begynte begge å tafse på meg her, midt blant folk, og de så vel hvor kåt jeg ble! Da var det korteste vei til hotellrommet, hoppe i dusjen, og så var vi i full sving.

Hege prøver ut mye forskjellig, og det blir nesten alltid vellykket. Hjemme har hun skuffene fulle av leketøy og hodet fullt av fantasier hun vil teste. Men det var først for tre-fire år siden at hennes erotiske liv begynte:

– Før jeg begynte å vanke på Cupido Club, hadde jeg aldri hatt sex med en som jeg ikke var kjæreste med, og jeg onanerte nesten aldri.

Den erotiske omveltningen kom tilfeldig etter at hun googlet etter en sauseoppskrift, og «Cupido» dukket opp som et av treffene. Hege ble skikkelig nysgjerrig. Før dette delte hun mail med sin daværende mann, og hadde aldri hatt en profil noe sted.

Ektemaken støttet henne fullt ut når hun fortalte at hun var blitt medlem av Cupido Club, og nærmest maste om at hun skulle prøve ut sin mangeårige drøm om jentesex.

Er egentlig ikke bifil
– Jeg er ikke bifil, egentlig, bare naturlig nysgjerrig. Ville gjerne teste og se om det var noe for meg.

Ganske uredd er Hege også, og hun dro rett hjem til den første jenta hun fikk kontakt med. Hun forteller oppglødd hvordan settingen tente henne, hadde ikke hatt noe å si hvordan jenta var eller så ut, nå skulle alt prøves! Jenta var 10 år yngre, men erfaren med jentesex, og etter kort tid var de i gang og gjorde alt som to kvinner kan gjøre med hverandre.

Hege tente også på mye av det hun leste om på Cupido Club, særlig på rising og dominanse. Ektemannen ville ikke, og sendte henne tilbake til nettet for å finne en dominant mann. Det viste seg å være tidkrevende, Hege chattet og søkte og møtte veldig mange før hun ville prøve noen.

– Når jeg vil leve ut fantasier med fremmede er det ikke viktig at jeg blir betatt av ham, men at han utstråler trygghet og godhet.

For mye med to dominante menn
På ett tidspunkt hadde hun to dominante menn, en fast kosevenninne og ektemannen. Det ble for mye, hun ler og forteller at hun forspiste seg, og kuttet ut en stund. Men så gikk ekteskapet mot slutten, og da var det å kaste seg over tastene igjen. Nye fantasier å leve ut, med en, to, tre og fire menn, eller med par og kvinner. Da en venninne hun hadde møtt på Cupido-treff inviterte på trekant sammen med hennes nye elsker, ble Hege stormforelsket i den sexy mannen. Han flyttet delvis inn til henne, med CC-venninnes velsignelse.

– Da var det slutt på nett-datingen, for når jeg har kjæreste eller samboer vil jeg ikke rote rundt. Det er viktig å gi tid til forelskelsen og forholdet.

Dessverre var det bare sexen som fungerte dem i mellom, og Hege ble raskt aktiv med datingen igjen. Hun har stort sett bare hatt gode opplevelser, enten det blir en hyggelig øl, en deilig middag eller herlig sex og nytelse.

Kun én date manglet helt ­sosiale antenner: Han som kløp henne hardt i puppen utenfor kjøpesenteret der de møttes. Hege smalt til ham rett i fleisen, men han ga seg ikke, og hun snudde og gikk.

Avgjørende å kunne sette grenser
Hege tror ikke hun hadde fått så mye godt ut av sitt frie erotiske liv, om hun ikke hadde evnen til å sette grenser. Men man må ha evnen til å våge også:

– Min beste «one-night»-opplevelse hadde jeg med en som jeg hadde chattet med i ett år, men aldri møtt. Han visste om min fantasi om å ligge på et hotellrom, med bind for øynene, når en ­fremmed kommer inn i rommet.

Det var som i en drøm, han hisset meg sakte, sakte opp, og snakket rolig til meg, til jeg bare kom, kom, kom i armene på en mann jeg ikke visste hvem var.

Hege føler seg privilegert som kvinne, på nettet er det bare å peke på det man har lyst til, så får man det. Neste fantasi som skal prøves ut er en ung gutt, det er mange 20-åringer som er ivrige etter å møte henne.

– Vanlig vaniljesex får jeg ved å ta en telefon til gamle kjente, sier hun og viser smilehullene. – Men de frekke erotiske og mektige kakestykkene, de får jeg på nettet.

Ariane: Kjærlighetsdansen
En singel kvinne i 20-årene som har mer sex enn de fleste jevnaldrende i samboerforhold. Hun unner seg kos, ligg og orgasmer med mange titalls menn, mens hun venter på den rette.


Frida: Ekstraservicen
En gift kvinne i 30-årene som elsker sex, og får lov av ektemaken å kaste seg ut i erotiske utskeielser med menn i alle aldre.


 
Foto: Michele Serchuk ©



Fra Cupidos arkiv:
Kvinnens seksualitet

Hva vet kvinnen om andre kvinners seksualitet - og om sin egen? Og hva vet egentlig mannen om den?

Related Articles