Ikke lurt å være for ivrig
Ikke lurt å være for ivrig | Menn som pusher for hardt på når de er på flørter'n slår ikke alltid godt an hos damene. | © InesBazdar Shutterstock NTB scanpix

Overivrige menn og kresne damer

Written by: Tore Aasheim

Published:
Last updated:

«Mona» klaget på at menn har det for travelt når de er på sjekker’n; og reaksjonene lot ikke vente på seg.

Et kvinnelig medlem på nettsamfunnet/datingside Cupido Club sto fram og mente at menn har det alt for travelt på jakt etter sex.

«Mona» stilte opp på intervju her på cupido.no og ga de sjekkeklare gutta noen råd på veien.

Saken førte til flere tilbakemeldinger fra både lesere og klubbmedlemmer, og det kan se ut som om gutta boys bør sjekke ut rådene fra «Mona» - her har de ett og annet å hente.

En kvinnelig leser som skrev inn til oss etter at saken ble publisert og som ønsker å være anonym, forteller at hun kjenner seg godt igjen i måten menn prøver å sjekke opp damer på.
 

- Jeg mister interessen


- Når en mann tar kontakt med meg, og det første han spør om er om jeg er kåt, eller om vi skal treffes senere på kvelden, ja, da mistet jeg interessen med en gang, det er ikke sikkert jeg orker å svare engang, avslører hun.

- Og bilder av stive kuker tenner heller ikke meg, ikke før etter en stund med chatting, og jeg føler jeg har blitt litt kjent med vedkommende, forklarer kvinnen.

Her kan det med andre ord se ut som om det kan lønne seg å chatte litt sammen og kanskje spørre om dama vil ha tilsendt et bilde

- En annen ting jeg reagerer på, er menn som chatter med mange samtidig, slik at man blir sittende å vente på svar i over halvtimen, det irriterer meg! De kan chatte med og ha kontakt med så mange med vil, men de bør konsentrere seg om et fåtall samtaler samtidig, mener hun.

Er det slik at gutta er så vant til å få nei at de kjører på og kontakter så mange damer som mulig for kanskje å få napp ett eller to steder? Mennene satser på kvantitet, mens damene ser ut til å foretrekke kvalitet.
 

- Skjærer over alle menn med en kam


Det er ikke alle leserne som er enig med «Mona. Et av de mannlige klubbmedlemmene vil ikke bli satt i bås med «alle» menn.

- Jeg synes «Mona» skjærer alle menn over en kam med sine betraktninger og erfaringer. Og jeg tror sikkert det er endel menn som er enige. Man trenger jo å være to for å danse tango, og det finnes to sider av samme sak, mener «Kopitar» på Cupido Club.

- Jeg er en av de mennene som er singel inne på Cupido Club. Når jeg skriver til noen første gang så er jeg alltid høflig. Jeg kan åpne galleriet mitt uten forespørsel eller ved forespørsel, jeg har ingen nakenbilder i mitt galleri og jeg sender heller ikke slike bilder uten at vedkommende har ønsket det, forteller han.

- Jeg forventer ikke nakenbilder tilbake fra damene. Men det er sjelden at damene åpner sitt galleri dersom de har sett mitt og jeg ikke er bra nok, selv om vi begge ble enige om å åpne galleriet. Jeg er også av den oppfatningen at en kommunikasjon skal gå begge veier og at det ikke bare er mannen som må starte en samtale eller fortsette den dersom man hadde en god samtale dagen før.

Jeg mister fort interessen dersom dialogen går kun en vei. Kvinnene har veldig mange menn å velge i, så jeg tror det er mange som driver med «se og kast»-metoden. «Mona» får gjerne ta kontakt om hun er interessert, kommenterer mannen.



 

Related Articles