Orgasmeguide for oppdagelsesreisende

Published:
Last updated:

Et sted der mennesker av alle kjønn, bakgrunner, raser, kroppstyper, tilknytninger, seksuelle preferanser og tilbøyeligheter kan møte et bredt spekter av orgasmeopplevelser

I en tid der mer enn 10 prosent av kvinner aldri har opplev orgasme, der 8 prosent av menn og 33 prosent av kvinner tidvis sliter med å få orgasme og der det ikke finnes så mye som én undersøkelse av transkjønnedes orgasmeopplevelser har orgasmeaktivisten Annie Sprinkle oppdaget Orgasmeplaneten. «Det er et sted der mennesker av alle kjønn, bakgrunner, raser, kroppstyper, tilknytninger, seksuelle preferanser og tilbøyeligheter kan møte et bredt spekter av orgasmeopplevelser.»

Boken er en liten, illustrert guide til all slags orgasmer, inkludert «genitalorgasmer, energiorgasmer, bølgeorgasmer,
skrikorgasmer, kroppsdelsorgasmer, pusteorgasmer, nattorgasmer, tørre orgasmer, våte drømmer, brystvorteorgasmer og den ultraspesielle megagasmen.»

Annie Sprinkle er ingen novise i denne verdenen. Hun er orgasmeaktivist med doktorgrad, og har i mer enn førti år lidenskapelig utforsket seksualiteten og delt sine opplevelser i filmer, bøker, artikler og fotografier. Hun var den første pornostjernen som tok doktorgrad, og hun har holdt hundrevis av sexworkshops for alle kjønn. Sprinkle og hennes
samarbeidspartner Beth Stephens er internasjonalt anerkjente kunstnere som skaper seksuelt orientert visuell kunst, teater og performance. Sammen er de pionerer inne «økosexbevegelsen ».

Boken erillustrert av Yu Dori, sommed sine vittige, tiltalende illustrasjoner viser orgasmereisende av alle aldre, kjønn, former og raser.

Boken har allerede fått ros fra anerkjente, orgasmebegeistrede stemmer, som musikeren Peaches («Min nye orgasmebibel»), Betty Dodson («En smart og innsiktsfull guide, selv for en gammel, seksuell krigshest som meg. Denne boken kommer til å hjelpe preorgasmiske kvinner av alle aldre, som nå kan utvide sin seksuelle nytelse – inkludert meg!») og tantramester Charles Muir («Alt du ønsker å vite om orgasme, men ikke visste hvordan du skulle spørre om, i en munnfull av en bok. Les og lær om seksuell ekstase.»).

 

Related Articles