0004qbhr_w
0004qbhr_w | © Bulls

Jenter som ler har draget

Published:
Last updated:

Humor er viktig, men når det kommer til seksuelle forhold liker menn best kvinner som ler av deres vitser.

Ut fra antall ganger initialene GSOH (Good sense of humour) opptrer i engelske og amerikanske kontaktannonser virker det som de fleste er opptatt av humor hos partneren.
 
Dette ville en gruppe forskere finne ut mer om: – Vi fant at i alle typer forhold – romantiske og platoniske – foretrakk kvinner menn som ble beskrevet som morsomme, sier forskningsleder Eric Bressler ifølge nettsiden ThisIsLondon.
 
Menn vil derimot at kvinner kun skal være morsomme venner. Når det kommer til seksuelle forhold liker de bare kvinner som ler av deres vitser.

150 studenter deltok i undersøkelsen. De leste korte sketsjer som beskrev et hypotetisk møte mellom dem selv og to personer av det annet kjønn. Den ene av de to ble beskrevet som veldig morsom, men ikke mottakelig for leserens humor. Den andre var ikke morsom, men lo av vitsene til deltakeren.

Deretter valgte deltakerne hvilke av de to karakterene de helst ville hatt et romantisk forhold til. 62 prosent av kvinnene valgte morsomme menn, mens 65 prosent av mennene valgte kvinner som lo av deres humor.
 

Flørter du med blikket?
Når en kvinne entrer rommet vil øynenes bevegelser de første sekundene være avgjørende for hvor attraktiv mennene synes hun er.

Kvinner flørter mest og best
Noen ganger er flørten så diskret at det ser ut som om menn er i føringen. Her er de fem sterkeste flørtesignalene hennes!



Fra Cupidos arkiv:
Partnervalg, flørt og dating

Ofte går det riktig bra, men like ofte kunne du vel ha gjort en bedre jobb. Er det tilfeldigheter som rår?

Related Articles