Nytt nummer ute nå!
Mest og best - Karer - lær av damene, de har skjønt dette med flørting. | © Bulls

Kvinner flørter mest og best

Publisert: 29.05.2019 kl. 00:00 | Oppdatert: 29.05.2019 kl. 00:02

To av tre flørt startes av kvinner. Her er de fem sterkeste flørtesignalene hennes!
Påstanden kommer fra en gruppe forskere ved Universitetet i Oxford. De har undersøkt samspillet mellom kvinner og menn og intervjuet over 1000 mennesker om deres oppførsel under flørt.
 
Flørten fra kvinnene ser ofte ut til å starte med svært forsiktige signaler som kan sendes ut i mange flere sammenhenger enn på lørdagskvelder, og som er en del av en bevisst eller ubevisst metode for å teste kvaliteten på mennene i nærheten.
 
Om flørtesignalene kommer ubevisst, kan dette også forklare hvorfor mange menn sliter med å skille mellom vennlige og flørtende kvinner. Signalene er nemlig ofte de samme i begynnelsen, mener forskerne.
 
Kvinner og menn bruker ofte svært forskjellige teknikker for å starte en flørt. Her er de fem sterkeste signalene som kvinner bruker i flørten, i følge de britiske forskerne.
 
45 graders øyekontakt
Hun fanger blikket ditt i noen få sekunder og ser bort. Omtrent 45 grader bort så hun fortsatt kan se deg i øyekroken. Øyekontakten kan gjentas flere ganger.
 
Blikk uten blunk
Neste skritt for de modigste kvinnene er å holde blikket i mer enn tre sekunder uten å blunke.
 
Leker med håret
Hun trekker fingrene gjennom håret, kaster på det eller tvinner håret mellom fingrene.
 
Hodet på skrå
Hun inntar øyekontakten med hodet på skrå slik at nakkens nakne hud blottes.
 
Viser omsorg
Hånden på skulderen din, fjerning av et usynlig hårstrå eller børsting av bukselåret signaliserer at hun bryr seg om deg og at hun liker hvordan du ser ut.