Hemmelig rom

Written by: Vampeline

Published:
Last updated:

Jeg krysser den forbudte linjen og står der i fortidens hemmelige rom. Berøringen som skjøv meg over kanten, tar alltid imot. Den lokker og frister, brenner på innsiden, uten å slukne helt. Jeg har aldri lukket den døren. Ingen hadde en sjanse til å tenne nytt bål med samme styrke.

Vinner av Erotikk 2022 - 2. plass.

Jeg er i dragsuget ditt, rundt og rundt inni en spiral. Den klemmer meg i søvn. Når jeg våkner, er du fortsatt der. Du titter på meg med det skjelmske smilet ditt og blikket som tømmer meg for all fornuft.Jeg nevner deg ikke, gir deg ikke navn. Kaller deg bare for følelser som raser rundt og forstyrrer freden.

Disse årene uten å bli holdt om, så kommer du som storm og vrenger av meg trofast. Du er mykhet og forførende, kunstnerisk og maler meg vakker. Holder...

You must be logged in as a VIP member to be able to read the whole story. Login or sign up as a member.

Related stories

Hvordan Sende Erotiske Noveller/Historier Til Cupido?

Skriv for Cupido! Blir du inspirert av å lese erotiske tekster? Kjenner du hvordan lysten og lidenskapen strømmer på? Alle som vil kan sende inn sine erotiske fortellinger og fantasier til Cupido. Blir du publisert får du også honorar! Send inn din tekst via dette innsendingsskjemaet!