Den franske løytnants kvinne

Written by: Annabel, Kolding

Published:
Last updated:

Jeg har aldri gjort noe sånt før... Det er bare fordi det er ham. Min elsker. Min elskede. Min helt egen franske løytnant. Jeg stikker hånden ned i shortsen hans. Det harde lemmet føles akkurat ut som min elskers. Som min franske løytnants.

For noen år siden hadde jeg over lang tid en stadig tilbakevendende drøm og et tidligere liv. Vi var i Frankrike på 1820-tallet, rett ved Paris. I drømmen var jeg gjennom et arrangert ekteskap blitt giftet bort til en formuende, men dessverre både sta og sint mann med et forferdelig, kolerisk temperament. Disse sidene, samt hans voldelige tendenser, hadde først vist seg etter ekteskapsinngåelsen. Til gjengjeld hadde jeg en fantastisk, yngre elsker som var løytnant i den franske hæren.

Besteve...

You must be logged in as a VIP member to be able to read the whole story. Login or sign up as a member.

Related stories

Hvordan Sende Erotiske Noveller/Historier Til Cupido?

Skriv for Cupido! Blir du inspirert av å lese erotiske tekster? Kjenner du hvordan lysten og lidenskapen strømmer på? Alle som vil kan sende inn sine erotiske fortellinger og fantasier til Cupido. Blir du publisert får du også honorar! Send inn din tekst via dette innsendingsskjemaet!