David Steinberg: Juliet & Victor

Written by: David Steinberg

Published:
Last updated:

Juliet var 61 år da hun ba om det; Victor var 64 år - begge eldre enn noen jeg hadde fotografert før. Jeg kjente ikke Victor i det hele tatt, men jeg kjente Juliet godt, og kjente henne som en av de mest livlige seksuelle menneskene jeg noensinne har møtt. Muligheten til å fotografere henne med en partner var definitivt en spesiell godbit!

Jeg ble strålende fornøyd da min gode venn Juliet Anderson (kjent på 1970- og 80-tallet som voksen-filmskuespiller Tante Peg) spurte om jeg kunne tenke meg å ta en fotoseanse med henne og vennen Victor. En av intensjonene med par-arbeidene mine har alltid vært å fotografere et så bredt spekter av mennesker som mulig - i aldre, kroppstyper, seksuelle orienteringer og seksuelle interesser - for å demonstrere at vi alle kan være vakre, sexy, lidenskapelige mennesker, ikke bare de unge, tynne, "p...

You must be logged in as a VIP member to be able to read the whole story. Login or sign up as a member.

Related stories

Hvordan Sende Erotiske Noveller/Historier Til Cupido?

Skriv for Cupido! Blir du inspirert av å lese erotiske tekster? Kjenner du hvordan lysten og lidenskapen strømmer på? Alle som vil kan sende inn sine erotiske fortellinger og fantasier til Cupido. Blir du publisert får du også honorar! Send inn din tekst via dette innsendingsskjemaet!