David Steinberg - Begynnelsen

Written by: David Steinberg

Published:
Last updated:

...de var perfekte modeller - avslappet i sin seksualitet, begeistret ekshibisjonistiske overfor hverandre og glade for å bli fotografert for mulig publisering i norsk erotisk magasin. De trengte ingen regi, og fotosesjonen gikk glatt i hele fem timer med spontan glede og stor spenning. *** Her er 11 bilder fra David Steinberg, med historien bak kulissene.

I 1999, etter å ha representert andre fotografer ovenfor Cupido i ti år, var jeg veldig nysgjerrig på hvordan en erotisk-kunstfotograf jobber. Hvordan sørger en fotograf for at et par skal føle seg avslappet nok til at de mest intime, underfundighetene i deres seksuelle relasjon kan bli fotografert og videreformidlet til andre?

I en månedlig diskusjonsgruppe koblet til Spectator (den gang San Franciscos ukentlige sexavis), snakket jeg om mitt ønske om å prøve meg på å produsere ærlige, sterke...

You must be logged in as a VIP member to be able to read the whole story. Login or sign up as a member.

Related stories

Hvordan Sende Erotiske Noveller/Historier Til Cupido?

Skriv for Cupido! Blir du inspirert av å lese erotiske tekster? Kjenner du hvordan lysten og lidenskapen strømmer på? Alle som vil kan sende inn sine erotiske fortellinger og fantasier til Cupido. Blir du publisert får du også honorar! Send inn din tekst via dette innsendingsskjemaet!