Betty Dodson

Since:

Betty Dodson er amerikansk bildekunstner og en av de absolutt mest markerte av pionerene som på 70-tallet gjorde seg til advokater for bevisstgjøring av kvinners seksualitet.

Betty Dodson (1927) har, gjennom sin kunst, sitt forfatterskap, sine filmer og sine mange workshops med masturberings- og orgasmetrening, vært en av de mest potente forkjemperne for frigjøring av kvinners seksuelle potensial og endring av inngrodde og undertrykkende kulturelle verdier, ikke bare i USA, men også internasjonalt.

The Godmother of Masturbation
Betty Dodson har skapt visjoner og lagt premisser for et par generasjoner med sexpositive ildsjeler - kunstnere, skribenter, rådgivere, terapeuter, kvinner, par og menn. Ingen fortjener tilnavnet ”The Godmother of Masturbation” bedre enn Betty Dodson.

Betty Dodson gjestet Oslo med en workshop ved Cupidos tiårsjubileum i 1994. Hun burde også være godt kjent fra sine mange artikler som har vært publisert i Cupido og for hennes filmer som har vært bestselgere i Cupido Shop. Hun var også - sammen med sin business-partner Carlin Ross - innkalt som ressurs for NRKs ungdomsprogram "Trekant" i 2011 der de to viste kvinnelig orgasme live på TV.

Betty Dodson har en Ph.D. fra The Institute for the Advanced Study of Human Sexuality i San Francisco. Hun driver privat praksis i New York.

Betty Dodson har laget fire filmer. I den nyeste filmen, Orgasmic Women (2005), er det Betty selv som høster frukter fra sitt 40-årige virke som sexinspirator og veileder. De 13 kvinnene som har stilt opp for filmprosjektet er bevisste, viderekomne og selvsikre – og de nyter sin masturbering og sine orgasmer med Betty som engasjert tilskuer.

- Jeg blir bare mer og mer overrasket over hvor store variasjoner det er i kvinners seksuelle behov, preferanser, masturberingsmønstre og orgasmeopplevelser, sier Betty Dodson til Cupido.


Se Betty Dodsons hjemmeside: http://dodsonandross.com/

Hvordan bli medlem i Cupido Club?

Du blir medlem i Cupido Club ganske enkelt ved å opprette en brukerkonto (profil) som er gratis. Du kan være gratismedlem så lenge du vil. Du kan senere vurdere om du ønsker å oppgradere medlemskapet til VIP som gir deg flere medlemsfordeler, men som krever betaling. Les mer