Siste papirutgave av Cupido i salg nå

Published:
Last updated:

Nå satser vi 100% på nettet!I 35 år har Cupidos medarbeidere rapportert om seksualitetens betydning for nytelse, nærhet, selvaktelse, livskvalitet og helse.

Vi har formildet viktig kunnskap om seksualitet og samliv - inkludert erotiske tekster som kunne gjøre oss kåte uten at vi samtidig fikk flau smak i munnen. I disse årene siden 1984 har vi også vist bilder av kvinner og menn i troverdige erotiske situasjoner.

Vi er glad i blad på papir! Liker avgrensningen de to permene gir på innholdet og hvordan vi holdes der. Men dessverre – de siste årene har salget av papirutgaven sviktet. Det er derfor vi nå, med tungt hjerte, sier farvel til papir og konsentrerer satsningen på nettet.

Vi relanserte i september vår nettside cupido.no som har eksistert helt siden 1998. Besøkende kan der lese artikler, nyheter og noveller. I tillegg har vi møteplassen Cupido Club.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bladabonnenter

Bladabonnenter er informert på følgebrev som sendt ut med siste bladet. Om de ønsker å benytte tilbudet på C+ eller VIP-medlemskap i Cupido Club (hvis du ikke er medlem fra før), kan man registrer seg her:

 

Cupido både som magasin og e-magasin

Foretrekker du å lese Cupido på papir finner du oss i hyllene hos Interpress/Narvesen, bladet er også tilgjengelig som e-magasin hos Buyandread.no.

 

 

Related Articles