Signaliser heller at du har sans for kunst – og sikker sex! | © Hugh Shurley/Corbis/All Over Press

Bør du sende bilde av utstyret ditt?

Published:
Last updated:

Mange er de kvinner som har hørt et pip fra telefonen, åpnet den nyankomne meldingen og bæm! – stått ansikt til ansikt med en fremmed pikk.

Amerikanske Huffington Post har spurt om kvinner faktisk setter pris på denne direkte presentasjonen, og konklusjonen er klar: Nei, karer, kvinner setter utrolig sjelden pris på pikkbilder de ikke har bedt om på forhånd.

Videobloggeren Davey Wavey (sjekk den utrolig morsomme kanalen hans på youtube!) filmet kvinner som fikk se mobilbilder av mannlige underliv mens de fortalte hvordan de oppfattet bildene. Og det er litt av noen bilder de blir presentert for: junior plassert mellom et par bananer (for sammenligningens skyld?) eller stukket opp gjennom et hull i en pizza (meatlovers pizza?).

Hold den god gjemt i buksa
«Hold den god gjemt i buksa. Hvis det viser seg at du har en personlighet, godt utseende og potensial til å bli en god far kan vi kanskje bli enige om å slippe løs pikken på et senere tidspunkt. I ethvert annet tilfelle er den bare en frekk, lilla slange som gjør meg kvalm,» var blant de mer direkte svarene. 

Ingen god idé om du prøver å imponere
Basert på reaksjonene er det altså slett ingen god idé å sende «intime» bilder til en kvinne du prøver å imponere. De vil ikke ha det! Forskning viser at kvinner ikke er like visuelt orienterte som menn når det kommer til fysikk.

Selv om mange menn har en overdrevet oppfatning av hvor viktig pikken er, er det få kvinner som synes pikkportretter er en god sjekkemetode. De vet nemlig allerede at absolutt alle menn har en!


© Hugh Shurley/Corbis/All Over Press

Partnervalg, flørt og dating
Ofte går det riktig bra, men like ofte kunne du vel ha gjort en bedre jobb. Er det tilfeldigheter som rår?

Related Articles