Swingersdebut med mersmak

Published:
Last updated:

Her er historien om en singel kvinne som på sin swingersdebut fikk en opplevelse som ga mersmak.

Kvinnen vi møter for å snakke om swingers er en singel dame midt i 40–årene som lot seg ”overtale” til å delta på sitt første treff. Som nybegynner både gledet og gruet hun seg til debuten, men hun er veldig glad for at hun deltok. 

– Jeg fikk en mail om tilbudet i Cupido Club, der jeg lenge har deltatt aktivt og skaffet meg flere venner.  Det var først og fremst min venn og treningskamerat som pushet meg. Jeg var gjennom en tankeprosess på noen uker. I begynnelsen føltes det som ren panikk. Men tanken pirret meg, og det måtte jeg jo bare innrømme.

Fantasier om flere menn
– Hva var motivasjonen for å være med på swingers?

– I og for seg sammensatt. Jeg har i flere år fantasert om sex med flere menn. Og det er jo ikke lett å få arrangert rent privat. Dessuten ønsket jeg en opplevelse av at kroppen min kan begjæres i fellesskap med andre. Jeg har komplekser i forhold til kroppen min.

– Hva vil det si?

– At jeg synes jeg er for tjukk. Riktig nok har jeg blitt kvitt en god del kilo, men likevel har jeg et stykke å gå i forhold til å like kroppen min fullt ut. Å tåle å bli sett av andre enn bare mine nærmeste venner og sexpartnere er et viktig skritt på veien.

Hun forteller at tankeprosessen rundt å delta også inneholdt samtaler med sine nærmeste venner.
 
En venninne sa: Skjerp deg, dette er jo ikke farlig, og du trenger ikke gå alene. Da ble det hele enklere. Og min venn var helt sikker på at dette skulle gå bra, sier hun og legger til:

– Likevel tenkte jeg: Tenk om ingen vil leke med oss. Jeg liker nemlig ikke å vise meg fram sånn uten videre, og da blir deltakelsen enda viktigere. For det er deltakelsen som er spennende.

– Og hva skjedde?

– Vi ble veldig hyggelig mottatt, og det senket skuldrene. Dessuten oppdaget vi umiddelbart par som var i samme setting. Og framfor alt var det mye humor og glede til stede.

Ikke farlig å komme ut av soverommet
– Er humor viktig i forbindelse med sex og kos?

– Utvilsomt. Særdeles viktig. Det letter på sjenansen og styrker deltakelsen. Humor og glede er inkluderende egenskaper. Vi hadde det i det hele tatt festlig den kvelden.

Hun forteller at det er et vidt spekter av seksuelle interesser til stede, og tonen er god og vennlig.

Men hvorfor gikk hun ikke bare på en vanlig swingersklubb?

– Steget hadde vært så mye større, og jeg følte meg tryggere innenfor noe jeg opplevde som en profesjonell sammenheng. Jeg er litt vel opptatt av hva andre mener om meg og har også mange tanker om min egen oppfatning av meg selv. Det er en utfordring å komme ut av soverommet for å si det slik.

– Og da var det godt å få litt drahjelp?

– Helt klart. Jeg var redd for å bli skuffet. Men jeg levde lenge på den opplevelsen det ga å delta for første gang.  Jeg har derfor meldt meg på igjen. Jeg traff heller ikke noen jeg kjente, og det var kanskje like greit. Men jeg tar det som en utfordring uansett. Så lenge rammene er trygge, folk er snille og gleden er til stede, er det jo ikke lenger ”farlig”, men bare utfordrende og spennende.

Felles innsats for en ukjent manns orgasme
– Er intimiteten også viktig i slike sammenhenger?

– Min venn som var med meg tåler intimitet. Bedre enn meg i utgangspunktet. Men det hele er jo en treningssak. Han pusher meg på dette området, og jeg greide å slappe av og på en måte ”glemme” kroppen min. Sammen med en annen kvinne gjorde jeg en felles innsats for en ukjent manns orgasme. Den var nydelig å være med på og står for meg som en stor opplevelse.

– Hva tror du omgivelsene dine mener om at du deltar på swingers?

– Jeg flagger det jo ikke rundt forbi. Men jeg ble for eksempel plutselig spurt av en venninne om jeg hadde deltatt på treffet. Da jeg svarte ja, var hun bare positiv. Noen nære venner visste det fra før, men det dreier seg om folk jeg kjenner gjennom Cupido Club. Og det gjør det jo tryggere. I profilen min på Cupido Club har jeg fortalt det.

– Og responsen?

– Er bare positiv.

Utviklende for meg som menneske
– Synes du selv at du har et frigjort syn på seksualitet?

– Det er det vanskelig å svare på. Men jeg tror jeg er godt oppdratt hjemmefra. Det var ikke noe fordomsfullt hjem, akkurat. Likevel debuterte jeg seint seksuelt. Det hadde sikkert sammenheng med at jeg var tidlig utviklet og ble utsatt for seksuell interesse fra menn som var mye eldre. Jevnaldrende gutter var jo livredde.

 
Les også:
Trygg spenning - for swingende!
Geir og Lillian har vært gift i tolv år og vært aktive swingers i tre. De har sex med andre, både sammen og hver for seg.


Fra Cupidos arkiv:
Flere enn to
Artikkelstoff, nyheter og notiser fra Cupidos arkiv.

Related Articles