Nytt nummer ute nå!

Ellen Laan

Ellen Laan er psykolog, ph.d. og post doc. Hun er professor ved Academic Medical Center i Amsterdam, ved afdelingen for sexologi og psykosomatisk gynækologi.

Marina Manuela de Paoli

Forsker og sexolog med kvinners seksualitet som spesielt interessefelt. Som forsker har hun jobbet i mange år med kvinners reproduktive helse i Øst-Afrika.

Lennart Lindgren

Psykolog med privat praksis i Gøteborg. Har spesialisert seg på familie- og psykoterapi og har jobbet med par siden 1980.

Rikke Pristed

Rikke Pristed er autorisert psykolog og spesialist i sexologisk rådgivning (NACS). Hun underviser på sexologiutdanningen ved Universitetet i Agder og har selvstendig sexologisk praksis i Århus.

Christian Graugaard

Christian Graugaard er professor i allmenn sexologi ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Aalborg Universitet i Danmark.

Malena Ivarsson

Malena Ivarsson er svensk sosionom, sexolog, forfatter og programleder.

Tanya Hyde

Tanya Hyde - Pseudonym for engelsk fotograf og filmregissør som leker respektløst med tabuer og inngrodde rollemønstre.

World Professional Association for Transgender Health (WPATH)

Internasjonal organisasjon med mål om å utbedre forståelsen for og behandlingen av kjønnsidentitetsforstyrrelser.

Lene Wikander

Fast spaltist i Cupido under vignetten Kåthet og vrede. Hun har jobbet som journalist, skribent og forfatter i en årrekke og motatt flere priser og nominasjoner for sin journalistikk og sitt forfatterskap.

Julie Peakman

Engelsk historiker og forfatter, hovedredaktør av seksbindsverket ”A Cultural History of Sexuality (2011).

Sex og Samfunn – senter for ung seksualitet

Frittstående organisasjon til fremme av selvbestemt abort og selvbestemt seksualitet. Poliklinisk virksomhet og rådgivning for ungdom.

International Planned Parenthood Federation (IPPF)

Verdensomspennende bevegelse av nasjonale organisasjoner som arbeider for fremme av seksuell og reproduktiv helse og seksuelle rettigheter.

Sex og Politikk

Frivillig organisasjon som siden 1969 hatt en pådriverrolle i arbeidet for å fremme seksual- og prevensjonsundervisning og for å sikre trygg prevensjon i Norge.

Bettina Bergemann

Bettina Bergemann – Danish photographer distinguishable by her creative depictions of playful eroticism and her ability to challenge the common conception of the perfect model.

Robert Tarrerias

Robert Tarrerias – French photographer conveying colorful erotic creativity in both playful and serious moods. He is fascinated by the male potency and knows how to push limits in his depictions of masculinity.