Ut på tur
Ut på tur | Nordmenn liker ekstra godt tanken på å ha sex i det fri - kanskje du skulle gjøre noe med den tanken?  | © Shutterstock, NTB scanpix

Kom deg ut av soverommet!

Written by: Tore Aasheim

Published:
Last updated:

Mye sex foregår til seng og i soverommet; men det er lov å utforske andre muligheter.

Det finnes like mange veier til et godt sexliv som det finnes mennesker. Vi har spurt våre lesere, Cupido Club-medlemmer og sexologer hva som er deres beste tips for et bedre sexliv - og sex er helt klart ikke bare noe man holder på med i senga.

Du trenger ikke å henge etter tærne i lysekrona og utføre munnsex på din partner som er lenket fast til salongbordet med håndjern med en dildo i rumpa for at dere skal kunne definere at dere har et godt og innholdsrikt sexliv, men det er lov å komme seg ut av senga.

Her er noen tips og råd som kan være greie å ta med seg på veien ut av soverommet:

26. Opplyst sex – og da snakker vi ikke om watt og volt, men kunnskapsbasert sex er alltid bra sex. Les deg opp på forskjellige sexopplevelser, få innsikt og vis interesse. Ett eneste tips eller ett godt råd til rett tid og rett sted kan gjøre underverker for sexlivet ditt. Søk gjerne etter tips som er sexpositive; altså «slik får du et bedre sexliv» i motsetning til «ikke gjør sånn og sånn, for da får du i alle fall ikke god sex».

25. Tenk utenfor senga. Ofte kan sengerammen hjemme sette ganske så strikte rammer for hvordan dere utfolder dere seksuelt. Det trenger slett ikke være supereksotisk; stua (nye stillinger i sofaen), vaskekjelleren (lent mot vaskemaskina som sentrifugerer), badet (mye spennende som kan skje i dusjen) eller bilen i garasjen (dukker det kanskje minner opp fra yngre dager?) kan være en mulighet, et diskré hotellrom (skitne fantasier), bak en varde på en fjelltopp (kommer dere til toppen, fortjener dere det) eller en lugar på danskebåten (kanskje dere skal invitere med én til?) er også innafor.

24. Sex på offentlig sted; med litt forberedelser kan dere ta en kjappis på handicaptoalettet på Gardermoen, ha sex i bilen på en rasteplass eller noen meter inn i skogen fra en skogsti. Ta hensyn til publikum, sex i åpent lende med et overrasket og ufrivillig publikum er dårlig gjort og dessuten ulovlig. 

23. Nordmenn elsker å fantasere om sex i det fri. Men hvor mange har gjort det i virkeligheten? Bli med og sørg for at den reelle statistikken stemmer med fantasiene; enten det er lent mot et tre, på et svaberg, i en lysning i skogen, på bilpanseret på en øde sidevei eller ved et vann inne på fjellet – vi har jo allerede lært at frisk luft er bra for både tenning og gjennomføringsevne.

Dette er bare en kjapp liste over ting du kan finne på, her på Cupido.no finner du mange flere artikler som omhandler de forskjellige temaene i tipsene.

Fikk du ikke med deg første tipsartikkel? Den kan du lese her...

Hva tenker du om disse tipsene? Er det noe du vil tilføye? Vi hører gjerne dine synspunkter. Send oss din tilbakemelding på DENNE LINKEN

Related Articles