Nytt nummer ute nå!
Ikke flaut! - Spør Cupido om hva som helst om sex og seksualitet - vi skal prøve å finne fram til svarene du kan stole på! | © Beate A. Tecza

Tips oss om hva du vil lese mer om!

Publisert: 28.04.2019 kl. 07:12 | Oppdatert: 28.04.2019 kl. 07:12

Påska er over, våren er i full anmarsj, og mens knoppene spretter jakter Cupido-redaksjonen på sexpositive saker å skrive om.
Nå er ikke Cupidos redaktør såååå sjenert av seg, men du har kanskje spørsmål om sex og seksualitet som du kvier deg for å spørre andre om? Send spørsmålene til oss og vi ser om vi kan gi deg et godt svar.

Når man har liggende nesten 1500 artikler og tekster om sex og seksualitet ute på nett og man har et arkiv som går 35 år tilbake i tid så kan det jo hende at man går seg litt blind i listene av temaer og saker.

Cupido er blitt publsert siden 1984, og vi har tatt en titt i de gamle bladene, det er noen temaer som tydeligvis aldri går av moten.

Men, nå lurer vi på om du som leser Cupido, på papir eller på nett, har noen tanker om hva vi bør skriver mer om eller saker vi bør ta opp.

Det kan være noe så enkelt som et konkret spørsmål som du har tenkt på en stund eller det kan være mer sammensatte saker eller temaer som du mener fortjener mer oppmerksomhet.

Du melder inn dine tanker, forslag og meninger via dette skjemaet. Vi leser alle tipsene som kommer inn og alle får tilbakemelding.

Innsendte meldinger blir i første omgang en sak mellom deg og redaktøren, du er med andre ord sikret anonymitet om du ønsker det.