Sexråd til gutter
Sexråd til gutter | Inti Chavez Perez er mannen bak ei bok som mange synes er viktig – akkurat nå.  | © Anna Svanberg

​Kommer til Norge – med sexråd til gutter

Written by: NTB

Published:
Last updated:

Den svenske seksualrådgiveren, journalisten og forfatteren Inti Chavez Perez kommer til Oslo for å lansere «Respekt. Sexbok for gutter».

Når boken lanseres i Norge, er det med forfatteren selv til stede. Han vil være i Oslo fra 25.–27. mars og skal blant annet møte ungdommer på Litteraturhuset for å snakke om seksualitet, følelser og respekt, fremgår det fra arrangørhold.

«Dette er boken alle tenåringsforeldre vil at sønnen deres skal lese. Og som unge gutter selv ønsker å lese, selv om de kanskje ikke sier det rett ut. Den handler om å flørte, kysse og date. Og den handler om hva som er greit å vite før man har sex», skriver forlaget Gyldendal – som sørger for å gi den svenske utgivelsen norsk språkdrakt.

Fra forlaget heter det videre at forfatteren har jobbet som seksualrådgiver i flere år, og at boken baserer seg på samtaler om sex og kjærlighet med hundrevis av gutter.

I løpet av kort tid har en rekke land, som USA, England, Frankrike og Tyskland, sikret seg rettighetene til boken som første gang utkom i Sverige i 2010. 

Related Articles