Nytt nummer ute nå!
Ukens erotikk - Vær så god; her er en smakebit fra vårt innholdsrike arkiv med tusenvis av erotiske noveller. | © NTB/Scanpix

Litt hjelp

Publisert: 10.01.2019 kl. 00:00 | Oppdatert: 10.01.2019 kl. 00:02

Forfatter: Pogo
«Pål vil gjerne se at jeg suger pikken til en annen mann,» sa hun ganske høyt, og i det samme selvfølgelige tonefallet som om hun snakket om hva vi skulle ha til middag. 
"Ukens erotikk" byr på en gratis smugtitt inn i vårt arkiv med tusenvis av erotiske noveller sendt inn av våre lesere siden 1984. 

En av vennene våre hadde tipset oss om en ung fyr han kjente. Han var i tømrerlære, og kunne sikkert hjelpe oss med å skifte taket på hytta. Vennen hadde rett. Den unge mannen ville gjerne hjelpe til, og timelønnen hans var så absolutt rimelig. 

Det var en fornøyelse å se den unge mannen løpe kyndig rundt på taket med de tunge materialene, og allerede den første dagen nådde vi langt. Det var en varm sommerdag, så både han og jeg arbeidet i bar overkropp. Det var tydelig at min kone ikke kunne la være å se etter ham. Han var solbrun og hadde helt lyst, solbleket hår, akkurat passe muskuløs og i det hele tatt en flott og sjarmerende ung mann. Dessuten la jeg merke til at han hadde et godt øye til kona mi, selv om han selvfølgelig gjorde alt i sin makt for å skjule det. Selv hun hun er en god del eldre enn ham, ser hun mer enn god nok ut i bikini, og hun holdt seg ikke tilbake for å leke litt med ham. 

Utpå kvelden, etter en god middag og over kanten på enda et glass vin, spurte hun ham om han hadde kjæreste. Han kunne fortelle at det begynte å bli lenge siden sist. Han ville så gjerne, men var litt for sjenert til å gjøre noe med det.

«Du trenger nok bare litt hjelp for å komme i gang,» sa hun og blunket til ham. «Du er jo kjekk, så det skulle ikke være så vanskelig å overtale en eller annen? En som meg kanskje,» fortsatt hun med et listig smil. 

Mer sa hun ikke, der hun satt med føttene i fanget mitt. Jeg spekulerte som en gal mens jeg vekselvis kjærtegnet og masserte dem. Satt hun virkelig der og bød seg fram for ham? Jeg visste at hun hadde flørtet med ham, men jeg hadde vært sikker på at det bare var en lek. Hadde hun virkelig lyst på sex med ham? Var det plutselig en mulighet for henne? I årevis hadde vi fantasert om at hun var sammen med andre menn. Jeg tenner på tanken, men hun hadde alltid avvist å sette tankene ut i livet.

Vi hadde vel skiftet samtaleemne tre-fire ganger før hun plutselig avbrøt praten. «Pål vil gjerne se at jeg suger pikken til en annen mann,» sa hun ganske høyt, og i det samme selvfølgelige tonefallet som om hun snakket om hva vi skulle ha til middag. «Hva sier du? Skal vi gi ham den opplevelsen,» spurte hun litt lavere, for nå hadde hun både hans og min fulle oppmerksomhet. 

Jeg vet faktisk ikke om det var hun eller jeg som ble mest paff, for hun så også temmelig overrasket ut. Som om det bare plutselig hadde falt ut av munnen hennes. Han så ut til å ha fått sitt livs overraskelse. Han tok sats flere ganger for å svare, men klarte ikke helt å få frem noe fornuftig. Jeg bestemte meg for å hjelpe ham. «Det stemmer,» sa jeg. «Jeg har utrolig lyst til å se det, så si bare ifra hvis du har lyst.»

«Kom hit, hvis du vil,» sa hun og trakk til seg føttene mens hun klappet et par ganger på puten mellom henne og meg. Blikket hans søkte først til henne, så til meg, og da jeg nikket bekreftende reiste han seg og satte seg mellom oss. Avventende og stadig vekk litt usikker på om det var alvorlig ment. Langsomt åpnet hun beltet hans, og da hun knappet opp jeansen hans dukket litt av den allerede helt stive pikken opp over kanten på bokseren. Forsiktig la hun leppene mot den, og så ble hun sittende helt stille, som om hun tenkte. Både han og jeg holdt pusten, livredde for å knuse den skrøpelige magien i rommet. Men så bestemte hun seg og slapp fri resten av pikken, strøk den opp og ned, først med håndbaken, senere med hånden rundt den. 

«Er du sikker på at du vil dette,» spurte hun og så på meg mens hun løftet opp t-skjorten hans og lot hendene gli over brystkassen hans. «Hvis du sier ja er det ikke godt å vite hva som skjer. Da er det jeg som bestemmer.»
«Ja,» svarte jeg med hamrende hjerte. «Det er dette jeg vil.» Uten å nøle tok hun den i munnen. Utforsket den med både tungen og leppene mens hun av og til så utfordrende på meg. Da hun slapp pikken var jeg redd hun skulle slutte, men da hun la leppene rundt den igjen var det helt åpenbart for alle i rommet at hun ikke gjorde det for min skyld. Hun gjorde det fordi hun ville, og hun merket knapt at jeg var der. 

Da hun så på meg igjen litt senere, var det jeg som foreslo at de begge skulle kle av seg, men hun stoppet meg. «Sa jeg ikke at det er jeg som bestemmer nå,» sa hun bestemt og stappet pikken hans tilbake i bokseren. 

«Du kan gå en tur nå,» sa hun og prøvde å se streng ut. «Ta med deg bikkja. Hun trenger en god og lang tur.» I et kort øyeblikk var det helt stille, men så brøt hun stillheten. «Kom og få en klem og et kyss,» sa hun endelig, og nå klarte jeg ikke å holde tilbake smilet. Hun kjærtegnet meg i ansiktet med den hånden som bare sekunder tidligere hadde holdt rundt pikken hans, og hun kysset meg med leppene som hadde omfavnet den. «Jeg elsker deg,» sa hun. «Men nå skal du gå.»

Hunden og jeg tok en av de vanlige rutene, men turen var alt annet enn vanlig. Hver gang hun stoppet for å snuse, lot jeg henne snuse, og noen ganger gikk jeg nærmest overdrevent sakte for å kompensere for de skrittene som så altfor lett ble for raske. Jeg ville gi henne all den tid hun trengte sammen med ham, men jeg var også vanvittig spent på å komme tilbake og se hva som skjedde. Satt de fortsatt i sofaen, eller lå de i den store dobbeltsengen vår? Var de nakne? Hadde han trengt inn i henne?

De satt i sofaen da jeg kom tilbake. Bustete begge to, og han satt i bar overkropp. Buksene hans var åpne, men pikken var dekket av bokseren. Likevel kunne jeg tydelig se omrisset av den, og den var fortsatt stiv og lå mot den ene siden for å få bedre plass. På gulvet så jeg BH-en hennes, og litt bortenfor lå trusene. 

«Har det skjedd noe spennende her, da,» spurte jeg med et skjevt, men sikkert også litt usikkert smil. Hun sa at det ville hun muligens svare på hvis jeg kom nærmere, så hun kunne kjenne på kulen i jeansene mine. Hun ville vite om pikken min var like stiv som hans, sa hun, og det var ikke nei i min munn. 

«Blir du virkelig så kåt av tanken på at jeg har sex med en annen mann,» spurte hun med hånden foran skrittet mitt. Pikken svarte for meg. Hun tok et hardt tak i den mens hun fortalte at det hadde skjedd litt av hvert, og at det hadde vært deilig. Mer var det vel ingen grunn til å fortelle om, mente hun og trakk til seg hånden igjen. «Bare sett deg,» sa hun og nikket mot lenestolen. 

«Dere har kanskje lyst til å vise meg litt,» spurte jeg håpefullt. Hun svarte med å sette seg på ham og legge begge hendene rundt nakken hans. «Ta den av,» sa hun til ham med åpenlys, nesten sitrende forventing i stemmen. Så løftet hun såpass mye på rumpa at han klarte å trekke av seg både jeans og bokser. 

Kjolen hennes ødela for synet mitt, men det var ikke tvil i mitt hjerte om hva som foregikk da hun tok tak i pikken hans og skjøv den frem og tilbake så den gned mot fitta og kjælte med klitten. Jeg kunne bare ikke se om hun litt senere satte seg ned på pikken eller om hun lot den ligge mellom hans og hennes mave. 

Han holdt godt tak i hoftene hennes, under kjolen, og jeg var tilnærmet desperat etter å få vite om hun hadde satt seg ned på pikken så den fylte ut fitta hennes. Hun kunne se det på meg, men hun gjorde ikke den aller minste innsats for å gi meg visshet. Bare satt der og så utfordrende på meg. 

Hendelig tok hun tak i armene hans og trakk dem litt oppover, og han fortsatte bevegelsen så han med hendene arbeidet seg sakte oppover. Jeg fulgte vekselvis skjørtekanten og hendene hans under kjolen med blikket. Jeg så at han fant puppene hennes og kjælte med dem, og nå var skjørtekanten snart så høyt løftet at jeg kunne få visshet i om pikken var inni eller utenfor. Nesten, men bare nesten, og jeg flyttet meg urolig i stolen for å prøve å se bedre.

Endelig strakte hun armene i været, og han fortsatte oppover. Den tynne sommerkjolen hennes fulgte etter, og nå kunne jeg endelig se at han ikke var inni henne. Med felles hjelp lot de kjolen falle helt av og lot den falle på gulvet sammen med resten av bekledningen. Jeg var både lettet og skuffet over at han ikke var inne, men det tok ikke lang tid før hun igjen grep pikken, skjøv den frem og tilbake så det bare var tuppen som kom innenfor, før hun slapp taket og uendelig sakte lot seg gli nedover, nedover, nedover på den, helt til den forsvant inn i henne. 

Et lang øyeblikk bare satt hun der, helt stille, og det gjorde jeg også. Hun satt med lukkede øyne. Bet seg i underleppen og pustet inn og ut i korte, små støt mens jeg satt og stirret og prøvde å forstå det jeg så. Dette var ikke fantasi, men virkelighet, og de koste ikke bare med hverandre. Hun satt et par meter unna meg med en annen manns pikk i fitta, og hun nøt det. 

Stille og rolig begynte hun å bevege seg, og da han forsiktig lukket leppene rundt den ene brystvorten hennes gikk hun nesten helt i stå av lyst. Men så satte hun opp farten igjen, og han måtte slippe taket med leppene. I stedet møttes leppene deres i en lang rekke dype, lidenskapelige kyss, og dypt fascinert satt jeg og fulgte med på hvordan kroppene deres møttes og skiltes i lysten. Jeg så hvordan pikken gled inn og ut av henne, raskere og raskere, og så saktere igjen, uten at det på noe tidspunkt gikk helt i stå. 

Jeg så også hendene hans som lekte seg rundt på hele kroppen hennes, så ham kjæle med de deilige puppene hennes uten at kjolen dekket til utsikten, så ham kose med rumpeballene jeg selv elsker å kose med. Hun holdt heller ikke hendene i ro. De gled gjennom det fyldige håret hans, over nakken, og hun kjærtegnet den unge, sterke overkroppen hans mens hun red ham.

De fortsatte og fortsatte, vekslet mellom langsomme og raske støt, og jeg kjempet med begjæret for at de skulle fortsette og ønsket om at de skulle slutte. Jeg hadde vondt i maven av sjalusi, men jeg var også så vanvittig kåt at jeg hadde den villeste ereksjonen. 

«Vi kom ikke særlig mye lengre enn dette før du var tilbake,» sa hun andpustent da hun igjen satt helt stille, og nå så hun bestemt på meg. «Tåler du å se mer, eller skal du sove på gjesterommet i natt?»

Inspirert? Lyst til å skrive selv? Send inn din tekst på denne linken