Nytt nummer ute nå!
Ukens erotikk - Vær så god; her er en smakebit fra vårt innholdsrike arkiv med tusenvis av erotiske noveller. | © NTB/Scanpix

Haikarar

Publisert: 31.12.2018 kl. 21:17 | Oppdatert: 31.12.2018 kl. 21:17

Forfatter: dea
​Han var heilt glattbarbert, både på brystet og kuken. Ho hadde ei lita stripe som viste veg. På begge var magemusklar tydelege og rumpene stramme. 
"Ukens erotikk" byr på en gratis smugtitt inn i vårt arkiv med tusenvis av erotiske noveller sendt inn av våre lesere siden 1984. 

Det striregna. Vindaugsviskarane gjekk for fullt der vi suste heimover frå Bergen. Suste er vel forresten å overdrive. I det regnet var det ikkje lett å sjå kva som skjedde utafor bilen, så farten var heller låg. Bilen var full av både det eine og det andre etter handleturen. Alt frå flatpakkar frå Ikea til ei ny forsyning med lekkert undertøy. Etter ein dag med å springe sikk-sakk mellom regndropane på veg inn og ut frå butikkane, såg vi fram til ein roleg laurdagskveld heime. Noko godt å ete. Og den obligatoriske mannekengoppvisinga med alle nye klesplagg. Med det nye undertøyutvalet vi hadde med, visste vi begge at kvelden kom til å ende utan klede på sofaen. Vi kunne ikkje kome heim tidsnok.

Mellom to tunnelar, rundt rekna midt i ingenting, var det vi såg dei. I vegkanten stod to haikarar. Godt innpakka i regnklede, men dei såg likevel kalde og våte ut. Vi såg på kvarandre og var einige om at vi måtte gå vekk frå prinsippet om å køyre forbi den slags folk. Den slags folk var sikkert ranarar eller det som verre var. Det var vi einige om. Sjølv om vi aldri hadde diskutert det. Så vi køyrde forbi, der dei stod i vegkanten med pappskilta sine. Desse såg ikkje ut som ranarar eller det som verre var. Dei såg vel heller ut som drukna kattungar. Pappskilt hadde dei heller ikkje. Nett no var dei sikkert takksame for skyss kvar som helst.

Vi stoppa, og med litt arbeid fekk vi pakka både dei og dei store sekkene inn i bilen. På Ikea er det rett nok flatpakkar, men plass tek det likevel. Ytterste laget med våte klede fekk vi og av dei. Under det var det betre. Berre blaute flekkar her og der. Men dei var lukkelege og smilte frå øyra til øyra. Det var godt å kome i tørre omgjevnader, og det virka som det var godt å få positivt selskap. Dei stod midt i ingenting etter å ha masa seg av bilen til førre skysskar. Han hadde røyka i bilen, køyrt fort og var ikkje å få i tale. Heller utriveleg i grunn, skulle vi tru dei to.

Det viste seg snart at dei var eit nederlandsk par på turar rundt om i den norske fjellheimen. Dei hadde haika seg frå Gaustatoppen via Preikestolen til Trolltunga. No var dei på veg mot dei høge toppane i Jotunheimen. Rett nordom Bergen hadde dei kome seg, så no gjekk vegen mot Sogn. Med utsikter til minst ei våt natt i telt. Greitt nok at sommartemperaturen var grei, men triveleg er det likevel ikkje.

På ferja over Sognefjorden viste dei oss bilete frå fjellturane dei hadde hatt. Brått stoppa dei og rødma litt. Naking er tydelegvis eit fenomen i Nederland og. Både framanfrå og bakfrå. Sjølv om dei fort bladde vidare, var det nok til å sjå at dei var strammare i kroppane enn oss, og at dei sjølv med telt som hovudovernatting hadde tid til å halde kroppane velstelte. Vi kommenterte ikkje akkurat det, men lo litt med dei av akkurat dei bileta.

No bur ikkje vi heilt oppi Jotunheimen, men har då fjell i nærleiken. Som alle andre på Vestlandet. Vi hadde litt vondt av dei teltande fjellturistane. Så på veg tilbake til bilen vart vi einige om å invitere dei til å overnatte hos oss og få tørka opp. På plass i bilen foreslo vi dette for dei. Om dei ville, kunne vi ta dei med på ein liten fjelltopp dagen etter. Kanskje dei kunne få eit bilete til til samlinga si, spøkte vi. Paret takka ja, men sa at dei ikkje hadde mykje å betale med. Det går nok bra, sa vi. Så lenge vi får godt selskap, så. Vi hadde vårt i tankane, men det heldt vi for oss sjølve. 

Det gjekk med to flasker raudvin på oss fire den kvelden. Praten sat laust, og dei fortalde mest om turane dei hadde vore på i Norge. Det var ikkje første gong dei var her, og i fjor hadde dei vore i Nord-Norge med kajakk. Så fritt og privat, sa dei. Men sjølv med fantastiske strender og ingen som kikka, var det ikkje lett å ta seg eit nakenbad i det kalde vatnet. Bilete fekk dei då på den turen og, sa dei, og var ikkje fullt så flaue over akkurat det lengre. 

Kvelden gjekk med prat og vin. Innimellom litt ekstra kyssing, slik det plar vere heime hos oss om laurdagskvelden. Eg kunne kjenne du var kåt. Undertøyet låg framleis i bilen. Det vart visst ikkje noko mannekengoppvisning i kveld. Ikkje sofa utan klede heller. Men kroppsspråket ditt lyste, slik det gjer når vi er ute blant folk og du er kåt. Kyssa er hakket våtare. Handa di lurar seg oppover buksa mi, og ein finger tergar på buksesmekken utan at andre skal sjå det. Vi fann ut det var på tide å kome oss i seng. Aller mest for å leve ut lystene.

Gjestene gjekk for å finne fram toalettsaker, medan vi gjekk på badet for å gjere oss klare for senga. Der vart vi einige om at det ville vere stilig å terge gjestene litt. Så vi gjorde som vanleg, kledde oss nakne og gjekk utan ein tråd til soverommet. Forbi den opne døra til gjesterommet. Og vi passa på at dei såg oss når vi gjekk forbi, hand i hand. Vel inne på rommet, kom vi oss under dyna og starta å kysse vått og varmt medan vi høyrde dei snakka litt saman og gjekk på badet. Når dei kom tilbake kunne dei nok ikkje unngå å høyre lydane av stigande lyst hos vertskapet.

Som vanleg når vi har gjester, prøvde eg å kysse deg stille og hysje deg i øyra. Dei vanlege lydane vi lagar er nok til å vekkje dei fleste, så det er om å gjere å vere forsiktige. «Nei,» sa du. «La dei høyre. Kanskje dei likar det.» Så vi lot det stå til. Dyna forsvann idet eg krabba ned for å smake på fitta di. Våt og glattbarbert som alltid, og ekstra smakfull etter kveldens undertrykte oppvarming. Saftene hang seg som trådar i skjegget mitt. Kuken stod knallhard sjølv utan at nokon av oss hadde vore særleg borti han endå. Stønna dine vart høgare og høgare etter kvart som tunga smakte på klitten og tre fingrar fann vegen inn i deg og gnei fort mot punkta der du er mest var.

Det virka. Idet du nærma deg ein topp, stoppa eg brått opp. I det vesle, stille tomrommet som kom, kunne vi høyre at noko var i ferd med å skje på naborommet. «Kom,» sa du. Med saftene dine rennande nedover låra dine og med kuken min stivt oppover sneik vi oss ut i gangen og bort til gjesteromsdøra. Som vår dør stod den så vidt open. Lyden var ikkje til å ta feil av. Der inne var ho i gang med å suge han taktfast. Vi tok ikkje sjansen på å opne døra meir for å kikke, men gjekk tilbake til vår eiga seng. Eg la meg på rygg og lot deg gjere det same med meg før du sette deg over meg. Så våt som du var, var det lett å gli inn i deg, og snart kom vi. Først eg, og nokre få straksar etter kunne eg kjenne fitta di stramme seg over kuken min medan du høglydt lente deg bakover. Så kom du sigande fram over meg, kyssa meg stille og sa med eit smil: «Høyr.»

Det vi høyrde var heller ikkje stille. Det var han som var mest høglydt der han kom med eit kraftig brøl, medan vi høyrde klaska når kroppane deira støytte saman. Så vart det stille. Sjølv utan undertøysvisning og sofasex hadde det vorte ein heftig kveld.

Neste morgon stod du opp først. Ikkje lenge etter du hadde gått naken på badet, kunne eg høyre dei lette fottrinna frå den kvinnelege gjesten. Damene var oppe. Sjølv låg eg ei stund til og kjende etter på korleis kvelden før hadde vore. Den hadde vore god, for tanken gjorde meg stiv, og eg måtte konsentrere meg for ikkje å setje i gang med meg sjølv. Eg reiv meg laus, kom meg i eit sett med treningsklede og tenkte at det kunne jo hende vi kom oss på den fjellturen.
Ved frukostbordet gjekk praten lett igjen. Det vart utveksla nokre vage kommentarar om takk for i går, før vi gjekk over til å prate om fjellturen. Eit par timar å gå opp på ein fjelltopp burde passe bra. De to damene hadde alt avtalt at dei kunne bli ei natt til. Då slapp vi å stresse med at dei skulle vidare, og så kunne vi jo lage oss ein skikkeleg middag etter turen.

Alt regnet dagen før hadde gjort det sleipt, men no var det solskin og varmt. Det gjekk ikkje lenge før vi måtte kaste litt av kleda. Før vi var til topps på vel 900 meters høgd, gjekk vi karane i shorts og t-skjorte og damene i sports-BH. Du visste eg likte godt å sjå deg i det. Vi hadde ikkje med oss anna enn småsekkar med litt mat og drikke i. Likevel bøygde du deg fleire gonger ned i fjellbekkane vi gjekk forbi og drakk vatn med nevane. Sølte gjorde du og, så BH-en vart våt og brystvortene stivna av det kalde vatnet. Eg var sikker på at du gjorde det for å terge.

På toppen var det fjordutsikt. «Så var det tid for bilete, då,» sa du og reiste deg opp. Etter å ha funne fram kameraet tok du til å kle av deg det vesle du hadde. Shortsen først. Vi andre brukte litt tid på å reagere. Du var naken før vi hadde reist oss. Eit par plagg per person forsvann. At dei hadde sett sol utan klede på kroppen før, var lett å sjå. Ikkje noko skilje.

Han var heilt glattbarbert, både på brystet og kuken. Ho hadde ei lita stripe som viste veg. På begge var magemusklar tydelege og rumpene stramme. Noko anna enn dei litt slappe kroppane våre. Men hår på brystet er noko eg veit du likar, og så lenge pungen er glatt, set både du og eg pris på at eg har ei lita hårstripe som kan kitle deg når vi kosar. Sånn stilte vi oss opp, og med armane rundt kvarandre vart det naking-bilete både med fronten og ryggen mot kameraet. Dette var ei helg vi kom til å ha minne frå.


Den kvelden kunne vi imponere med hjortebiff. Både heimelaga sider og resten av raudvinslageret vårt fekk bein å gå på, og før desserten tok du den kvinnelege gjesten med deg ut frå spisestova med eit lurt smil. Etter nokre minutt skrudde du opp musikken, og de kom tilbake. Så starta dansen. Den forføreriske, sensuelle dansen. De dansa saman, og de dansa for oss. De starta å kle av dykk. Først til sports-BH og sportstruse. Så forsvann resten. Nakne dansa de for oss. Du drog fram posen frå gårsdagens handel. Like sensuelt som avkledinga, starta de påkledning. Truser kom på. Korsett kom på. Strømper og strømpeband kom på. Når de så, kledd i utfordrande undertøy, serverte is og jordbær med mjuke kyss på toppen, sprengde kuken mot den same shortsen eg hadde hatt på tur. Det var ikkje mogleg å skjule. Den mannlege gjesten såg ut for å ha liknande utfordringar.

På eit eller anna vis fekk vi i oss både is og jordbær. Den planlagde whiskyen som skulle fram etterpå, vart ståande på bordenden. I staden gjekk du etter den vesle flaska med cava som stod i kjøleskåpet. Ikkje mykje til kvar, men det kjendest heilt rett ut idet vi flytta oss til sofaen. Kvelden låg an til å bli nokre hakk heftigare enn kvelden før.
Sant å seie veit eg ikkje alt som skjedde denne kvelden. Det vart ikkje så mykje prat. Lenge var eg oppteken av deg, og registrerte berre så vidt at dei andre hadde kome endå lengre enn oss. Medan vi framleis kyssa og tok på kvarandre, registrerte eg at dei ikkje lengre hadde meir enn strømper på seg. Strømpene ho så forførande hadde teke på seg før desserten. Dei var travelt opptekne med kvarandre, og da ho la seg på rygg i sofaen, la han seg til rette for å slikke ho.

Handa di hadde drege kuken min fram frå shortsen. Det vil seie, det av den som ikkje alt hadde trengt seg fram sjølv. Du smakte på meg. Djupt. Svelgde det meste av den harde staken min. Fingrane dine terga pungen og rumpa mi. Eg leita meg fram til eit av brysta dine, og knadde det med den eine handa. Elles var det berre å nyte. Snart kjende eg ein finger som stakk seg inn i rumpa mi, så eg pressa kuken mot fjeset ditt og forsvann inn at i nytinga.

Du slapp meg. Slutta å kjenne på meg. Slutta å gjere noko. Raskt reiste du deg, drog av deg alt utanom BH-en, og flytta deg bort mot dei andre. Du starta å la hendene dine stryke over kroppane deira. No var han inne i henne, og du stod bak han og strauk over begge dei veltrente kroppane. Eg følgde etter. Det var på tide at eg vart med på moroa. Dette skulle vi vere saman om. Eg sette meg bak deg, og lot fingrane massere fitta di. Eg klemde hovudet mitt mellom deg og ryggen hans og smakte på deg. Du svara med å presse deg mot meg så eg kom tett mot den rytmisk pumpande rumpa hans.

Føringa på dette var det damene som hadde. De skauv oss vekk, reiste seg og kyssa kvarandre. Med hender utforska de kroppane og kikka ertande på oss som berre stod der og runka lett. Med eit smil pressa de oss ned attmed kvarandre i sofaen, og førte hendene våre over på den andre sin kuk. Vi skulle tydelegvis runke kvarandre. For å halde oss i ande, eller aller mest for å nyte sjølv, gav de oss ei oppvisning i jentekos, akkurat slik mang ein mann drøymer om å sjå kjærasten sin. Smakande på ei anna fitte. Stønnande av å bli slikka av ei anna jente. 

De prøvesmakte også på oss. Ho på meg, du på han. Men etter ei lita stund sette de dykk over oss og heldt styringa. Medan du sat over meg, kom eg endeleg skikkeleg til for å kjenne på rumpa di, puppene dine, kysse deg og smake på brystvortene att. Idet eg let tunga gli rundt den harde brystvorta di kjende eg kor det starta å riste i deg. Du kasta deg bakover, og etter kvart kom skjelvingane også stramt rundt kuken min. Eg hadde ikkje sjanse til å halde tilbake.

Det rista framleis i deg då eg var ferdig å tømme meg, og eg skalv vidare kvar gong du glei opp så kukhovudet mitt nesten kom ut av deg. Langs pungen kunne eg kjenne det rann ei blanding av saftene våre. Da vi kom til hektene kunne eg sjå at gjestene våre hadde hatt det fint og. Ho hadde flekker av sæden hans rundt munnen, og ho gliste.
Dagen etter for dei vidare, haikande, på jakt etter nye fjelltoppar. Vi stod att med sitrande kroppar og innbyding til klubbliv i Nederland. Til vinteren skal vi på ferie.

Inspirert? Lyst til å skrive selv? Send inn din tekst på denne linken