Nytt nummer ute nå!
Ukens erotikk - Vær så god; her er en smakebit fra vårt innholdsrike arkiv med tusenvis av erotiske noveller. | © NTB/Scanpix

Naken

Publisert: 13.12.2018 kl. 00:00 | Oppdatert: 13.12.2018 kl. 11:26

Forfatter: Levant
Han hadde festet håndleddene til sengen på egen hånd og kunne sikkert fort ha løsnet dem igjen, men der og da føltes det som en umulighet.
Han var naken da hun kom inn i rommet. Lydene var knapt hørbare, men en svak bevegelse i luften fortalte at det var noen der. Han hadde visst holdt pusten og han slapp den nå ut mellom lett adskilte lepper. Hele tiden var han intenst klar over sin egen nakenhet.

Han var erigert. Han hadde vært det hele tiden, fra han gikk inn og mens han gjorde seg klar. På en måte skulle han ønske at han bare hadde vært halvstiv. Nå virket han nesten … for overivrig. Men han var ikke det, i hvert fall ikke bare det. Han var like mye spent, nervøs, usikker. Og forsvarsløs, i alle fall tilsynelatende.

Han hadde festet håndleddene til sengen på egen hånd og kunne sikkert fort ha løsnet dem igjen, men der og da føltes det som en umulighet. Han lå låst til sengen, utstrakt, blottlagt – og ventet. Blindfolden gjorde det stummende mørkt.

De hadde møtt hverandre før. Hadde gjort ting, før. Men det var annerledes. Da var det ikke han som lå der. Og ventet. Var på utstilling. Var uten regien, initiativene. Han svelget.

Følelsen av hånden på hoften var elektrisk. Selv om han hadde ventet en eller annen berøring var det et sjokk da den kom. Benet rykket til som i søvnkrampe og han kjente pikken gjorde et rykk opp fra magen. Mørket gjorde huden overfølsom, forandret den til et organ som så for ham, som sugde til seg enhver liten bevegelse i rommet. Og nesen.

an hadde kjent duften av henne like etter at han forsto at hun var der. Nå var den svakere, og hånden var borte. I stedet fanget ørene opp noen svake lyder. Romstering, hender som gjorde noe. Åndedrett. Han konsentrerte seg alt han kunne. Ereksjonen lå hele tiden stram og blodfylt langs magen, uten å hvile et sekund, uansett hvor mye de andre sansene arbeidet.

Han var fullstendig uforberedt på tungen. Det måtte være den – det var ingen andre ting som kjentes som en tunge. Følelsen var ubeskrivelig, men den mentale kraften i berøringen var like sterk som den fysiske. Han hadde aldri kjent tungen hennes før; det var egentlig mye ved henne han ikke hadde kjent. Var det hans, det hikstet han hørte?

Så skjøv han bakhodet ned i puten mens fingertupper løftet manndommen hans, slik at den pekte opp i luften. Det gikk et lite sekund, deretter kom varmen. En langstrakt strupelyd avslørte ham mens den åpne munnen sank nedover staken hans, lot ham omslutte av varm og våt nytelse, lot ham føle noe av den mest intime og intense en kvinne kan gi en mann. Tiden gikk mens munnen og tungen vekslet på å slikke, suge og utforske kjønnet hans. Pikken, pungen, området rundt roten – det gikk i ett, etter hvert som underlivet hans nå føltes som sentrum for hele kroppen og mens alle kjærtegn ble forsterket av at han ikke kunne se.

Da en finger forlot pungen og gled bakover til anus, og siden trengte inn i ham, skilte han bena instinktivt. Kroppen skrek etter berøringen, etter inntrengeren, etter mer av alt.

Det er bare et tidsspørsmål før en mann må gi opp under en slik behandling. Ingen kan holde tilbake sin utløsning ved hjelp av vilje når han behandles slik. Men før han kom for nær det punktet der det ikke er noen vei tilbake overhodet, slapp hun ham. Overlot ham til seg selv. Lot luften i rommet føles kjølig mot de delene av kroppen hans som nå var fuktige og alene.

Da noe støtte mot anus, stivnet han, men slappet av igjen idet en hånd lukket seg om kjønnet hans. Det ble runket lett mens dette nye gled innover der fingeren nylig hadde vært. Men dette var større og han trakk pusten fort, før han kommanderte seg selv til å puste med magen. Så, etter noen få sekunders stadig dypere penetrering, ble det igjen rolig. Han pustet tungt, følte seg fylt, merket at fingrene rundt pikken var borte. Så rykket han til idet en dyp vibrering spredte seg i hele underkroppen og en lav brummende lyd fra hans innerste fortalte hva som hadde skjedd. Han hadde lyst til å bruke stemmen til noe, men var redd for å bable.

Hendene hadde gjort et eller annet med pikken hans, men han hadde ikke vært konsentrert nok til å tenke praktisk. Vibratoren trykket på knapper hos ham som gjorde at tid og rom ble noe fjernt. Og da han nå kjente noe nytt omkring hodet der nede, reflekterte han ikke umiddelbart over hva det kunne være, utover at enda et nytt punkt av nytelse hadde kommet til. 

Men en berøring av hud mot hud på siden av kroppen og en tett varme som omsluttet stadig mer av ham, insisterte på oppmerksomhet. Han løftet ryggen fra madrassen et halvt sekund da han forsto hva som skjedde. En ny strupelyd fylte rommet – og blandet seg med det som nå også var lyder fra henne. Da hun satte seg helt ned på ham kunne han kjenne huden rundt kjønnet hennes mot sin egen kropp og han visste, nesten ekstatisk, at hele han nå var i henne. Slik red hun ham, mens armene hans fremdeles lå utstrakt, uten at de hadde skjønt at de for lengst var løsnet.
 
Det var ikke mulig for ham å følge med, ta hensyn til henne, holde tilbake eller vente. Da han kom, kom han bare – og ropet hans fylte rommet.