Nytt nummer ute nå!
For mannens nytelse - Sexleketøyprodusentene har skjønt at også menn vil ha mer varierte leker - gjerne tilpasset sin egen størrelse. | © Fun Factory
Nyhet fra Fun Factory

​Sexleker på guttas premisser

Publisert: 10.12.2018 kl. 20:56 | Oppdatert: 10.12.2018 kl. 20:56

Forfatter: Tore Aasheim
Nye sexleketøy fokuserer på mannen og hans penis. En av nyhetene gjør penis til en varmblodig og heftig vibrator.
Mange tenker kanskje først og fremst på dildoer og vibratorer når det blir snakk om sexleketøy, produkter som gjerne blir forbundet med kvinnelig seksualitet. Jo, dette er også leketøy som gjerne kan brukes av menn, men det er også en viss trend for sexleker som fokuserer på mannen og hans penis.

Dersom vi ser bort fra sexleketøy som er designet og produsert med tanke på anal nytelse og penisringer med og uten vibrator, som gjerne brukes for kraftigere og lengre reisning, så har mannens penis fått leve sitt sexliv litt sånn for seg selv.

Hovedårsaken til dette er selvsagt at kvinnens skjede ikke lar seg kopiere sånn uten videre. I alle fall ikke slik at mannen og hans penis lar seg lure. Det er gjort mange forsøk og som regel fant mannen ut at hans egen hånd kunne gjøre jobben vel så bra som de «masturbatorer» eller «runkemuffer» som fantes på markedet.

Med bedre materialer og mer avansert teknologi ble produktene også bedre etter hvert, de som på mange måter regjerer markedet for tiden er spanske Fleshlight. De produserer lommelyktlignende beholdere fylt med et silikonhylster med riller på innsiden og en åpning formet som en vagina eller munn, man kan også få utgaver formet som anus.

Produktet finnes i et utall varianter og under årets sexleketøymesse i Hannover lanserte selskapet en interaktiv utgave der man kan koble seg opp via internett og en app og kjenne hvordan modellen beveger seg opp og ned på en dildo i studio.

Nå er det slik at det er store variasjoner i størrelsen på penis, form, fasong, tykkelse og lengde er individuelt fra mann til mann. I en industri der man ofte er opptatt av størrelsen, er det vel heller ikke til å komme bort fra at leketøy har speilet denne holdningen, og enkelte hjelpemidler har ikke akkurat blitt laget i størrelsene XS eller S, noe som har vært til frustrasjon for de som ikke har hatt peniser som er blitt klassifisert som L eller XL – og det er jo ikke slik at «one size fits all».


Manuelt eller maskinelt


Det japanske selskapet Tenga har nå kommet på markedet med en runkemuffe som strammer rundt penis nesten uansett størrelse. Man fører silikonhylsen inn og ned på stiv penis, og når man drar runkemuffen utover sørger en spiralinnsats inne i hylsen at den lukker og strammer seg rundt penis.

Spinner Masturbator Hexa som Tenga kaller runkemuffen, krever manuelt håndarbeid av mannen, men så bestemmer han også selv hvor stramt trykket rundt penis skal bli. Et aldri så lite tips på veien, det gjelder å bruke godt med vannbasert glidemiddel eller så kan det fort ble tørrgang i runkingen.

Samme produsent er også på markedet med «Flip Zero Electronic Vibration», en oppladbar sterkt vibrerende runkemuffe som alt etter hvor følsom man er - og hvor mye glidemiddel man bruker – kan gjøre jobben uten alt for mye håndarbeid fra mannen.
 

Penisvibrator


En annen nyhet fra sexleketøymessen i Hannover var nyvinningen fra tyske Fun Factory, vibratoren Manta. Ja, du leste riktig, det er en vibrator, men den er ganske så annerledes fra vibratorene som først og fremst produseres for kvinnens nytelse.

Manta, som leken altså kalles, fungerer bra til enkel og grei runking, men den glir også fint inn mellom to kropper for ekstra stimulans under samleie og forvandler penis til en levende vibrator. 

Manta er også et spennende tilbehør ved munnsex, den gir det ekstra elementet av nytelse og følelsen av deep-throat
uten at partneren nødvendigvis trenger å ta munnen for full, hvis ikke vedkommende ønsker det da.

Rillene fremme på sexleken gjør at glidekremen holder seg på og ikke sklir av, og en liten designdetalj som ble oppdaget underveis gir de to vingene fremme på vibratoren ekstra kraft og intensitet.
 

Levende vibrerende dildo


Manta er nesten som er tryllestav å regne. Se for deg at mannen har penis inne i sin partner. Så tar mannen eller partneren og lar Manta skli inn mellom kroppene deres og lar vingene på vibratoren omslutte penisskaftet. Et lett, men fast og stødig trykk mot penis forvandler den til en kroppstemperert og levende vibrerende dildo.

En av fordelene med denne leken er at den ikke er så stor og plasskrevende som Fleshlight. En annen fordel er at den er lettere å rengjøre og tørke enn for eksempel en enkel runkemuffe.

Med eller uten vibrasjoner, stor eller liten leke, det viktigste er likevel at du finner det hjelpemiddelet som gir deg størst nytelse – og for alt vi vet så kan det være hånden.

Et av tipsene som Cupido fikk inn da vi ba våre lesere om å komme med onani-ideer var fra en mann som kom med følgende råd: «Sett deg på den ene hånden til den dovner og så runker du deg med den – da kjennes det ut som om det er noen andre som runker deg.»