Nytt nummer ute nå!
Hemmelig hage - En av våre kvinnelige lesere ønsket seg flere bilder av menn, og i neste utgave av bladet inviterer vi henne og resten av våre lesere inn i en hemmelig hage... | © Alexandra Schimske

Spennende avsløringer i Cupido som nå er i salg

Publisert: 10.12.2018 kl. 13:09 | Oppdatert: 11.01.2019 kl. 14:08

"Jeg ønsker meg en helt vanlig mann å fantasere om," skrev en av våre kvinnelige lesere til oss...
Det er selvsagt mulig å ønske seg både spesielle bilder og tema for artikler i Cupido, denne gangen har vi oppfylt ønsket til en kvinnelig leser fra Vestlandet.

Vi tar henne (og resten av våre lesere) til en hemmelig hage der en kjekkas lar klærne falle...

Har du tanker og ideer om hva du vil se eller lese mer om  i Cupido? Send oss din feedback her.

Her er litt om hva annet du kan finne i utgaven av Cupido som er i salg nå:
 

INTELLIGENT SJEKKING


Zoolog Petter Bøckman treffer du i portrettet, og han avslører hva som skal til for at man skal få til intelligent sjekking - her bør gutta virkelig følge med i timen!

Den entusiastiske folkeformidleren kom også med avslørende sex-fakta fra dyreriket som gjorde at vi måtte sjekke tre ganger om vi hadde oppfattet det han fortalte korrekt.
 

ÅRETS VINNER AV EROTIKK-KONKURRANSEN


Nå får du også endelig få vite hvem som vant årets store erotikk-konkurranse.

Om vinner-novellen skriver juryen blant annet: Dette er en historie med mange lag, og selv om seksualiteten utgjør en viktig del av fortellingen, så rommer teksten så mye mer av følelser og tanker. Dette er en tekst det er vanskelig å glemme etter at du har lest den ferdig, og den viser at seksualitet handler om mye mer enn kåthet og potens."

I Cupido som nå er i salg kan du lese alle de premierte novellene, samt flere andre kåte og pirrende tekster.
 

OVERRASKENDE OM KROPPSPRESS


Du kan også lese et intervju med tre jenter som forteller om kroppspress og prestasjonskrav blant ungdommen. De avslører at kroppspresset ikke nødvendigvis skapes på nettet, og at de synes at noen bloggere går litt for langt når det gjelder å være såkalt kroppspositive.

CUPIDO TEMA: Samtidig som magasinet kommer i bladhyllene vil du kunne lese flere saker om kroppspress og nakenhet her på cupido.no!  

MYTER OG MENINGER OM PENIS


I denne utgaven tar også vår faste skribent Julie Peakman, engelsk historiker og forfatter og hovedredaktør av seksbindsverket «A Cultural History of Sexuality», skikkelig balletak på gutta og skriver om myter og meninger om størrelsen på penis.

Selv om størrelsen faktisk betyr noe - når vi skal være sånn helt ærlige - så trenger den ikke å bety så mye slik kanskje mange tror.

 

I tillegg finner du småstoff, spalten "Kåthet og vrede", deilige erotiske bilder og de siste nyhetene fra Cupido Shop - for å nevne noe.

Cupido får du kjøpt i kiosker, bensinstasjoner og butikker over hele landet, samt at du kan kjøpe e-utgave av bladet på Buy&Read.

Her finner du Kiosker/butikker som selger papir-utgave av Cupido.

For bladabonnement (4 utgave i året, kr. 398), kan du bestille her: Abonnement papir utgave