Nytt nummer ute nå!
Ukens erotikk - Vær så god; her er en smakebit fra vårt innholdsrike arkiv med tusenvis av erotiske noveller. | © NTB/Scanpix

Dagen derpå

Publisert: 22.11.2018 kl. 20:13 | Oppdatert: 22.11.2018 kl. 20:13

Forfatter: Jan Paulsen
Han vil høre skriket. Høyt og lenge. Det frigjørende skriket som fyller ham.
"Ukens erotikk" byr på en gratis smugtitt inn i vårt arkiv med tusenvis av erotiske noveller sendt inn av våre lesere siden 1984. 

Argh ... Tåkete først. Så blir det klarere, tydeligere. Jeg kan se gjennom tåken, opp i et tak jeg ikke kjenner med en gang. Hvor er jeg? Jeg bor ikke her. Tankene må samle seg. 
Åh, jeg er her ja. Jeg har vært her før. 
Jeg kjenner jeg blir varm av tanken, og roen senker seg. Jeg vet hvor jeg er, jeg vet jeg ikke er alene. Det vet jeg uten å kjenne etter ved siden av meg med armen. Jeg lytter. Den rolige lyden av pust.
Jeg snur meg og ser. Hodet verker litt.
Der ligger hun, ja. Vendt mot meg. Det mørkeblonde håret dekker ansiktet. Hun er naken og tildekket med dynen. Jeg er også naken. Naken og svett. Det er varmt her inne. Jeg ser mot vinduet. Solen skinner kraftig gjennom gardinen. Fy faen, må være over tyve varmegrader ute. Jeg skreller dyna av meg og trekker inn luften. Den er tett og fylt med sigarettrøyk. Jeg ligger der og kjenner det våte fra kroppen min fordampe i varmen. Utenfor kan jeg høre lyden av byen. 
Hva skjedde i går? Jeg tenker. Prøver å huske, men det er utydelig. Ikke rart jeg føler meg som jeg gjør. Sliten, medtatt, men ikke dårlig. Midt imellom. Har vært bedre, har vært langt, langt verre.
Jeg ser bort på henne igjen. Blir liggende å se på henne. Hvor står jeg med henne? Er det alvorlig? Jeg tror det. Det er uvisst.
Det startet uskyldig. Et kyss her og der ute på byen. Så begynte vi å besøke hverandre, oftere og oftere. Røyk og øl. Kaffe og frokost dagen derpå. Helst hos henne. Hun bor alene. Ingen romkamerater som kan komme løpende inn. Ingen kleinhet.
Jeg er glad i henne. Hun vekker noe i meg. Jeg blir hard bare av å tenke på det. Hun kjører kroppen min i høygir. Etter de første gangene våknet jeg med klissete undertøy midt på natten. Livlige drømmer og situasjoner. Hvis noen dultet borti meg på morgenen de følgende dagene, som i en kø, var det fare for at jeg kunne komme der og da. Nervene mine var i høygir. Det er de nå også. Har vært det helt siden. 
Hun hoster og snur seg på ryggen. 
Dyna glir nedover så jeg kan se brystene hennes. Faste og unge, med bikinilinjer som skiller mot den brune huden. Brystvortene mellomstore og stive. Hva drømmer hun om, mon tro?
Det er tett luft her inne. Vinduet er lukket. Jeg må bøye meg over henne for å åpne det. Jeg setter meg opp på kne og strekker meg.
Pikken min henger halvslapp mellom bena. Jeg strekker meg. Jeg er tett på henne. Jeg kan kjenne varmen fra huden hennes mot min.
Plutselig kan jeg kjenne hendene hennes rundt midjen min. De holder meg. Jeg stopper opp og ser ned på henne.
«Hei,» sier hun og smiler. 
Øynene hennes. Grønne og klare. Våkne. Hun er vakker der hun ligger. Trøtt og nyvåken.
«Skal du rømme,» spør hun meg med et smil om munnen.
«Nei. Bare åpne vinduet.»
«Ikke ... Gjør det nå,» sier hun. Hun ser på meg, holder kroppen min. Hun lar hånden gli ned fra midjen min. Hun vet hva hun gjør, hun vet hva som skjer, stryker fingrene forsiktig over pikken min. Jeg lukker øynene og stønner lett. Den blir hard mellom fingrene hennes. Hun tar lett tak i den og begynner å onanere meg. Først forsiktig, så hardere og hardere.
Jeg blir kåt. Jo mer hun driver på, jo mer sprengklar blir jeg. Jeg begynner å bevege hoftene mine i takt med bevegelsene hennes. Jeg ser ned på henne igjen. Hun har fått det blikket. Våkne øyne og åpen munn. Det lyser av henne.
Hun bruker den andre armen til å trekke meg over henne. Jeg sitter overskrevs ved ansiktet hennes. Hele meg, rett over ansiktet hennes. Hun stikker ut tungen og sleiker det harde hodet mitt. Jeg rykker til. Det skyter gjennom hele meg. Hun ser opp på meg og smiler, stikker den inn i munnen og suger meg. Jeg stønner. Hun går dypt, og jeg kjenner hodet mitt baki halsen hennes mens tunga behandler lemmet. Hun masserer ballene med den ledige hånden. Hun suger så deilig, så godt.
Hun tar pikken ut av munnen og ser på meg. Jeg bøyer meg ned og kysser henne. Jeg lar tunga mi gli ned fra munnen, nedover halsen. Hun puster tungt.
Hun smaker salt, kroppen er varm og lukter solbrunt. Jeg kysser brystene hennes. Tar brystvortene i munnen. Kjenner de blir stive. Jeg biter forsiktig på dem mens jeg bruker tungespissen på dem. Hun puster tungt under meg. Stønner. Jeg blir kåtere av det. Jeg føler med hånden nedover magen hennes. Hun er varm og svett. Nedover magen, ned til lårene. Ned til fitta. Jeg kjenner på den. Den er våt. Jeg beføler bulen hennes forsiktig med langfingeren min mens de andre fingrene stryker over leppene hennes. Jeg beveger hodet mitt ned dit. Jeg kysser, jeg sleiker leppene mens fingrene mine glir lett inn og ut. Fortere og fortere, hardere og hardere.
Jeg vil ta henne. Jeg vil gi henne. Jeg vil fylle henne med meg. 
Hun stønner kraftigere og kraftigere. Jeg ser på henne.
«Ja.» Jeg lar pikken gli inn. Hun stønner igjen. Jeg lener meg over henne. Nå ligger vi. Ansikt til ansikt. Jeg kysser henne og biter henne i underleppa mens jeg glir inn og ut, inn og ut. Jeg er hard og inne i henne. Jeg fyller henne. Jeg blir hardere inne i henne. Jeg kommer snart. Hendene hennes griper tak i skuldrene mine og klorer. Smerten er god. Det renner svette av nesa mi. Jeg ser på henne. Hun er søkkvåt.
Herregud, så varmt det er her inne.
Hun puster tyngre og tyngre. Fortere og fortere. Jeg ser på henne. Anstrengelsen i ansiktet. Hun er så vakker. Hun kommer snart. Jeg kommer snart. Jeg vil fylle henne. 
Hun kommer. Biter sammen leppene og lukker øynene. Jeg vil høre skriket. Jeg stønner høyt. Skrik. Skrik! Hun blir rød i ansiktet og skriker. Høyt. Lenge. Det er frigjørende. Det fyller meg. Hun ser på meg. Jeg ser på henne.
Hun puster ut.
Jeg fortsetter. 
Hun fortsetter å stønne.
Jeg puster tyngre og tyngre. Jeg klarer ikke holde meg lenger. Jeg er hard.
«Vent litt.»
Jeg ser ned på henne. Gjennomsvett. Jeg er forvirret. Hun trekker meg ut av seg. Jeg sklir ut. Nesten der. Hun drar meg til seg, igjen skrevende over henne. Hun begynner å runke meg. Jeg kommer fort inn i rytmen. Nærmere nå, nærmere nå. Jeg ser på henne og hun smiler. Hun mener det, og får som hun vil. Pikken min er stor i hendene hennes.
Jeg kjenner jeg kommer dit, tett ved. Makten fyller meg. Fra ryggraden. Jeg stønner og skriker. Jeg er hard og jeg kommer. Det skyter ut av meg. Jeg ser sæden min tømme seg over det nakne brystet hennes. Hun blir dekket, over kurvene, over brystvortene. Det flyter nedover. Jeg skriker og puster ut det siste stønnet. Det stikker forsiktig i underlivet mitt.
Jeg kjenner jeg er svimmel, og bøyer meg ned over henne. Hun holder rundt meg og kysser meg i panna. Det er stille igjen. Det eneste jeg hører er lyden av pusten vår. Vi sier ingenting. Vi ser på hverandre og ler lett før jeg krabber av henne. Jeg er gjennomvåt. Jeg legger meg ved siden av henne og ser på henne. Hun er vakker der hun ligger. Glinsende svett og medtatt. Hva hun gjør med meg.
Herregud så varmt det er her inne.

Inspirert? Lyst til å skrive selv? Send inn din tekst på denne linken