Nytt nummer ute nå!
Glad og kåt jul! - Bli med på Cupidos julekalender og du skal se at jula blir ekstra god i år! | © Fanney Antonsdottir

Oooooh jul med din orgasme!

Publisert: 14.11.2018 kl. 09:33 | Oppdatert: 14.11.2018 kl. 09:40

Forfatter: Redaksjonen
Cupido inviterer til god, glad og kåt jul; bli med på vår julekalender - oppstart 1. desember!
Førjulstress kan være en skikkelig killer når det gjelder sexlyst og tid for noen og enhver å stikke seg til side og nyte litt førjulskos, alene eller med andre.

Cupido har løsningen. Vi inviterer deg til å løse dagens dilemma; en liten problemstilling som vi trenger din hjelp til å løse, og hver dag er det en lykkelig Cupido-leser som får lønn for strevet. Det kommer en liten (eller stor....) overraskelse fra Cupido i posten; kanskje er dette julepakken du ønsker deg aller mest i år?

Dagens dilemma legges ut på vår Facebook-side (som du bør "Like" først som sist) med en link inn hit til hjemmesiden vår, oppgaven legges ut ved midnatt og du har hele dagen på å komme opp med et godt svar som både kan være klokt, morsomt, frekt, alvorlig, pirrende eller bent fram sexy!

Cupidos julekalender blir et sexpositivt avbrekk i julestresset, og det blir ikke mer vågalt enn at du kan snakke med dine kollegaer i lunsjpausen får å få gode råd til svaret.

Premiene kommer diskré innpakket, men om hele slekta dukker opp på julaften så det kanskje ikke pakken du åpner foran svigermor... vi bare nevner det.

Moroa starter 1. desemeber; bli med på et kåt og glad jul - for alt vi vet kan det jo hende du blir inspirert til andre aktiviteter enn å vaske gulv og bære ved.