Nytt nummer ute nå!
Feirer fetisjene - I november slår fetisjistene seg løs og feirer at de ikke lenger er en diagnose. | © Wildside

Fetisjistene feirer friskmelding

Publisert: 04.11.2018 kl. 09:30 | Oppdatert: 04.11.2018 kl. 09:30

Forfatter: Tore Aasheim
Det skjer spennende ting i Oslos kinky underverden...
Det er spennende ting som skjer i Oslos kinky underverden for tiden, andre helgen i november arrangeres The Blackout Victory Party, fetisjistene feirer seg selv og fetisj.

«Tenk deg en fest der du blir tatt med inn i et univers fullt av latex, uniformer, lakk, lær og galla. Et sted der det er lov å være utfordrende, kinky og sexy. Se for deg et sted der erotikken bobler og syder til heftige rytmer. Et dansegulv fylt med mennesker som elsker å være sexy. Sexy er ikke en kroppsfasong. Det er en holdning, en følelse. Alle har lov å føle seg sexy,» uttaler arrangørene av fetisj-festen som går av stabelen samme helg som NYT-festivalen.  

Fetisjisme for mange handler om å se og bli sett, samtidig som det forbundet med mange fordommer. Det inviteres til en fest med deltagerliste og dører som på et tidspunkt stenger for nye deltagere skaper ifølge arrangørene en trygg ramme. Her dukker ikke plutselig naboen opp på vei hjem fra byen klokken halv to for å glane. Her er alle i samme båt og med samme ønske om å feire fetisjisme og det sexy mennesket.

Fetisj-miljøet i Norge er stort og nå ønsker man å samle troppene. Denne gangen skal det ikke kjempes for å bli fjernet fra diagnoselisten, den kampen er over, nå skal det feires!

Wildside-konseptet har ligget på is i noen år, men nå har en ivrig og engasjert gjeng satt seg i sving, og nå skal det festes.

«BDSM og fetisjisme ble strøket som diagnoser av verdens helseorganisasjon i sommer og det fortjener et skikkelig party. For oss er det naturlig å feire med det mest sexy party du kan tenke deg,» forteller arrangørene.

«Festen samler fetisjister fra flere steder i landet og for dem som ikke er fra Oslo er det flere grunner til å reise til Oslo denne helgen. Nyt-festivalen arrangeres også samme helg og byr på seksualpolitikk og hverdagserotikk på dagtid. Natten tilhører hedonismen og fetisjistene,» frister arrangørene i en pressemelding.