Nytt nummer ute nå!
Kinky spill - Et nytt spill skal gjøre det lettere for par å teste ut Master & Slave-rollespill. | © Kiselev Andrey Valerevich Shutterstock NTB scanpix

Master & Slave-spill for mor og far

Publisert: 27.10.2018 kl. 21:53 | Oppdatert: 01.11.2018 kl. 17:26

Forfatter: Tore Aasheim
Lyst å teste ut litt rollespill som master og slave, men ikke sikker på hvordan? Nå er dette blitt lekende lett!
Denne artikkelen inneholder omtale av et produkt som også er tilgjengelig i Cupido Shop og kan derfor bli betraktet som produktinformasjon/ annonsørinnhold.

Etter noen år sammen kan det godt hende at noen ønsker å sprite opp sexlivet, enten ved å invitere med én eller flere  med på moroa, eller at man kanskje får lyst til å teste ut litt mer kinky sider av seg selv eller hverandre.

Vi mennesker er jo som kjent noen ganske så nysgjerrige skapninger, og mange av oss liker å teste ut våre grenser og nytt terreng på mange områder, også innenfor vår seksualitet. 

Gjennom blant annet bidrag til Cupidos årlige erotikk-konkurranser har vi lenge sett - mange år før populære bøker og filmer kom på markedet - at stadig flere synes dette med BDSM er både spennende og pirrende.
 

Kink for mor og far


Nå er det kommet et nytt spill på markedet som gjør utforskingen av rollespill som master og slave lettere for den gjengse mann og kvinne – dette er kink for mor og far.

Ofte er det jo slik at det kanskje er den ene parten som har mer lyst til å teste ut master og slave enn den andre. Selv om det kan bli riktig så trivelig og spennende for paret og forholdet, så må man jo starte et sted, ta det første steget.
En ting er kanskje å varme opp med en roman eller en film som omhandler temaet, men hva så? Når og hvordan skal man komme i gang med leken hjemme i stua eller på soverommet?

Det nederlandske selskapet Tease&Please er på markedet med spillet «Master & Slave, Bondage and Adventure Game» der man både får med nødvendig utstyr, samtidig som det følger med 24 spillkort som forklarer hva man kan gjøre.
 

Kron og mynt om rollene


Gir rollene som master og slave seg ikke naturlig i forholdet, så blir man oppfordret til å kaste kron og mynt, og så får begge parter prøve seg på begge rollene.

Nå trenger man strengt tatt ikke å kjøpe spesialutstyr for å utforske bondage. Sånn sett er Clas Ohlson, Jula og Biltema rene skattekistene for den slags moro. Spillkortene og reglene som følger med gjør det likevel enklere og kanskje mindre klient å utforske denne delen av seksualiteten.

Det er på sin plass å minne om at dette skal være lek og moro, og man går inn i leken som likeverdige partnere selv om rollene er forskjellige.

Det er alltid greit og viktig å avtale et stopp-tegn eller stopp-ord som avbryter leken dersom den ene parten føler at man går over en grense man ikke har lyst til å strekke lenger.

Hva tenker du om dette temaet? 
Gi Cupido tips, råd og tilbakemeldinger om det du nettopp har lest på denne linken.