Leselyst!
Leselyst! | Høsten er i anmarsj og for å bøte på at sommeren snart bare er et svakt minne serverer Cupido varmende erotiske tekster hver eneste dag i uke 38, fra 17. til 23. september. Kos deg! | © NTB/Scanpix

Klassefesten

Written by: Alexander, Kolding

Published:
Last updated:

Med et litt for morgenfriskt og altfor høyt og skingrende «God morgen!!!» river Jans kone gardinene til side så solens altfor lyse, altfor hvite stråler treffer oss i ansiktet. «Så er det opp og i gang, dere to kosebamser,» flirer hun.

"Ukens erotikk" byr hver torsdag på en gratis smugtitt inn i vårt arkiv med tusenvis av erotiske noveller sendt inn av våre lesere siden 1984.

Som en påminnelse om at fristen for årets erotikk-konkurranse "Erotikk 2018" er like rundt hjørnet, mandag 1. oktober, byr vi på inspirerende erotisk lesing hver dag denne uken.


Jeg står med oppvasken. Vi har lovet Lena, Jans kone, at det skal være pent, rent og ferdigryddet når hun kommer hjem i morgen, så det er bare å sette i gang selv om det er sent. Eller tidlig, hvis du heller vil det. Hodet mitt summer av den høye musikken, de bølgende samtalene og altfor mye alkohol. Jeg er på synkende rus, men foreløpig langt unna nullpunktet. Jeg hører Jan si farvel til de siste gjestene. 
«Så. Det var det,» sier han da han kommer ut på kjøkkenet. Det er en svak, nesten umerkelig tristhet i stemmen hans. Jeg hadde nok ikke hørt den hvis jeg ikke kjente ham så godt.

«Jeg trenger en klem,» sier han lavt og legger hånden på skulderen min. Jeg legger fra meg oppvaskbørsten, tar rundt ham og trekker ham inntil meg. Klemmer ham. Han legger hodet på skulderen min. Sånn blir vi stående lenge. Omfavner hverandre. Ingen tvil om at han trenger det. Det føles godt. Trygt. Velkjent. Jeg legger nesen mot halsen hans. Jeg tror det er duften av ham som har så beroligende effekt på meg. Duften av ham er berusende. 

Han hvisker noe ned i skulderen min. Jeg hører ikke. «Kyss meg,» hvisker han igjen. Jeg skyver ham litt unna og ser nærmere på ham. Er han full? Mener han det? Så trekker jeg ham inntil meg og klemmer ham hardt. Intenst. Han vikler seg ut av grepet mitt og ser på meg med et blikk jeg overhodet ikke klarer å tolke. Så kysser han meg. Først stille og rolig. Varmt. Tørt. Søkende og sensuelt. Helt til jeg overgir meg og lar leppene gli fra hverandre. Lar tungen hans finne min. Duftene hans lokker frem minnene. Ånden hans er den samme, og han smaker av noe trygt og hjemmekoselig. Vi kysser. Lenge. Kjøkkenklokken smelter som i et verk av Dali og minner oss om at et annet sted tikker sekundene videre. Det er som om tiden står stille og virvler meg – oss – tilbake til en annen tid. Som om fremtiden glir baklengs eller fortiden innhenter oss. Det er utrolig deilig. Jeg nyter varmen fra kroppen hans, omfavnelsen. Nyter å kysse ham. Det føles som å komme hjem. 

Vi har ikke kysset hverandre siden vi var tenåringen og inngikk en pakt om å lære hverandre å kysse, så vi skulle være skikkelig flinke når tiden kom for å kysse jenter. Selv om det er deilig, klarer jeg ikke å la være å tenke: Hvorfor nå? Hvorfor nettopp i dag, etter alle de årene? 25 år uten. På grunn av klassefesten? Gamle skolevenner? Minnene?
Jeg skyver ham unna. Ser på ham. «Går det bra med deg? Er alt OK mellom deg og Lena?»
Han nikker. Ser ned. Lenge. Som om det er noe som tynger ham, som han ikke har lyst til å snakke om. Så bestemmer han seg. Ser opp. Smiler. Skjelmsk. Megetsigende. Frekt og underforstått. Jeg forstår ham utmerket. Jeg ser spørrende på ham for å forsikre meg om at han mener det. Han nikker. 
Da trekker jeg ham inntil meg igjen. Kyssene blir øyeblikkelig mer intense. Lekende, som et dansende forspill. Pusten hans blir hektisk. Intens. Tent. Jeg har lyst, men våger ikke ta det første skrittet. Ta mer på ham enn bare å kysse og klemme. Vi har overhodet ikke tatt på hverandre på den måten siden den gangen – med pakten – som gikk litt lengre enn bare å kysse. Faktisk en god del lengre. Så langt som hele veien … 

Minnene velter frem mens vi kysser. Skjeggstubbene er det deilig tilskudd til minnene om en ivrig tenåringsmunn, som ville føltes feil hvis vi ikke hadde vært jevnaldrende. 
Jeg stopper kyssingen. Nyter det intense i vår tette omfavnelse. Nyter øyeblikket, som er hjemlig, trygt og sikkert, men samtidig uvant, frekt og spennende. Jeg trekker pusten dypt. Snuser inn duftene våre. Lidenskapen. Lysten. Så kaster jeg meg inn i kampen, Kysser ham dypt, og så forførende jeg bare kan. Slikker ham på halsen. Biter ham i øreflippen. Napper med leppene. Han stønner. Ingen tvil, han er minst like kåt som jeg er, men heller ikke han har gjort noe fremstøt. Ennå.

Jeg holder rundt ansiktet hans. Presser det mot mitt. Koser ham i nakken. Slikker på tungespissen hans. Suger den inn i munnen. Lar hendene gli nedover på fremsiden. Knapper opp den første knappen i skjorten hans. Han stivner litt. Stopper. Jeg stopper også. Kanskje vi begge skal stoppe mens leken er god? 
Han rister på hodet, som om han kan lese tankene mine. Så tar han hånden min, fører den opp til ansiktet sitt og kysser håndbaken min. Øynene hans er fulle av sannhet. Sanselighet. Lidenskap. Så trekker han meg mot soverommet. Rett utenfor døren stopper jeg ham. Hjertet mitt hamrer, og det er ikke kun av lyst. Gjør vi virkelig dette? Hvis vi går over grensen – over terskelen til soverommet nå – kan vi ikke lenger skrive det på kontoen for ungdommelig lettsinn. Det hele blir plutselig så virkelig. Så klart. Tydelig. Så voksent. 
Jeg ser på ham. Tar hånden hans og kysser den. Omfavner ham og kysser ham så intenst og oppfylt av begjær mens jeg trekker ham med inn på soverommet. 

Jeg ser på ham. Fylles av noe som ikke kan beskrives med ord, men som varmer mitt hjerte og fyller mitt vesen. Jeg begynner å knappe opp skjorten hans. Kysser ham. Halsen hans. Trekker skjorten av ham. Brystkassen er dekket av hår. Det var den ikke den gang. Ikke at jeg ikke allerede visste det, for vi drev med sport sammen, men nå er han plutselig naken. Veldig naken. På en annen måte. En ny måte. Og likevel den gamle måten. Som den gang. Bare med hår. 
Det er pent. Deilig. Det føles godt å kose med brystkassen hans. Den hårete brystkassen. Jeg kjærtegner ham. Kjæler med ham. Leker rundt den ene brystvorten, som trekker seg sammen, blir hard og struttende. Jeg kjæler med den. Koser med en finger. Kysser den. Suger den inn i munnen. Slikker tuppen. Han tar tak rundt hodet mitt og trekker meg opp. Kysser meg. Ivrig. Søkende. Slikkende. Så trekker han med overdrevent langsomme bevegelser av meg slipset mitt. Lar det falle på gulvet. Begynner å knappe opp skjorten min. Hjertet mitt dundrer av sted. Han legger hånden på brystkassen min, som om han har hørt tankene mine. Hjertet mitt banker mot håndflaten hans. Han knapper opp resten av skjorten, puster ujevnt, i støt, heftig. Trekker skjorten av meg. Trekker meg inntil seg. Kysser meg. Jeg kan kjenne den varme, hårete brystkassen mot meg. Hårene kiler meg. De harde brystvortene oppfordrer til elskov og lek. Jeg slikker på fingrene og leker med dem. Erter dem. Napper forsiktig i dem.

Jeg lar hendene gli ned over den hårete maven hans. Hårene er myke, men samtidig en anelse strie. Jeg holder rundt ham, trekker ham inntil meg. Nyter nærheten av ham. Duften. Den kåte pusten hans. Jeg slikker leppene hans. Kysser krevende mens jeg løsner beltet hans og knapper opp buksene. Kysser meg nedover brystkassen og helt ned til bukselinningen. Så legger jeg hendene på hoftene hans og trekker ned buksene. Jeg klarer ikke å la være å titte. Omrisset av pikken i de stramme boksershortsene er deilig å se på. Han er stiv. Eller, den er stiv. Jeg har lyst til å ta på den, men ikke ennå. På en måte er det magisk. Jeg skal nok en gang holde i en hard, pulserende pikk etter alle disse årene. Jeg blir der nede. Kysser mavehuden rett over strikken mens jeg lar hendene leke rundt på lårene hans. Kjærtegner rumpa hans og lar hendene gli opp langs den sterke ryggen hans. Merker konturene mot hendene mine. Finner brystvortene hans og napper forsiktig i den mens jeg kysser meg vei opp til munnen hans.

Fingertuppene hans glir nesten umerkelig over brystvortene mine. De reiser seg mot kjærtegnene hans og sprer en tung, døsig lyst i kroppen. Jeg åpner munnen, lukker øynene og nyter kjærtegnene hans. Han biter i den ene brystvorten. Ikke hardt. Bare akkurat nok til at jeg kan kjenne nytelsen stråle ut fra den. Han biter igjen. Strålekransen når lengre ut. Det dunker i armene, dypt i maven, og det durer som en elektrisk strøm i mellomkjøttet mitt.

Han setter seg på hug. Knapper opp buksene mine. Kysser maven min. Kjærtegner rumpeballene. Trekker ned buksene og boksershortsen. Jeg ser ned mellom oss. Pikken min rett foran munnen hans, og ett lite kyss er alt som skal til for å gjøre den helt stiv. Jeg lukker øynene og forestiller meg at han gjør det. Det, sammen med det varme pusten hans, får den til å vippe opp og treffe ham på kinnet. Han reiser seg opp. Trekker meg tett inntil seg. De stive, harde brystvortene våre gnir mot hverandre og sender små ilinger av sted gjennom kroppen. Han kysser meg. Kjærtegner den nakne ryggen min.
Jeg setter meg på huk. Trekker forsiktig ned boksershortsen hans til den vipper ut. Trekker undertøyet helt ned mens jeg fascinert stirrer på den. Blodårene er tydelige. Den er tykkere enn jeg husker. Har ikke sett den stiv og hard siden den gang. Har faktisk ikke sett noen stive pikker siden den gang, bortsett fra porno, og der er oppmerksomheten liksom et annet sted. Den er så enormt naken. Sexy. Frekk. Opphissende. Jeg tar rundt den. Kjenner pulsen i den mot hånden. Merker at den strekker seg etter kjærtegnene mine. 
Jeg drar ham etter den bort til sengen. Han kysser meg. Kjærtegner den nakne huden min så skjelvende kuldegys trekkes i kjølvannet av fingertuppene hans. Jeg skyver ham ned på sengen. Han ser alvorlig på meg, og i et kort øyeblikk frykter jeg at han skal stoppe det hele her. Nå. Akkurat når det er så fantastisk. 
«Hva med …» spør han. 

Jeg titter så uskyldig jeg bare kan på ham med hodet på skrå, og sier: «Nei, skatt. Bortsett fra min kone er det ingen andre enn deg, og det har det aldri vært.» Latteren står tydelig skrevet i øynene mine. Han ler med. 
«Du har alltid fått meg til å le,» sier han lettet. Jeg setter meg på kne foran ham med munnen uendelig tett på den stive pikken hans. Den strekker seg mot leppene mine. 
«Og du?»
Han rister på hodet, og ser så hvordan leppene og munnen min glir inn på den harde, stive pikken hans. Han stønner nytende. Den er akkurat like varm, pulserende og frekk som jeg husket. Den varme, deilige følelsen av å gi nytelse ved å suge på noe så flott sprer seg utover i kroppen min. Det er så deilig å suge pikk igjen. Jeg kysser i vei ned til ballene hans, før jeg suger dem inn i munnen også. Det digget han den gang. Jeg lar tungen gli over dem mens jeg suger forsiktig. Han stønner høyt og ukontrollert. Bingo! Han liker det fortsatt. 
Jeg kysser meg vei opp til munnen hans. Legger meg oppå ham og kysser ham. Føler ham. Koser med nakken. Øret hans. Finner tungen hans med min. Skyver meg nedover så vi blir liggende ved siden av hverandre. Han koser den ene brystvorten min med en opphissende, sirklende bevegelse som sender pulserende blod med bedøvende og berusende lystsignalstoffer rundt i hele kroppen min. Jeg har lyst til å fortære hele ham, her og nå. 
Han ser på meg, og jeg vet så godt hva han vil. 
«Vil du, eller skal jeg,» spør jeg. 
«Får jeg lov?» 
Jeg nikker. Han skyver meg over på rygg, setter seg på meg så jeg kjenner pikken min mellom rumpeballene hans, og hans mot maven min. Han kjærtegner maven min. Gnir pikken sin mot den. Koser med brystvortene mine. Lener seg frem og kysser meg. Går av og kysser seg nedover maven, hele veien ned til pikken. Tar den ikke i munnen, men slikker opp og ned langs skaftet. Det føles som om hele systemet mitt forgiftes av lyst. Jeg hiver allerede etter pusten. Tungen hans er våt og silkemyk mot pikkskaftet mitt. Hvis han bare ville …, tenker jeg et kort sekund før han vil, før pikken min glir inn i den varme, våte munnen hans. Han suger og slikker på pikkhodet og lar tungen leke rundt kanten når han ikke klemmer forsiktig i den med leppene. Han fanger ballene mine og napper forsiktig i dem mens han koser dem med tommelen. Han beføler dem med den andre hånden. Klemmer dem litt mens han suger på pikkhodet og tungen leker rundt i munnen hans. Det er varmt, vått og utrolig deilig. Munnen min er tørr av kåthet. Jeg trekker ham opp til meg, så han blir liggende oppå meg, så pikken min kommer i klemme mellom oss og mot med hårete maven. Jeg kjenner at pikken hans strutter stiv mellom bena mine. 

Jeg skyver ham litt unna. Ser på ham. Leter etter godkjennelse. Vil vi virkelig dette? Et bekreftende ja runger i hodet mitt. Gjør vi virkelig dette?
Han nikker. Ja, jeg er også sikker, tenker jeg. Han kysser meg. Biter lett i underleppen min. Berører ansiktet mitt som om han var blind og ville få med seg trekkene mine. Koser ørene mine. En nesten umerkelig lett finger glir over leppene mine. Pusten min treffer fingeren varmt og vått. Fukten gjør at den trekker litt i leppen min. Jeg vet ikke hvorfor, men det kåter meg opp noe helt utrolig, og følelsen stråler ut fra maven som en lystkrans. Jeg slikker på fingertuppen hans mens han uendelig sakte lar den gli rundt og rundt på leppene mine. Helt forsiktig, som en svevende ballett. Jeg lager trutmunn og kysser fingertuppen. Suger den inn i munnen. Slikker på den. Suger. Han gnur den mot innsiden av underleppen min. Tankene mine er døsige, og jeg blir overrumplet av tung, insisterende lyst. Det trekker i lysken og durer i mellomkjøttet, som om det var der nede fingrene hans lekte. Jeg legger hodet bakover i nytelse og lar ham slikke meg på halsen mens hendene mine legger seg rundt ryggen hans. 
Vi skifter. Jeg skyver ham ned på rygg, legger meg ved siden av ham og bruker en finger til å kose med den hårete brystkassen og maven. Lager ringer rundt brystvortene. Slikker på fingertuppen og sirkler brystvorten. Koser ham. Lager store sirkler på maven hans. Rundt navlen. Han trekker pusten tungt og støtvis. Dypt. Underlig. Jeg napper ham forsiktig i brystvorten, og han nikker. Han er klar. 

Jeg tar pikken hans i munnen. Suger stille og rolig på den. Opp og den. Den er så steinhard at det kiler i rumpehullet mitt. Jeg slipper en stor spyttklyse og lar den gli nedover som smeltende is på en varm sommerdag. Øynene hans er halvveis lukket, munnen halvveis åpen, og mannen er så kåt at han nesten ikke vet hvor han er. 

Jeg setter meg skrevs over ham, kjenner den mellom rumpeballene. Den føles enorm, mye større jeg husker den, da jeg presser meg mot ham. Jeg lukker øynene. Prøver å slappe av, kontrollere musklene mine. Svelger litt tørt spytt, som om det skulle hjelpe der bak. Jeg trekker pusten i hissige støt. Puh! Så glir spissen endelig inn. Den føles diger. Som en stolpe. Jeg har hatt 25 år på meg til å øve, men har liksom ikke funnet tiden til det. Jeg trekker pusten. Han spytter i hånden og gnir det rundt på skaftet. Takk, tenker jeg og løfter meg litt opp, som for å ta sats og tilløp. Kjenner hvordan kanten av pikkhodet hans trekkes ut, så det føles som en sugekopp. Inne i hodet hører jeg nærmest et lavt svupp. Jeg spytter i hånden og gnir det på. Så trekker jeg pusten dypt et par ganger og presser nedover. Pikkhodet glir innenfor igjen. Åh, ja. Rolig beveger jeg meg opp og ned. Forsiktig. Åh, ja. Så presser jeg på igjen. Slikker meg på leppene, men det hjelper ikke, for jeg er helt tørr i munnen. Ser på ham. Han ligger med lukkede øyne og biter tennene sammen. 

Jeg klemmer rundt pikken hans med mitt indre. Så trekker jeg pusten dypt og glir nedover. Jeg kjenner ballene hans mot innsiden av rumpeballene mine. Pikken min gnir mot den hårete maven hans. En inderlig varme sprer seg i kroppen min. Den føles tung, som trestammer som er våte av sommerregn. Jeg skyver pikken fra side til side på den hårete maven hans så de kilder mot strengen på undersiden av hodet. Koser maven hans. Kjærtegner brystvortene. 
Han besvarer kjærtegnene mine, napper forsiktig i mine. Jeg trekker meg opp og glir ned på pikken hans. Han betrakter meg, biter seg i underleppen, slikker seg rundt munnen. Det er nå det skjer. Jeg holder blikket hans. Tar hendene hans. Han klemmer til rundt mine og vi fletter fingrene i hverandre. Så begynner jeg å ri pikken hans. Det er ubeskrivelig fantastisk. Som en reise i tid, for jorden snurret motsatt vei. Den kroppslige nytelsen som dundrer rundt i kroppen min blander seg med minnene – bildene – i tankene mine.

Unge, uerfarne kropper som eksperimenterer og nyter sikkerheten i å være sammen med en som er like usikker og på like utrygg grunn som man selv er. Vi var begge yngre, tynnere, mer potente og med mer hår – i hvert fall på hodet – og hele verden lå for våre føtter den gangen. Det var godt den gangen, men er tusen ganger bedre nå. Nå, som jeg kjenner meg selv og kroppen min så mye bedre, og det er en sensuell sanselighet over det vi driver med nå. Den gangen handlet det bare om å knulle hverandre. Nå knuller vi ikke. Vi elsker. Jeg blir rørt der jeg glir opp og ned på den deilige pikken hans. Trekker ham inn mot meg. Knuger ham. Holder ham helt stille inntil meg. Koser med ryggen hans. Kysser ham – min aller beste venn – mens vi elsker. Jeg kysser hendene hans og skyver ham tilbake ned på sengen. Fletter fingre med ham og ser på ham med et blikk som sladrer om hvordan jeg har det. 

Han setter seg opp så jeg kan legge bena bak ryggen hans. Han løfter meg opp, legger meg forsiktig ned på ryggen, lener seg frem og kysser meg mens han med langsomme, rolige tak begynner å ta meg i en rytme som får isbreenes glidende bevegelse til å virke overilte. Jeg kjenner alt. Altet. Og intetheten. Universet. Og alt smelter sammen mellom oss fordi han tar meg så sakte. Bygger opp og bygger opp. Celle etter celle etter celle i kroppen min blir overrumplet, trukket inn i denne positive malstrømmen av nytelse. Hver eneste celle begynner å skjelve og riste innenfra. Alt forsvinner sammen med de langsomme støtene, og hvis han ikke holder meg fast med det inderlige blikket og de faste fingrene som er flettet sammen med mine, er jeg redd jeg også kommer til å forsvinne. Jeg ser på ham. Inn i ham. Sjelen hans smiler til meg, og jeg speiler meg i noen jeg ikke trodde var mulig. «Jeg elsker deg,» hvisker jeg lavt. Det som til nå har vært usagt mellom oss sprenger den bristeferdige boblen av inderlig, umenneskelig ren nytelse og får alt til å sette opp farten og implodere mellom oss som et meteorregn av stjernestøv …

Med et litt for morgenfriskt og altfor høyt og skingrende «God morgen!!!» river Jans kone gardinene til side så solens altfor lyse, altfor hvite stråler treffer oss i ansiktet. «Så er det opp og i gang, dere to kosebamser,» flirer hun. «Det er lunsj på terrassen. Kona di har kommet også,» avslutter hun og sparker til foten min som stikker ut fra under dynen. Jeg blunker. Dette går litt for fort unna i svingene, og solens stråler er migreneskarpe dagen derpå. Jeg er glad hun ikke trakk dynen av oss i ren morgenbegeistring, for jeg kjenner Jans pikk mot den veldig nakne rumpa. Jeg står opp. Ser på Jan som prøver å åpne øynene. Han ser på meg. Han sier ikke noe, selv om spørsmålene står i kø bak de mysende øynene hans. Hva betyr dette? Hva var det? En engangsforestilling? Ingenting? Kjærlighet? Er vi homser? Eller begge deler? Jeg rister på hodet for å riste vekk spørsmålene. Det er en dum ting å gjøre når tømmermennene bare har ligget på lur og ventet på å få lov til å angripe. Jeg stopper. Ser på ham. Han har satt seg halvveis opp i sengen. Står opp. Jeg går bort til han. Den halvstive morgenstaken gnis mot benet mitt da jeg tar rundt ham. Klemmer ham. Kysser forsiktig. Han kysser tilbake. Jeg slipper taket. Hva er dette? Spørsmålet runger i hodet mitt. Jeg vet ikke, roper jeg tilbake til stemmen og rister på hodet for å få vekk begge to. Jeg begynner å kle på meg. En helt ny dag i en helt ny verden venter.

LESE MER? Det er også lagt ut nye tekster på Erotikk (For Cupido Club VIP-medlemmer)

Inspirert? Lyst til å skrive selv? Send inn din tekst på denne linken 

Related Articles