Ukens erotikk
Ukens erotikk | Vær så god; her er en smakebit fra vårt innholdsrike arkiv med tusenvis av erotiske noveller. | © NTB/Scanpix

Nærkontakt

Written by: Levant

Published:
Last updated:

Også denne gangen hadde hun vært åpen, våt og glatt idet han trengte inn i henne. Nesten friksjonsløs. Slik hun pleide å være da de var nyforelsket.

"Ukens erotikk" byr på en gratis smugtitt inn i vårt arkiv med tusenvis av erotiske noveller sendt inn av våre lesere siden 1984.

Han forsto ingenting.

For sjette gang på like mange dager hadde de hatt sex om morgenen. Også denne gangen hadde hun vært åpen, våt og glatt idet han trengte inn i henne. Nesten friksjonsløs. Slik hun pleide å være da de var nyforelsket. Da de hadde sex flere ganger etter hverandre og hun ikke rakk å gå på badet i mellomtiden.

Og sexen de egentlig ikke hadde tid til disse dagene de skulle på jobb, hadde vært…hva skulle han kalle det? Det hadde mer vært råknulling enn doven morgensex. Og om kveldene. Hva var det? Hun hadde begynt å bli fraværende, gjorde kveldsstellet med et gåtefullt smil, smånynnet på badet. Og da hun la seg fant ut ikke frem boken hun inntil nylig hadde skrytt så av. Hun kysset ham god natt, slo av lyset og nærmest skyndte seg å sove.
Hva var dette? Nei, han forsto ingenting.

Den tiende dagen ble han liggende lenge før han sovnet. Det var blitt slutt på sex om kvelden, noe de nesten alltid hadde pleid å ha i helgene. Morgensexen var fortsatt like dampende og noen ganger hadde han hatt henne to ganger før de sto opp. Et par ganger tre! 
Likevel… 
Han ble liggende lenge før han sovnet og da søvnen først kom sov han urolig.
Det var kanskje derfor han våknet litt senere på natten. Det var ikke likt ham. Han pleide å sove tungt når han først sovnet, men nå var han våken. De digitale tallene på klokken på nattbordet viste noen minutter på tre. 
Det var natten på sitt dypeste, men det var ikke mørkt. Ikke helt. Ikke som det burde.

Det tok noen minutter før han oppfattet det merkelige: Det var ikke mørkt i rommet – som det burde – men lyset som var der manglet en lyskilde. Det kom ikke fra noen steder, det bare var der. Med ett ble han redd.
Han våknet helt. Ble vâr noe, noe mer. Noe i luften. Han vred på hodet, fokuserte. Og ble liggende å stirre.
Hun sov, det var det ingen tvil om. Men det rykket i de lukkede øyelokkene hennes, som om hun drømte. Likevel var det munnen hennes han festet seg ved. Den var halvåpen, nei, nesten vidåpen. Leppene var hovne, hun hadde spytt i munnviken og tungen stakk ut. Den beveget seg, buktet seg i løse luften. I løse luften, men likevel som om den holdt på med noe.

Dynen var halvveis kastet av den nakne kroppen. Brystvortene hennes struttet som harde knopper ut i rommet. Det var svette på magen hennes og han kunne se hoftene hennes bevege seg, rulle, støte. Han brukte alle sanser, kjente duftene hennes i nesen, kjente duften av kjønnet hennes. Nei, ikke av kjønnet hennes. Av sex. De duftene man ikke lager alene. 
Angsten grep ham igjen, men ikke den frykten som følger av sjalusi. Heller den redselen man kjenner når man våkner av et mareritt man ikke husker. Og samtidig merket han hvor hard han var. Ståpikken hans strakk seg væskende opp langs magen hans, uten å bry seg om angsten eller usikkerheten. Kroppen hans fanget opp luktene og impulsene fra madrassen ved siden av, bare det. Kroppen koblet vekk hjernen og reagerte på egenhånd.

Han turde ikke bevege seg, men anstrengte øyne og ører til det ytterste. Slik dynen lå kunne han bare se deler av kjønnet hennes, men det han så fikk det til å gå kaldt nedover ryggen hans. For det han så var ikke mulig. Den typen bevegelser gikk ikke an, ikke uten at… Han svelget. Så igjen på samboeren. Så hvordan hun beveget hoftene, så hvordan den venstre av de ytre kjønnsleppene beveget seg som om noe trakk i den, og i en slags takt med hoftebevegelsene. Han så hvordan hun – igjen, for det så han vel for liten stund siden også – rødmet langs halsen, pustet tyngre, beveget leppene nesten febrilsk…og kom enda en gang!

Og akkurat da ble lyset i rommet sterkere, antok en annen fargetone. Og nesen hans fanget opp en sterkere duft, kjente hvordan den allerede tunge luften fikk et enda tyngre preg. Og den nederste delen av magen til kvinnen ved siden av antok et skjær av noe. Mens en lyd utenfra trengte inn gjennom vinduet, som sto åpent. Med gardiner som flagret i en vind han ikke kunne kjenne i selve soverommet. Men før han rakk å tenke på det, gjøre noe – men hva skulle han gjøre? – sovnet han. 

Han måtte ha sovnet.
For det neste han husker var at det var lys i rommet, fuglesang ute og en klokke som viste over ni. Han kjente seg uthvilt, utsovet, men hadde en insisterende morgenereksjon. Han snudde seg i sengen, merket at bevegelsen vekket henne ved siden av ham. Så kjente han hånden hennes under dynen, kjente at den fant ham. Grep om ham. Trakk i ham.
«Mrrr…kom. Kom til meg.»
Han tenkte se om. Den ellevte morgenen?
Hun var fuktig som en kremkrukke da han gled inn i henne. 


LESE MER? Det er også lagt ut nye tekster på Erotikk

Inspirert? Lyst til å skrive selv? Send inn din tekst på denne linken

Related Articles