Ukens erotikk
Ukens erotikk | Vær så god; her er en smakebit fra vårt innholdsrike arkiv med tusenvis av erotiske noveller. | © NTB/Scanpix

Mørk magi

Written by: Chris Leylie

Published:
Last updated:

I et kort øyeblikk var han tilbake i ungdommens fantasi om å avslutte et samleie mellom to store og myke pupper. 

"Ukens erotikk" byr på en gratis smugtitt inn i vårt arkiv med tusenvis av erotiske noveller sendt inn av våre lesere siden 1984.

Den elegante damen ved nabobordet møtte tilfeldigvis blikket hans – og smilte. Vennlig, men likevel med noe ubestemmelig – mer enn nysgjerrighet. Han hadde smugtittet på henne flere ganger slik man ofte gjør på fortauskafeer sør i Europa. Ingen baktanker, bare fri øyeflukt med små stopp på den ene og andre. Det var noe spesielt med denne damen, godt voksen og åpenbart i stand til å kjøpe seg akkurat det antrekket hun ønsket seg. Han hadde iakttatt flere ved de forskjellige bordene, og forsøkt å danne seg et bilde av det mennesket som satt der. Slik satt han i egne tanker og var helt uforberedt på øyekontakt. Hun så på ham, smilte, betalte og gikk. Det lille øyeblikket satt fast i ham. Hele den dagen – og neste – så han ansiktet, blikket og underfundigheten for seg.
 
Denne alenereisen til Provence var planlagt lenge. Helt siden samboeren gjennom mange og gode år reiste fra ham til fordel for noe friskere og yngre, var en aleneferie i Sør-Frankrike en nærværende tanke bak i hodet et sted. Snart femti år og for gammel til å jakte på unge, smekre jenter. Det var like mye en erkjennelse som en resignasjon. De kvinnene han kjente og likte var godt etablert, enten med venner eller kollegaer. En avkobling alene passet ham utmerket.
 
Leiligheten i den lille landsbyen hadde han fått låne av noen venner, mot at han puslet litt med nevenyttig vedlikehold når han likevel var der. Leiligheten var stor og moderne, men på utsiden så huset slitent ut, slik de fleste husene i landsbyen gjorde. Tvers over gaten var det et maken og gjenlukket hus. Det er vanlig at landsbyene ser ubebodd ut, men dette virket fullstendig mørkt. Ikke et lys, aldri åpning i vinduslemmene, ikke ett menneske hadde han sett på de dagene han hadde vært der. Det kunne jo være at eierne bodde et annet sted og bare brukte det i ferier. Det finnes mange slike, man akkurat dette var annerledes likevel. Et eller annet sa ham at det bodde folk der. Det spilte i og for seg ingen rolle, interessen for nabohuset stakk egentlig ikke dypere enn interessen for de menneskene som passerte blikket hans på fortauskafeen. Tankeflukt er naturlig når man er alene.
 
Kveldsturen ned til torvet var blitt en vane allerede etter et par dager. Faktisk ble det slik at han startet tidligere for hver dag. Fem minutter gjennom trange gater var hele turen. Det sørfranske kulespillet boule begynte å fascinere. Han smilte for seg selv da tanken gikk til det danske «bolle». Assosiasjonen ga spillet en ny dimensjon. De blanke kulene som støtte mot hverandre, hardt men ikke uvennlig. Spenningen mellom deltakerne og det sterke engasjementet. En underlig metafor under et stort tre på et lite torg. Hvitvinen var perfekt og svalende. De lager ikke store viner i Provence, men de er gode der og da. Det var mørkt i gatene da han ruslet hjemover til huset. Alle landsbyer i Provence har motbakke hjem. Store gatelykter på hvert hushjørne ga et trolsk lys i de smale smugene.
 
Han skvatt da en arm smøg seg inn under hans egen høyrearm. Han gikk i egne tanker og merket ikke at det var noen i nærheten. Han bråstoppet og snudde seg. Alle forsvarsmekanismer var på tå hev. Det var henne – damen fra kafeen som sto ved siden av ham. Hun holdt fingeren for munnen, som for å hysje. Han fortsatte hjemturen. De vekslet ikke et eneste ord – men han likte denne uventede nærheten. Uten å forstå hvorfor han tenkte slik, var han skråsikker på at det var huset over gaten som hadde fått et ansikt, et voksent, vakkert ansikt. De stoppet foran hennes gatedør, fortsatt uten å ha vekslet et ord. Hun låste opp, og uten en eneste fornuftig tanke i hodet fulgte han med inn. Hjertet var fortsatt urolig, men ikke lenger fordi han var skremt. Hva i all verden hadde han gitt seg ut på nå?
 
Huset var ikke ulikt det han hadde tenkt seg da han betraktet det fra den andre siden av gaten.
En flislagt trapp førte opp til leiligheten i andre etasje, større enn han hadde forestilt seg fordi leiligheten også gikk over i det han trodde var et nabohus. De kom rett inn i et stort fransk kjøkken, der han nesten viljeløst satte seg ned på en stol ved langbordet – for å klare tankene. Vinen hadde hatt sin virkning, men han følte seg langt fra beruset.
 
Fortsatt uten et ord fant hun frem to glass og en flaske vin, og satte seg på den andre siden av bordet. Først nå kunne han studere henne nærmere. Mørkt hår omrammet et perfekt ansikt. En eller annen gang i fortiden måtte et vakkert par med ulik farge ha funnet hverandre. Hun hadde en nydelig sjokoladebrun hud. Hun fulgte blikket hans, og med det samme uutgrunnelige smilet åpnet hun knappene i blusen da oppmerksomheten ble rettet mot brystene hennes. Store, fyldige bryster, vakkert innlemmet i blonder som fremhevet hudfargen og de mørke brystvortene.
 
Anonyme for hverandre, men likevel en fortettet nærhet mellom to voksne mennesker. Det var en aura av erotikk rundt denne vakre skapningen, mens han selv var lamslått av denne åpenbare invitten. For bare et par minutter siden var han på vei hjem, lett beruset og alene – og så dette.

Hun fortsatte avkledningen, langsomt med den samme selvfølgelighet, og avslørte en kritthvit blondetruse – åpenbart i samme kostbare kolleksjon som overdelen. Nå begynte han å innse at dette var virkelig, begynnelsen til noe han ikke hadde drømt om i sin villeste fantasi. Øynene var fanget av kontrastene, av det hvite mot det mørke. Hun reiste seg, åpnet hektene i bh-en og løftet brystene forsiktig mot ham, et tilbud om nærmere kontakt. Det var for lengst blitt ukomfortabelt i buksene, der reisningen prøvde å sprenge seg ut og fram. Hun var nok bortimot hans egen alder, men likevel var brystene utrolig faste og flotte.
 
I et kort øyeblikk var han tilbake i ungdommens fantasi om å avslutte et samleie mellom to store og myke pupper. Tanken økte trykket mellom bena så det nesten ikke var til å holde ut. Hun fullførte sin eggende avkledning og sto der naken, fortsatt på den andre siden av bordet.
 
Nærmest måpende konsentrerte han oppmerksomheten om kjønnet hennes. Ikke et hårstrå noe sted på kroppen. De mørke, fyldige kjønnsleppene på det glattbarberte kjønnet, og den blanke fuktigheten i den mørkt rosa åpningen kunne ikke skjule at også hun var opphisset av stemningen. Det var ikke noe frekt over henne i det hele tatt – bare erotikk.

Først nå beveget hun seg over til hans side av bordet, med kattemyke skritt som fikk brystene til å bevege seg bare ganske lett. Nesten bevisstløs av kåthet reiste han seg og ventet at hun skulle fjerne klærne hans og avsløre hans egen, bleke, men passelig proporsjonerte kropp. Det eneste han visste var utenfor alle naturlige proporsjoner akkurat nå var reisningen. Den føltes større enn noen gang. Mens leppene hennes forsiktig berørte hudens hans ble han mer og mer naken. Uten å berøre kåtheten hans lirket hun underbuksa løs fra den struttende pikken. Hun bøyde seg langsomt og lot en hard brystvorte med den knudrete ringen rundt berøre det ytterste punktet og overta den blanke dråpen som hadde tvunget seg frem.

Så bristeferdig kåt, men hastverk ville bryte trolldommen i øyeblikket. Hun lot tungespissen forsiktig smake på kjønnet hans, før munnen lukket seg om pikken og tungen lekte med det glatte hodet. Uten kontroll over seg selv gikk det for ham nesten med det samme. Han følte seg som en debutant, men hun lot seg ikke affisere. Kanskje var hun klar over at det første trykket måtte ut for at hun skulle få det hun trengte senere. Han hadde ennå ikke rørt henne.
Nå tok hun hånden hans og la den mot det ene brystet sitt. Berøringen av den harde brystvorten var som et elektrisk støt, og med hennes forsiktige tungearbeid reiste pikken seg forventningsfullt på nytt. Da hun rettet seg opp og smilte mot ham var det ikke spor etter den første utløsningen.

Han lot munnen avløse hånden og sugde brystvortene hennes steinharde. For første gang ga hun lyd fra seg. Ikke ord, men et sukk av velbehag. Han fortsatte nedover den deilige kroppen og visste at dette var oppfyllelsen av en drøm.
Duften av kåt kvinne ble ekstra pirrende da han nærmet seg kjønnet. Hun la seg bakover på bordplaten og lot bena gli fra hverandre så han kunne komme bedre til. Mellom de mørke kjønnsleppene var den rosa åpningen, fristende og nær. Da munnen hans bearbeidet det erigerte lystsenteret var det hennes tur til å gå av ukontrollert. Underlivet beveget seg som opprørt hav mens hun stønnet et «mon dieu».
 
Nakne, fremmede og tilfredse kom de til seg selv etter de første, intense utløsningene. Hun tok med seg vinglassene og gikk mot badet. Han oppfattet invitasjonen og fulgte etter. Følte seg naken på grunn av ståpikken – men ikke genert. Typisk fransk flislagt bad med et stort dusjkabinett. De smakte på vinen og møtte blikket til hverandre.
«Claudine.»
«Harald.»
Hun gjentok navnet på typisk franske vis: «’arald». Først nå registrerte han at de ikke var alene. Dusjen var allerede i bruk. Claudine satte glasset fra seg på den flislagte benken.
«Michelle, det er bare meg og min venn ’arald.»
Ikke mer enn det, bortsett fra at Michelle svarte bekreftende fra dusjen. Altså var det en kvinne til i leiligheten. Hun måtte da ha hørt dem. Plutselig var det hele ganske pinlig og det var temmelig flaut å være naken. Naturligvis var han nysgjerrig også, for mennesket der inne i dusjen måtte nødvendigvis være naken hun også, og tilsynelatende uberørt av det hele.

«Min unge venninne,» sa Claudine. «Hun er trettito.»

Han måpte nesten da de nådde frem til dusjen. En nydelig skapning møtte øynene hans. En vakker og perfekt kropp. Litt mindre bryster. Faste, med struttende, mørkebrune vorter. Sjokoladebrun, frisk hud og langt blondt hår. Åpenbart ikke naturlig blondine, for kjønnet hennes hadde velfrisert sort hårkrus. Vannet lå i perler på huden hennes. Svulmende kjønnslepper og knoppede brystvorter viste at hun åpenbart var kåt. Var hun midt inne i noe? Hadde hun hørt dem og deltatt på egen hånd? Han hadde ikke sett noen da de kom inn i huset, så hun måtte ha vært i et annet rom. Hadde hun fulgt med dem på avstand, hadde de lurt ham med seg på et felles eventyr? Hvordan kunne noen være så frilynte som dette? Helt uventet tok unge Michelle tak i pikken hans og trakk ham inn i dusjen, som for å signalisere at hun også ville være med. Dette kunne komme til å bli for mye av det gode for en mann uten erfaring med flere kvinner samtidig.

«Se, rør og lek, men ikke mer,» erklærte Claudine, som et signal til dem alle om at inntrengende øvelser ville hun ha for seg selv. Michelle slapp ikke taket, tvert imot kom den andre hånden med skummende såpe og satte i gang en energisk rengjøringsprosess med begge hender. Såpeglatt kjønnsmassasje som tente ham noe grenseløst. Han fulgte hennes eksempel, fant såpe og startet rengjøringen av kjønnet hennes, selv om det åpenbart var rent allerede. Claudine var godt i gang med sitt eget stell i den rommelige dusjen, og så ut til å trives utmerket med det akkurat i øyeblikket.

Michelles håndbevegelser, den glatte og dyvåte fitta hennes og Claudines heftige bevegelser i sitt eget hårløse kjønn ble etter hvert for mye for ham. Han stønnet ukontrollert da han kom som en rakett og sendte en melkehvit stråle rett i navlen til Michelle.

Tilfreds, men fortsatt overraskende opphisset av situasjonen, tok han dusjen, skrudde av dusjhodet og rettet den varme strålen mot henne. Først skyllet han vekk restene etter seg selv, den gråhvite stripen fra navlen og ned i hårkruset hennes. Snart var vannstrålen nede ved kjønnet og fikk hamre mot klitoris. Han hadde merket hvor tent hun var og hvor erigert den var. Nesten som en liten ståpikk mellom de oppsvulmede, mørke leppene, tenkte han og merket at synet av de vakre kroppene, den kåte leken og fantasien om det som fortsatt skulle komme, begynte å skape mirakler for en moden mann. Snart fikk hun problemer med å stå i ro, det virket som om kjønnet hennes ville spise opp hele strålen. Hun lente seg mot dusjveggen og kom med flere raske og langt fra stillferdige orgasmelyder.
Hun overtok dusjen, og han rettet oppmerksomhet mot Claudine. Hun var ikke helt fremme ennå, men opplagt nære på. Han snudde henne rundt mot veggen og trengte inn i henne bakfra som en rambukk mens hendene knadde de fyldige brystene hennes.

Plutselig kjente han en hånd mellom bena sine, Michelle ville være med på leken og tok et ømt og forsiktig tak rundt ballene mens to fingre fant frem til penisroten som hun masserte med jevne tak, samtidig som han pumpet ut og inn av Claudine. Han var ovenpå nå. To ganger hadde det gått for ham ukontrollert, så nå ville han ha styringen selv. Hun kunne sine ting Claudine også. Det var utrolig vått og glatt i kjønnet hennes, men hun hadde enorm muskelkontroll. Hver gang han trengte inn var det som noe klemte til, og når han trakk seg ut slapp hun grepet igjen. Han fant frem til klitorisknappen hennes, bare for å oppdage at han ikke var alene der heller. Michelle var godt i gang med å massere frem en orgasme som ikke kunne være langt unna. Han økte tempoet og følte at han trengte enda lenger inn i dette magiske mørke hullet.

Plutselig knakk hun sammen i voldsomme rystelser, og ble stående på knærne mens orgasmen skyllet gjennom kropp og kjønn. Han hadde klart å holde igjen, selv om det var nære på. Det hadde vært en reise i lyst og kåtskap, og han var fortsatt like tent. Da han tok tak rundt pikken og runket noen tak sa Michelle nei, ikke med ord men ved å stoppe ham. Hun bøyde seg ned og lot tungen gli forsiktig over tuppen, men ikke mer enn det. Han var klar for å bli sugd en gang til, men slik ble det ikke. De avsluttet dusjen, ikke med mer sex men med vellystig lek, berøring av pupper og kjønn, og oppdagelsesferd i sprekken bak. Det manglet fortsatt noe på den fullkomne forløsning, men leken var jo fortsatt i gang.
 
Ingen dem følte trang til påkledning etter dusjen. Varmen i rommet og de tette skoddene som skjermet fullstendig for innsyn gjorde det unødvendig å skjule seg på noe vis. Kropper, kjønn og det uforløste satt fortsatt i ham. Damene virket mer uberørt av situasjonen mens han hadde lyst-stangen stående, litt oppover, klar til ny innsats. Han merket at den hadde vært med på noe. De fant igjen glassene sine og gikk ut i stuen. Nå først var det tid for å snakke sammen. Men ikke mer enn tiden det tok å drikke ut hvert sitt vinglass.
Claudine førte an da alle tre gikk inn på soverommet hennes. Begge la seg bredbent i den enorme sengen, og øyeblikket etter hadde venninnene funnet frem hver sin enorme, penisformede kullsorte dildo. Han følte seg litt til overs som tilskuer, før han fant på å ta kontrollen over begge dildoene. Fra sin posisjon mellom dem hadde han et fantastisk utsyn mot to kåte kjønnsåpninger som begjærlig tok imot hver sin vibrerende pikk. De kom ikke samtidig, men det var bare sekunders forskjell. Disse surrogatpikkenes arbeid og begges stønn og sexlyd gjorde ham kåtere enn noen gang. Han konsentrerte seg om Claudine og slikket begjærlig saftene i det nakne kjønnet mens hånden hans forsiktig masserte Michelles klitoris, nærmest for å forlenge nytelsen hun nettopp hadde opplevd.

Så orket han ikke vente lenger og trengte inn i Claudine. Michelle var tilfreds, kysset Claudine lett på munnen og overlot de to til hverandre. Han løftet seg litt, kysset brystene og mellomrommet mellom dem. Hun var varm, men smakte deilig kvinne etter dusjen. Han løftet seg enda mer, og på strake armer kunne han se sitt eget lyse kjønn jage ut og inn i hennes mørke. Kjønnsleppene åpnet seg hver gang han trakk seg utover og lå som en sort og rosa krage rundt den pulserende pikken. Et utrolig vakkert og opphissende syn. Denne gangen kom hun mykere. Han kjente at kjønnet hennes trakk seg sammen mens hun forsiktig bet seg selv i leppene.

Han trakk seg ut og trodde at hun ville ha ham i munnen igjen. Det var ikke slik. Hun klemte sammen de fyldige brystene og lot ham forstå at det var plass mellom dem. Kjønnet hans var så dekket med saftene hennes at det gled lett i den trange åpningen. Han slapp alle hemninger og pumpet frem og tilbake mellom brystene. Han kom med et brøl, og slapp løs alt som var samlet opp. Sæden hans traff henne med stor kraft på haken og halsen, men hun lot det bare renne nedover huden, uten å fortrekke en mine.
Nok engang møtte øynene hans det vakre ansiktet og det underfundige smilet – naturens fantastiske design. De sovnet tett sammenfiltret, nattens mørke varme var den eneste dynen de trengte.
 
Huset over gaten hadde avslørt sin hemmelighet, og denne natten ble han en del av den. Neste morgen åpnet han skoddene mot landsbyen. Huset på den andre siden av gaten så lukket og hemmelighetsfullt ut, uten tegn til at det bodde mennesker der. Men han visste bedre. Dagen før hadde han lukket døren bak seg for å ta et par glass vin og se lokalbefolkningen spille boule på torget.
Claudine var gått på jobb og kom ikke tilbake før på ettermiddagen. Michelle var i dusjen, han hadde fått et glimt av henne idet hun gikk naken over gangen til badet. Den vakre kroppen lyste av spenst. Akkurat idet han møtte blikket hennes berørte hun kjønnet sitt – og han merket seg at hun ikke låste døren.

 

Ønsker du å lese mer?

Her finner du over 1.000 nye og gamle av de beste historiene!


  

Related Articles