Nytt nummer ute nå!

Lelo Sona - sort

Publisert: 18.11.2017 kl. 13:11 | Oppdatert: 28.02.2019 kl. 09:57
105 EUR
Lelo Sona - sortLelo Sona - sort (2)Lelo Sona - sort (3)

Faktainformasjon

Varenr: 15881
Original produktnavn: Lelo Sona
Produsent: Lelo
Farge: Sort, Gull
Bruksområder: Ypperlig for stimulering av klitoris
Mål: 9,9 x 8,8 x 5,6 cm
Vekt: 116 gram
Materiale: Sillikon/ABS
Motor: 8 mulige kombinajoner av bølger og pulseringer
Oppladbar: Ja. Lades med tilhørende USB kabel.
Vanntett: Ja, kan brukes i badekaret
Lydnivå: ca 50 db
Renhold: Vaskes med lunket, mildt såpevann og skylles godt.
Sona stimulerer hele klitoris, ikke bare den delen du ser; med myke og skånsomme soniske pulseringer i stedet for de vanlige vibrasjonene som du får ved å bruke tradisjonelle vibratorer.
 
Dette svært stillegående soniske massasjeapparatet frembringer en helt ny form for orgasme, et slags forlenget klimaks etter et sensuelt forspill.
 
Det elegante og vanntette designet er produsert i ett stykke, i førsteklasses silikon, noe som gjør Sona særdeles myk mot huden, samtidig som det gjør rengjøringen veldig enkel.
 
Fordi massasjeapparatet ikke er i direkte kontakt med klitoris kan det brukes igjen og igjen og fremkalle gjentatte orgasmer uten at du blir sår eller på andre måter føler ubehag.
 
 


Ri på bølgene!
Sona er et sonisk massasjeapparat for hele klitoris. Det betyr at man ikke er avhengig av vibrasjoner slik som man får ved bruk av tradisjonelle sexleketøy, her oppnår man orgasme ved hjelp av soniske pulseringer som stimulerer hele klitoris, ikke bare den delen som du ser og kan leke med, men også den delen som er gjemt lenger inne i kroppen.

Klar, ferdig, gå!
Sona har åtte forskjellige innstillinger slik at du kan leke og lete deg fram til den pulseringen som passer deg best. Designet er endret slik at du kan bruke kontrollknappene enkelt og greit, selv med øynene lukket.
 
Klar til å bli våt?
Sona er 100 prosent vanntett. Det gjør det mulig å bruke apparatet hvor som helst, det være seg i sengen, men også i dusjen eller badekaret. Sona er støpt som et enkelt stykke silikon, det betyr at til og med ladepunktet er helt vanntett og samtidig gjør det apparatet svært enkelt å rengjøre skikkelig.
 
Taushet er gull!
Fordi Sona ikke er som en hvilken som helst vibrator, så høres det heller ikke slik ut. Apparatet er svært stillegående og diskre, noe som er bra dersom du ikke vil kringkaste hva du holder på med i sengen, sofaen, badekaret eller dusjen.
 
En USB-kabel følger med i esken slik at du enkelt kan lade Sona og da det med deg hvor du måtte ønske. En times lading gir to timers nytelse.