Nytt nummer ute nå!
Robin Rinaldi skrev bok om å ligge med «hvem hun vil».

The Wild Oats Project

Publisert: 22.01.2017 kl. 00:00 | Oppdatert: 22.01.2017 kl. 00:01

Les historien om den 44 år gamle kvinnen som tar ett års pause fra ekteskapet for å ligge med mange ulike menn, for deretter å skrive bok om det.
«Kvinnelighet er rett og slett fantastisk, og det er også grunnen til at menn vil knulle oss. Det handler ikke bare om pupper og rumpe. Det er den grunnleggende feminine energien som får verden til å gå rundt, og vi eier den. Patriarkatet er bare et forsøk på å legge lokk på og kontrollere den», mener Robin Rinaldi som er intervjuet for Cupido av Kristin Reichborn-Kjennerud.


Les Kristin Reichborn-Kjenneruds intervju med Robin Rinaldi:
Kvinnelighet er rett og slett fantastiskRobin Rinaldi: The Wild Oats Project – One Woman’s Midlife Quest for Passion at Any Cost, Doubleday Canada, 2015.


3 sitater fra boka The Wild Oats Project:
 
«Jeg så på ham og nikket sakte. Jeg var full på dopamin, ekstatisk. Det var mer enn at han tok på meg. Det var alle disse forbudte ordene som jeg hadde begjært så lenge. Ord min ektemann aldri sa.»
 
«Jeg rullet rundt på magen og løftet hoftene. Han dro dem bakover, mens han støtte forover. Han grep rundt håret mitt og holdt fast i det som et rep, dro hodet mitt bakover opp mot taket. Sånn kom han.»
 
«Jeg har alltid synes peniser var vakre - organer av kjøtt og blod som vokser til skulpturer. Jeg liker å se dem og håndtere dem, se dem vokse og hardne, kjenne konturene av deres varme arkitektur mot taket av munnen min.»

Oversettelse: Kristin Reichborn-Kjennerud
 


This article was first publised in Cupido magazine 3/2016.