Nytt nummer ute nå!
246054025 | © Antonio Guillem/Shutterstock/NTB scanpix

Steamy windows

Publisert: 10.01.2018 kl. 00:00 | Oppdatert: 02.11.2018 kl. 16:57

Da Tina Turner hylte ut sin lyst i sangen «Steamy Windows» var det som om vi alle befant oss i en rytmisk gyngende bil.
Da Tina Turner på slutten av 80-tallet hylte ut sin lyst i sangen «Steamy Windows» var det som om vi alle befant oss i en rytmisk gyngende bil som sakte men sikkert fikk dampdekkede, ugjennomsiktige vinduer. Mang en jomfruelighet har forduftet i baksetets tranghet, og det er ikke så rent få som husker glimt fra egen ungdomstid når de ser en bil som står parkert litt diskret, et stykke unna allfarvei.

Men er du sikker på at det ikke er falske minner? Med mindre du er både ung, smidig og en kløpper i turn er det som regel ikke plass til sex i bilen, og det er lett å slå hodet i dørhåndtaket og å få senestrekk fordi kneet henger fast i forsetet.

Dessuten er det noe med den offentlige bluferdighet. Det er ikke kult å ha blotting på rullebladet bare fordi dere hadde behov for å gjenoppleve ungdomstiden i et trangt baksete.

På den andre siden kan bilen være siste utvei for en kjappis hvis huset er fullt av tenåringer med nese for når dere prøver å få være alene, så krabb inn i baksetet, skyv forsetene så langt frem dere bare klarer og kjør på til dampen renner av vinduene …

 
Les også:
Lykken var en privat parkeringsplass
Lewis B. Simon var enten en sentimental skrue eller en utmerket reklamemann.This article was first publised in Cupido magazine 3/2016.