Nytt nummer ute nå!

Sitater i Cupido Forum 2016

Publisert: 08.02.2016 kl. 19:57 | Oppdatert: 16.12.2016 kl. 00:23

Medlemmene i Cupido Club deltar daglig i diskusjonstrådene i Cupido Forum med mangfoldige og spennende ytringer. Her finner du et utvalg av dem.
Du må være medlem i Cupido Club og innlogget for å kunne åpne og lese diskusjonstrådene i Cupido Forum. Basismedlemskapet er gratis. Registrer deg som medlem!

Les Sitater fra Cupido Forum i 2015!
Les Sitater fra Cupido Forum i 2014!
Les Sitater fra Cupido Forum i 2013!
Les Sitater fra Cupido Forum i 2012!
Les Sitater fra Cupido Forum i 2011!

Sitater fra 2016:

Forum for seksualitet:
Bisex
BEFALER – ”Jeg har fantasier om sex med en annen mann. Men jeg tenner ikke på det uten at det er en kvinne inni bildet. Det at hun vil det, tenner på det, eller befaler eller organiserer det. Det er det som er så sexy.”
Mann (47), 14. desember 2016
 
Forum for seksualitet:
Bisex
OBSERVERER – ”Jeg syns det er veldig opphissende å se to eller flere menn sammen. Jeg er helst i fokus, men det er også tennende å bare være voyeur. Kanskje sier jeg hva de skal gjøre, kanskje observerer jeg bare eller blir med etter hvert.”
Kvinne (36), 13. desember 2016
 
Skribentforum:
Fottur i fjellet
USKIKKELIG - "Rødflammet på brystet, andpusten og med sperma på mage og pupper, måtte vi le alle sammen. For et frekt par - og for et deilig og uskikkelig syn.”
Mann (47), 12. desember 2016
 
Skribentforum:
What goes around, comes around
FANTASI – ”Jeg trenger heller ikke å beskrive hvor tilfredsstillende det er å kjenne det bygge seg opp til orgasme hos ham, før en varm og salt sprut slår mykt og støtvis mot ganen og øvre delen av halsen min. Dette kan du jo heller forsøke å forestille deg selv om du vil, dersom du har litt fantasi.”
Kvinne (49), 9. desember 2016
 
Skribentforum:
På kroken ved Kleivstua
VÅT FLEKK – ”Jeg må vente litt, både for å kneppe igjen buksen og for å få vekk dugg på innsiden av ruten. I passasjersetet er det en våt flekk. Jeg humrer og digger at kjønnslukten din sitter igjen både i bilen og på meg. ”
Mann (47), 25. november 2016

Skribentforum:
Gjesten
NERVØS OG KÅT – ”Jeg lot han komme inn i rommet først. Synet som møtte ham var helt magisk. Der lå hun. Naken i en stor X, med mansjetter rundt ankler og håndledd. Og bind for øynene. De deilige brystene tronet med stive vorter. Vi kunne begge se på pusten din at du var kortpustet, nervøs og kåt på en gang.”
 Mann (44), 14. november 2016
 
Skribentforum:
Hotellgjesten
Jeg kjente hvordan det dirret i hele kroppen, varmen som bredte seg fra vortene, ned i magen og inn i skrittet. I et nesten voldsomt tempo med fingrene kom spruten. Den sto i gulvet og over fingrene hans, han bøyde seg frem og fikk munnen full av denne varme søtlige vesken. Han drakk av meg, gang på gang kom jeg.
Kvinne (55), 10. november 2016
 
Skribentforum:
Den herlige dualiteten
LYSTEN FLOMMET – ”Ser de meg? Ser de jeg ikke klarer å holde hånden unna skrittet mitt? Jeg satt urolig. Lysten flommet over og her sitter jeg.”
Kvinne (41), 8. november 2016
 
Skribentforum:
Hotellgjesten
STIV MOT MAGEN – ”I det jeg skulle reise meg opp igjen, hogg han tak i armen min og dro meg ned til seg. Leppene hans var krevende og varme, tungen hans leken i det den gled over underleppen min. Jeg kjente hvor stiv han var mot magen min.”
Kvinne (55), 7. november 2016
 
Skribentforum:
I meg
UNDER SKJØRTET – ”Jeg vil at du skal ta på meg igjen. Hvisker det, ber deg stille om å gjøre det. Endelig lar du blikket hvile på meg. Smiler. Lar fingeren falle tilbake på plass. Der den hører hjemme. Under skjørtet. I meg.”
Kvinne (49), 5. november 2016
 
Skribentforum:
Jenta fra fortiden
NYDELIGE ØYNE – ”Jeg la meg ved siden av henne, or ei nydelig jente! Brystene faste, runde, pekende mot taket. Magen og lårene, det krusete kjønnshåret, nydelige øyne og lepper. ”
Mann (62), 27. oktober 2016
 
Skribentforum:
At det går an
/node/599713HEMNINGSLØS – ”Du presset deg mot meg og jeg presset meg mot deg, og jeg rant over. Sengetøyet var ikke til å redde, det var vått det også. Jeg var overgitt deg, jeg var fri, jeg var hemningsløs. Til slutt var jeg så sliten at jeg kunne ikke klare det mer. Vi hadde ligget der i en time, og jeg kom nesten konstant med unntak av den lille pausen i midten. ”
Kvinne (49), 24. oktober 2016
 
Skribentforum:
Jenta fra fortiden
LYDEN AV KIRKEKLOKKER – ”Natta ble het. Vi elsket og elsket. Jeg kysset og elsket henne fram til orgasme etter orgasme. Vi sovnet i hverandres armer tidlig søndag morgen, og elsket til lyden av kirkeklokkene da vi våknet.”
Mann (62), 22. oktober 2016

Forum for seksualitet:
To menn og en kvinne
OPPVARTER DEG – ”Møt gjerne skikkelig elegant opp på en restaurant på ett hotell, der du møter disse to herrene ved ett bord. To stilige herrer kledd i dress for deg. To herrer med litt stil, eleganse og som oppvarter deg over en fin middag.”
Mann (52), 19. oktober 2016
 
Forum for seksualitet:
Intimkirurgi
DIRRE AV LYST – ”Hva med den gnistrende seksuelle kjemien? Den søte spenningen i å kjenne på forventningene? Hva med nytelsen i å oppleve han dirre av lyst etter kun å ha presset kroppen din mot sin?”
Kvinne (35), 18. oktober 2016
 
Forum for seksualitet:
Som tenåring, uerfaren og nysgjerrig
ET KICK – ”Men det var også den modne kvinnekroppen som tente meg - en ung og ”perfekt” barbie ble plutselig litt kjedelig i forhold. Og man trenger heller ikke glemme den kinky siden ved det, at det kanskje ikke er helt sosialt akseptert, så når det likevel skjer, er det kick å oppdage hvor godt man kommuniserer seksuelt.”
Mann (39), 16. oktober 2016
 
Forum for seksualitet:
Cuckold
EROTISK OG FINT – ”Jeg har vært bull i cuckoldpar med glede for alle parter. Alt fra at han fotograferte til å ville se på, og få "overført" akten på mobil når vi var i gang. Da måtte vi fortelle hva vi gjorde. Hun mista riktignok mobilen da det gikk for henne. Utrolig erotisk og fint. ”
Mann (65), 12. oktober 2016
 
Forum for seksualitet:
Cuckold
PASSIVT AKSEPTERE – ”Min personlige definisjon av cuckold er i alle fall at han ikke aktivt er med på å gi henne nytelse, men må passivt akseptere at en annen person gjør dette. Så finnes det selvfølgelig mange varianter på skalaen innenfor dette.”
Mann (44), 2. oktober 2016
 
Forum for seksualitet:
Som tenåring, uerfaren og nysgjerrig
FØRSTE GANG – ”Jeg har i tillegg en fetisj for mannlige jomfruer. Nå syns jeg egentlig at det er et tullete begrep og at vi burde slutte å legge vekt på jomfrudom, men jeg kan ikke noe for at det pirrer litt ekstra om jeg vet at jeg får være med på en førsteopplevelse. Uansett om det er første gang man har sex, første gang man blir tatt med strapon, eller noe helt annet.”
Kvinne (36), 1. oktober 2016
 
Forum for seksualitet:
Vekker sensuell massasje kåthet?
IKKE GLEMME – ”Mange måter å gi en sensuell massasje på. Selv anbefaler jeg tantrisk massasje. Prøv det og du vil ikke glemme det på lang tid.”
Mann (60), 27. september 2016
 
Forum for seksualitet:
Cuckold
DELTAR IKKE – ”Min definisjon er når mannen er hjemme, og kona ute på vift, eller at han kanskje får lov til å se på at hun leker seg med andre. Enten ved å være i samme rom, eller via cam/mobil, men han deltar altså ikke. ”
Kvinne (49), 24. september 2016

Forum for seksualitet:
Glede av konas sex med andre
FRISTERLSER – ”Lurt å ta med partneren på en plass der man vet at det kan oppleves erotiske hendelser.  Kan være uskyldige ting, men slike hendelser kan kanskje åpne for nye tanker og fristelser.”
Par (54), 23. september 2016
 
Forum for seksualitet:
Vekker sensuell massasje kåthet?
SITRE I KROPPEN – ”Har vært så heldig å få nydelig, sensuell massasje flere ganger i det siste, og det gjør i hvert fall mye med min kåthet. Bare forventningene om at han skal nærme seg det aller helligste får det til å sitre i kroppen.”
Kvinne (42), 22 september 2016
 
Forum for seksualitet:
Hva med unge menn?
INGEN TENNING – ”Jeg får absolutt ingen tenning, så det funker dessverre ikke for meg når jeg kunne vært mora, men for all del, det er jo noen som liker det ungt.”
Kvinne (47), 19. september 2016
 
Forum for seksualitet:
Når flere skal med i leken
BLE BRUTT – ”Det var mange barrierer som ble brutt den kvelden, det å være naken sammen med andre, se andre ha sex, ha sex med hverandre med andre tilstede og ikke minst det å ha sex med andre enn egen partner.”
Par (48). 7. september 2016
 
Forum for seksualitet:
Når flere skal med i leken
IGJEN OG IGJEN – ”Det rare er, og det kommer dere som ikke har gjort det sikkert til å oppleve, at når en våkner sammen med kun sin egen kjæreste dagen etterpå så kommer det kåthetsbølger igjen og igjen ut over.”
Par (47), 3. september 2016
 
Forum for seksualitet:
Få jenta til å sprute
DEILIG – ” Det er deilig med sprut og søl synes jeg. Desto mer desto bedre, Men for meg ligger tenningen i at hun tenner på det, ikke når det skjer uten at hun vil. Ja, det er faktisk noen som ufrivillig squirter og som ikke liker å gjøre det.”
Mann (48), 29. august 2016
 
Forum for seksualitet:
Få jenta til å sprute
BEGGE TENNES – ”Herlig lesing. For oss er dette triggerne, og begge tennes av squirt.”
Par (37), 21. august 2016
 
Forum for seksualitet:
Vekker sensuell massasje kåthet?
HERLIG – ”Jeg nyter veldig å få massasje, enten det er aromaterapi eller andre former jeg har prøvd. Kåt kan jeg vel ikke si at jeg blir på den måten at jernet fyker opp, men det føles likevel herlig i kroppen.”
Mann (59), 20. august 2016
 
Forum for seksualitet:
Brystvorter og tenning – eller ikke
INGEN HØYDARE – ”Hverken sug, slikk, bit, knip eller klyp funker særlig bra på meg på brystvortefronten. Ingen høydare om man kan si det slik. ”
Kvinne (47), 5. august 2016
 
Forum for seksualitet:
Brystvorter og tenning – eller ikke
NÆR KLIMAKS – ”Mine vorter er svært følsomme og fjærlett berøring med tunge eller fingre, kombinert med litt hardere behandling kan føre til nær-klimax-opplevelse for meg. ”
Mann (53), 4. august 2016
 
Forum for seksualitet:
Vekker sensuell massasje kåthet?
IKKE OPPLEVD – ”En sensuell massøse som utfører mer klassisk massasje pirrer også om hun masserer på en leken/sensuell måte. Om en mannlig massør kan vekke lignende lyster kan hende. Har ikke opplevd det. ”
Mann (52). 1. august 2016

Forum for seksualitet:
Hvordan finne den perfekte kvinne?
LYST TIL Å SI – ”Kvinner er nok i liten grad vant til rollen som initiativtaker. Det er vel kanskje her noen av utfordringene dine oppstår? Kvinner har ofte en mindre konfronterende måte å uttrykke seg på. De er mer redd for å tråkke på andres følelser og unngår å si ting de egentlig har lyst til å si.”
Mann (44), 31. juli 2016
 
Forum for seksualitet:
Hvordan finne den perfekte kvinne?
NOE EGET – ”Å se de to kvinnene sammen fortalte meg ganske enkelt at ingen mann, INGEN mann, kan noen sinne greie å pirre og elske en kvinne så totalt inn i himmelen som en annen kvinne. Det er noe helt eget.”
Mann (52), 26. juli 2016
 
Forum for samliv:
Spent på treff med par
VISER LITT – ”Ja, det er litt nervepirrende å dra på kaffetreff første gangen, det kiler rimelig bra i magen. Etter fjerde eller femte kaffetreffet roet det seg litt, og nå er det noe vi går og gleder oss til. Da steller vi oss litt ekstra og har på oss klær som viser litt, men ikke så mye at alle i lokalet snur seg etter oss.”
Par (43), 25. juli 2016
 
Forum for seksualitet:
Hvordan finne den perfekte kvinne?
SØKER JENTE – ”Jeg har drømt om å få oppleve sex med en jente siden jeg begynte å ha sex i tenårene. Jeg har benyttet enhver anledning til å kline med jenter på fest, snakker åpent om det med folk jeg føler meg komfortabel med og har hatt profiler både her og der hvor jeg søker etter en jente.”
Kvinne (29), 18. juli 2016
 
Forum for seksualitet:
Vekker sensuell massasje kåthet?
FAST GREP – ”Når det kommer til trykk, så trenger jeg et fast grep. Ikke hardt, ikke løst, men fast. Lette fingertupper gjør ikke noe for meg. Jeg må kjenne at jeg blir massert, og ikke bare strøket på. ”
Kvinne (49), 14. juli 2016
 
Forum for seksualitet:
Vekker sensuell massasje kåthet?
LETT BERØRING – ”Om jeg skal nyte en massasje som er sensuell, må hodet være tømt for tankerot og jeg må finne mannen tiltalende på ett eller flere punkter. Lett berøring og behagelig bakgrunnsmusikk gjør meg ikke automatisk kåt.”
Kvinne (51), 13. juli 2016
 
Forum for seksualitet:
Vekker sensuell massasje kåthet?
MYKT OG KJÆRLIGHETSFULLT – ”Du er naken. Reglene er klare. Grenser er avtalt og respekteres. Det eneste massøren gjør, er å bruke sine hender, mykt og kjærlighetsfullt på din kropp.”
Mann (51), 12. juli 2016

Forum for kjærlighet:
Vi har giftet oss
TAKK – ”På lørdag giftet vi oss, to år etter at vi fant hverandre her inne. Takk Cupido”
Par (37), 27. juni 2016
 
Skribentforum:
Syklubben
FUKTIG – ”Det passet seg ikke om hun fortalte sine historier. Damene ville få sine wraps med laks i halsen om hun fortalte. Hun kunne ikke si at hennes barberte kjønn var hovent og fuktig. Ømt. Ingen sier sånt. ”
Mann (44), 26. juni 2016
 
Skribentforum:
Sekretær på ditt kontor
BLONDEUNDERTØYET – ”Den korte og tettsittende kjolen, som stoppet rett under rumpeballene, viste litt av den øvre kanten på de svarte nylonstrømpene festet til hofteholderen som matchet det røde blondeundertøyet”
Trans (38), 20. juni 2016
 
Skribentforum:
Tid for ømhet
EGEN NYTELSE – ”Innerst inne hadde hun fantasert om en mann som bare tok henne. Tok henne for egen nytelse. Fantasert om det å slippe å være flink og korrekt. Men hun våget ikke å innrømme det.”
Mann (48), 14. juni 2016
 
Forum for seksualitet
Få jenta til å sprute
NYTER – ”For meg er det jo ikke spruten i seg selv som er viktigst. Det er det å fremtvinge den som er det jeg nyter når det gjelder dette.”
Mann (59), 10. juni 2016
 
Skribentforum:
Oppdraget
OPPHISSET – ”Jeg hadde fått instrukser for hvordan han ville ha det, så nå når klokka nærmet seg, kledde jeg meg naken og la meg på benken med blindfold.  Mens jeg lå der å ventet var det ikke fritt for at jeg ble en smule opphisset av hele opplegget og kjente godt at jeg var god å kåt.”
Kvinne (55), 9. juni 2016
 
Forum for seksualitet:
Få jenta til å sprute
LYKKELIG – ”Mine spruteorgasmer er svært intense, og jeg nyter, nyter, nyter dem.  Og ekstra sensitiv er de når jeg allerede har hatt en eller to klitt-orgasmer i forkant. Får jeg begge variantene i løpet av hyrdestunden, er jeg en lykkelig kvinne”
Kvinne (38), 4. juni 2016
 
Skribentforum:
Date
FORT VÅT – ”Hun hadde små bryster, antydning til bollemus og var uten hår mellom bena. Jeg tok nakken hennes og skjøv ansiktet hennes opp mot mitt. Jeg visste at hun var våt. Hun hadde fortalt det - at hun ble fort våt. Jeg kysset henne med tunge uten å spørre. ”
Mann (48), 3. juni 2016

Skribentforum:
Første møtet
DET VÅTE – ”Jeg ser rett inn hos henne, og ser at hun er blitt veldig våt, det skinner på innsiden av lårene etter friksjonen som oppstår. Jeg beveger berøringene mine mer og mer på innsiden av lårene, beveger to fingre inn mot det våte.”
Mann (30), 31. mai 2016
 
Skribentforum:
Badstuen
FUKTIG – ”Jeg begynte å stryke meg selv med fingrene over maven, brystene og etter en stund lirket jeg en finger inn under bikinibuksen og kjente at jeg var mer fuktig enn bare på grunn av varmen i badstuen. ”
Par (50), 28. mai 2016
 
Skribentforum:
Festivalen
DEILIGE – ”Når de kom tilbake hadde de på en bikinitopp, olashorts og solbriller. Jeg spøkte å sa at de var alt for påkledd. De lo, kniste, kikket på hverandre og vips forsvant toppen. To sexy damer, toppløse, slanke, deilige stod plutselig foran meg.”
Mann (45), 27.mai 2016
 
Skribentforum:
Campingsesongen er i gang
BULEN – ”Da skjedde det brått og ganske uventet. Plutselig kjente jeg hendene hennes opp mellom lårene, stryke over bulen på shortsen min. Lete seg opp gjennom det ene låret, under den tynne shortstrusa og lirke den frem”
Mann (53), 24. mai 2016

Forum for seksualitet:
Miste ereksjonen underveis
HIMMELRIKET – ”Jeg tror mange menn tror at en hard reisning er det som gjør himmelriket for alle kvinner, så når de ikke har det å tilby, faller de helt sammen. Jeg håper at menn flest slutter å tenke sånn, for det er ikke sånn det er. ”
Kvinne (48), 15. mai 2016
 
Skribentforum:
Så du det?
UNDERTRYKKE – ”Å late som ingenting var en ting. Å stå i mot orgasmens krefter var verre. Der jeg vanligvis ville ta i mot med åpne armer, omfavne og nyte. Skrike ut, takke, måtte jeg nå undertrykke og avvise.”
Mann (44), 14. mai 2016
 
Forum for seksualitet:
Større aksept for BDSM?
FEMINISTER – ”Er det problematisk å ha et tenningsmønster som i noen tilfeller tilsynelatende lett kan forveksles med kvinneundertrykking? Kanskje ikke, men det er faktisk forskning som viser at dominante menn oftere er feminister enn de som ikke driver med BDSM.”
Kvinne (36), 13. mai 2016
 
Forum for seksualitet:
Hva tenner du på?
SULTENT BLIKK – ”Sex i friluft, se og bli sett. Det og observere andres kåtskap , bare en lite kyss på nakken, bite forsiktig i øreflippen, eller varme hender mot følsom hud! Eller kanskje bare et sultent blikk over et glass vin og en romantisk middag.”
Mann (68), 7. mai 2016
 
Forum for seksualitet:
Kåt – et tilfredsstillende ord?
PRIMITIVITET – ”Mange av ordene som samler seg rundt sex har en eim av primitivitet, fordi her er det jo snakk om noe primært, basalt.  Men om det blir bedre av at man finner et mer sofistikert ord? "Kåt" slår jo til kort og kontant.”
Mann (44), 3. mai 2016
 
Forum for seksualitet:
Hva tenner du på?
SAMTYKKENDE – ”At min partner tenner på det jeg gjør. Det er ekstremt viktig at alt er samtykkende og ønsket. I øyeblikket kan man skrike nei og prøve å komme seg løs, men jeg vet at om ikke stoppordet blir sagt så er jeg innenfor.”
Kvinne (36), 2. mai 2016

Forum for seksualitet:
Hva tenner du på?
VILL SEX – ”Jeg tenner på å møte blikket til ei dame på gaten, hvor vi begge ser lenge på hverandre før vi begge veksler et smil - som betyr at vi likte øyeblikket vi hadde sammen. Da snur jeg meg ofte og ser etter henne. Stimulans til både fantasi, nærhet og vill sex.”
Mann (43), 1. mai 2016
 
Forum for seksualitet:
Når man ikke er fornøyd med sexlivet
DEN ENE – ”Jeg mener absolutt ikke at man skal "gi" seg for og please, men behandle sexen som noe viktig og riktig så begge har følelsen av å være den ene spesielle man ønsker være for partneren sin. ”
Kvinne (46), 30. april 2016
 
Forum for seksualitet:
Større aksept for BDSM?
EKSPERIMENTERE – ”Jeg tror at det nok er mer aksept for BDSM nå enn det var tidligere. Ikke minst pga Cupido som tar det opp og at vanlige kvinner og menn er mer åpne for å eksperimentere.”
Mann (62), 28. april 2016
 
Forum for seksualitet:
Hva tenner du på?
EKSTREMT OPPHISSET – ”En som klarer å være en stille autoritet og som har en evne til å lese kroppen min. En mann som er seksuelt ladet og som har kontroll på sine impulser og vet hva han vil og hva han skal gjøre. Denne mannen får meg skjelven i knærne og ekstremt opphisset på no time.”
Par (49), 26. april 2016

Forum for seksualitet:
Nærhet
Nærhet er mye viktigere enn samleie, ikke minst fordi den over tid er en forutsetning for en stabil strøm av samleier. Samleier uten nærhet har opplagt også sin plass, men jeg tenker at det må bli slitsomt å basere seg hovedsaklig på det i lengden.
Mann (59), 25. april 2016
 
Forum for seksualitet:
Nærhet
IKKE UNNVÆRE – ”Nærhet eller samleie? Eller begge deler? Hvis det med nærhet menes fysisk kroppskontakt - hud mot hud og berøring med hender og lepper - er det noe jeg ikke vil unnvære.”
Mann (68), 23. april 2016
 
Forum for seksualitet:
Nærhet
GOD TOTALFØLELSE – ”Nakne kropper, nysgjerrige hender, fingertupper og negler, fuktighet, svette, lukt og pust - over hele kroppen - og god mat og drikke.  Dét har gitt meg en mye mer god totalfølelse, enn ett par ufølsomme samleier kunne gjort.”
Mann (48), 19. april 2016
 
Forum for seksualitet:
Damer som liker analsex
FANTASTISK – ”Har man prøvd og ikke vil gjenta, må det respekteres, men for de som virkelig nyter dette er det fantastisk som det meste annet man setter stor pris på.”
Mann (61), 18. april 2016
 
Forum for seksualitet:
Få jenta til å sprute
INTENS ORGASME – ”Den sanseløst herlige orgasmen du beskriver opplever jeg ved klitorisstimulering og samleie-orgasme. Jeg får ikke den rister/dirrer/ute av kontroll følelsen ved spruting. Vi kvinner er forskjellig, ikke alle har en intens orgasme ved spruting. ”
Kvinne (49), 17. april 2016

Forum for seksualitet:
Når man ikke er fornøyd med sexen
IKKE OLYMPISK ØVELSE – ”Sex er ikke en olympisk øvelse og du skal kanskje vurdere om du presser henne for mye på aktiviteter du kunne tenke deg. Det er tross alt tusenvis av kvinner der ute som verken er multiorgastiske eller spruter.”
Mann (62), 16. april 2016
 
Forum for seksualitet:
Når man ikke er fornøyd med sexen
HA DET GØY – ”Sex er viktig for mange, og spesielt for meg. Har tatt opp flere ganger med kjæresten, men blir møtt med lite forståelse og avvisning. Jeg savner god sex! Jeg savner jenter som spruter og jenter som kommer mangfoldige ganger. Jeg savner å ha det gøy.”
Mann (25), 14. april 2016
 
Forum for seksualtet:
Alle kvinner er en smule lesbisk
MERKELAPPER IKKE SÅ VIKTIG – ”I en gitt situasjon, der vi føler oss trygge og det ellers ligger til rette for det, er de fleste av oss åpne for så mangt. Og så trenger ikke merkelappene være så viktige.”
Mann (47), 11. april 2016
 
Forum for seksualitet:
Haremslek
LETT TILGJENGELIG – ”Skulle jeg vært med på en slik lek så ville jeg definitivt trivdes best i ”dronningrollen”. Aller helst med et helt harem av lettkledde, atletiske og flotte menn sånn akkurat passelig oppvartende og lett tilgjengelig.  Et drømmescenario og en skikkelig egotripp”
Kvinne (47), 6. april 2016

Forum for seksualitet:
Haremslek
ALLE NYTE HVERANDRE – ”Jeg tenker på det å være flere kvinner med en mann, som et harem for en sultan. Å delta i slik haremslek er vel eventuelt mest spennende for de som også liker andre kvinner, der alle kan nyte hverandre.”
Kvinne (33), 3. april 2016
 
Forum for seksualitet:
Få jenta til å sprute
INTENS EROTISK – ”Jeg skjønner godt at menn tenner på kvinner som spruter. For meg er det en intens erotisk opplevelse, enten visuelt eller følelsen det gir under samleie.
Mann (54), 2. april 2016”
 
Forum for seksualitet:
Få jenta til å sprute
LIKER DET VÅTT – ”Det med kvinner som spruter er svært sensuelt og opphissende for meg, da jeg nyter å se henne nyte. I tillegg liker jeg det vått, og da er det en fin kombinasjon og gi og å få. Det visuelle er nok en faktor som er med å forsterke inntrykket mitt, og et konkret bevis på nytelsen hennes. Jeg simpelthen elsker det. ”
Mann (53), 1. april 2016
 
Forum for seksualitet:
Få jenta til å sprute
ORGASMERUS – ”I mitt tilfelle så gir denne type orgasme også jenta en sanseløs orgasmerus hvor hun ikke vet om hun er til stede eller borte. Hun vet ikke om hun har sprutet, hvor mange ganger eller hvor mye. Og nettopp den siste orgasmerusen hennes er det som trigger meg desidert mest.”
Mann (44), 31. mars 2016
 
Forum for seksualitet:
Når har du lyst på sex?
SPILLER LITEN ROLLE – ”Morgensex er ikke noe jeg er så fan av, men mannen er ofte mer ivrig på morningen. Men, så lenge begge er ekstra kåte og lekne spiller tidspunktet en liten rolle. ”
Kvinne (24), 30. mars 2016

Forum for seksualitet:
Når har du lyst på sex?
FYLLT BATTERIENE – ”Når jeg er så heldig at alt klaffer, og jeg en sjelden gang får ligge naken inntil en jeg er tiltrukket av - da kan det være uansett tidspunkt på døgnet for meg. Det viktigste for meg da blir rett og slett å få "fylt batteriene". Kan jo bli lenge til neste gang”
Kvinne (38), 28. mars 2016
 
Skribentforum:
Flytur til ekstase
TRIO – ” Han fulgte jentene og snart sto de omfavnet i en deilig trio akkurat slik de hadde fantasert så mye om. Line var presset ømt mellom dem idet munnen hennes møtte myke kvinnelepper. Hun nøt følelsen av Turids bryster presset mot sine og Frodes muskuløse kropp tett mot ryggen sin idet tungen hans fant halsen hennes.”
Par (41), 27. mars 2016
 
Skribentforum:
Sommerfesten
DEILIGE BRYSTVORTER – ”Min kone har litt store pupper med deilige brystvorter, og disse begynte Helle å behandle ved å suge på brystvortene og nippe forsiktig i dem med tennene, samtidig som hun masserte dem med hendene.”
Mann (67), 26. mars 2016
 
Skribentforum:
Sommerfesten
MELLOM BENA – ”Etter en stund med prat og forsiktige berøringer hadde Helle sagt at hun gikk uten truse og spurt min kone om hun ville sjekke om det var sant. Hun hadde snudd seg litt så det var mulig å sjekke uten at de ble lagt merke til. Min kone hadde så tatt henne på ordet, og fikk lurt hånda mellom bena hennes.”
Mann (67), 25. mars 2016
 
Skribentforum:
Sommerfesten
FUKTIG I SKRITTET – ”Hun hadde på seg en lett sommerkjole, for det hadde vært godt og varmt sommervær den kvelden.
Hun kom enda nærmer meg og løftet på kjolekanten og sa – Kjenn på trusa mi. Jeg gjorde som hun sa og kjente den var ganske fuktig i skrittet.”
Mann (67), 24. mars 2016

Forum for seksualitet:
Dama toppløs/naken foran andre
GJERNE PUBLIKUM – ”Jeg hadde gjerne vist frem min kones pupper til andre. Og jeg hadde gjerne vært publikum hvis en av mine venners kone viste frem sine.”
Mann (68), 21. mars 2016
 
Forum for seksualitet:
Dama toppløs/naken foran andre
FORSPILL – ”Vi er tidvis nakne foran andre. Å vise henne frem naken er naturlig for oss. I riktige settinger. Som nå før påske hvor vi møtte en mann i skogen og hadde sex med henne. At hun kledde av seg og måtte vise seg frem var en del av et veldig kort forspill”
Par (47), 20. mars 2016
 
Skribentforum:
Tro mot seg selv
NÆRHET – ”Jeg kunne kjenne kanten på det lille hodet trenge inn mellom de små leppene, dypt inn i den ypperste nærhet som vi mennesker kan oppleve”
Mann (57), 12. mars 2016

Forum for seksualitet:
Avseksualiserte familier?
BEHOV? – ” Det er kleint når de nære trår til med "hvordan det var i gamle dager" eller at sexen skranter i et lystig lag. Jeg ser at jeg nok mest har erfart den vulgære biten i min familie. Og den er jeg ukomfortabel med. Her ser jeg en sammenheng i at jeg aldri har delt seksualitet med familie og det ikke er tema hos oss. Er det behov for å se hverandre som mer komplette, seksuelle mennesker i familien? ”
Kvinne (44), 10. mars 2016
 
Forum for seksualitet:
Endometriose
BARNLØSHET – ”Endometriose er en svært vanlig, men dessverre lite kjent kvinnesykdom. Det som er et tankekors, er at mange kvinner tenker "det går sikkert over" når smertene kommer.  Ubehandlet endometriose kan føre til ufrivillig barnløshet.”
Kvinne (51), 9. mars 2016
 
Forum for seksualitet:
Erfaringer med vaginal orgasme?
I BØLGER – ”De kan komme i bølger eller enkeltvis, og kanskje er det feil å si at det er i søvne, men jeg er i søvn når de starter. Jeg antar at jeg kan ha orgasmer mens jeg sover også, for noen ganger når jeg våkner, vet jeg at jeg "har hatt sex" i drømmene mine, men da kan det jo være det bare er mentalt. ”
Kvinne (44), 7. mars 2016
 
Forum for seksualitet:
Cuckold
BEDRE ENN EN – ”Han i vårt forhold tenner veldig på å se henne kose med en annen mann i sengen. Vi har etter hvert fått litt erfaring med dem og liker det mer og mer. Hun tenner på tanken om fremmede menn, og synes det er både opphissende og deilig ned nye lukter og smaker - og har funnet ut at to er faktisk bedre enn en. ”
Par (34), 6. mars 2016
 
Skribentforum:
Myk nytelse
KJÆRLIGE OG VARSOMME – ”Snart var det fire hender som kjærtegnet kroppen hennes. To kroppen som lente seg mot henne og strøk seg mot huden hennes. Hun nøt følelsen av kontrastene mellom hendene deres. Hennes var små, myke og forsiktige. Hans hender var større, røffere mot huden, litt mer bestemt i bevegelsene, men like fullt kjærlige og varsomme”
Par (41), 1. mars 2016
 
Forum for seksualitet:
Kos uten sex?
IKKE HVEM SOM HELST – ”For meg var det veldig deilig å finne ut at jeg ikke trenger å klemme på alle. Eller å tillate at alle klemmer på meg. Klemme er deilig - men ikke hvem som helst.”
Kvinne (44), 29. februar 2016

Forum for seksualitet:
Erfaringer med vaginal orgasme
TAR MEG – ”Andre ganger, når vi har fyrt oss opp med sms'er i timer, er jeg så klar at han nesten ikke trenger å ta på meg. Om han bare tar meg da, kommer jeg lell.”
Kvinne (56), 27. februar 2016
 
Forum for seksualitet:
Erfaringer med vaginal orgasme
GANSKE VANLIGE – ”For meg vil jeg si at vaginalorgasmene er ganske vanlige, men at orgasmene jeg får etter at klitt eller g-punkt er stimulert er de jeg har hyppigst. ”
Kvinne (44), 24. februar 2016
 
Forum for seksualitet:
P – punkt stimuli
DEILIG OPPLEVELSE – ”Din finger vil gi han en delig opplevelse. Leketøy finnes, men finger er bedre. Bruk engangshanske og glidemiddel og snakk sammen. Levende verktøy er betydelig bedre enn faste staver.”
Mann (50), 22. februar 2016

Forum for seksualitet:
Erfaringer med vaginal orgasme
UTFORSKE – ”Vi er forskjellig. Noen vil ha det sånn andre ikke. Veien til den ene eller andre orgasmen er også forskjellig. Viktigst er evnen til å nyte veien dit. Uansett type orgasme. Eventuelt så bør man tørre utforske litt for seg selv.”
Kvinne (45), 21. februar 2016
 
Forum for seksualitet:
Erfaringer med vaginal orgasme
SWEET JESUS – ”Og går det egentlig an å skille det eksakt fra hverandre, i kampens hete, når den ene stimuleringen avløser den andre? Jeg ville nok i hvert fall hatt problemer med det, bortsett fra kanskje stimulering av livmortappen. Den merkes. Oh, sweet Jesus!”
Kvinne (42), 18. februar 2016
 
Skribentforum:
Kampen
/node/562980SKILLER LEPPENE – ”Når jeg såper meg inne kjenner jeg hele huden er sensitiv allerede, og når jeg såper inn brystene knupper vortene seg under hendene på meg og jeg stønner lett, kan ikke glemme råskapen i meldingene hans. Den andre hånden fører jeg ned til underlivet og skiller leppene slik at fingrene kommer til.”
Kvinne (35), 14. februar 2016

Skribentforum:
En runde i lysløypa
UNDER KLÆRNE – ”Litt inn i skogen stoppet de. Omfavnet hverandre i et langt kyss. Han kysset godt. Leppene lekte med hennes. Ømt og forsiktig. Mer krevende. Småbet litt. De kjente begge at de godt kunne tenke seg mer og hendene fant veien under klærne.”
Mann (47), 7. februar 2016
 
Forum for seksualitet:
Finner du lett et kondom som passer?
ET FÅTALL – ”Vi hører stadig at ungdom dropper kondom, hvor konklusjonen er at de er uansvarlige. Sjelden hører vi noe om at kondomene som selges i butikker, deles ut gratis på arrangement faktisk kun passer til et fåtall menn. Bredde på 53 mm er mest vanlig i Norge. Går du inn i en butikk, og spør etter kondom - så er det dette du får.”
Mann (50), 6. februar 2016
 
Forum for seksualitet:
Penismålebånd hjelper å finne riktig kondom
BEDRE MED – ”Det virker som at få er opptatt av å bruke kondom. Det er uhorvelig mange menn jeg har snakket med opp igjennom mine år her inne og utrolig mange vil ikke bruke kondom.  Det er helt uforståelig for meg, men dem om det.  Kondom er ikke ensbetydende med at man er helt sikker selvsagt, men bedre med, enn uten. ”
Kvinne (48), 4. februar 2016
 
Forum for samliv:
Stakkars deg, er du singel du da
/node/402842IKKE STRESSE – ”Når man ser rundt seg på forhold som finnes, så er jeg trygg på at stå alene er bedre enn sexløst halvveis forhold. Jeg er ett godt kjæreste emne, men har det kjekt som singel så lenge. Det er godt å være i såpass balanse med seg selv, til ikke stresse med å måtte finne.”
Kvinne (45), 2. februar 2016

Skribentforum:
I stolen
FUKTIG – ”Nå var han der. Denne fremmede mannen. Hun hørte sin egen ukontrollerte pust ellers var det helt stille. Hun kjente bølgene i magen av opphisselse og spenning og hun kjente at hun var fuktig mellom bena. Hun visste at snart ville denne fremmede mannen kjenne det.  ”
Mann (41), 1. februar 2016
 
Forum for seksualitet:
Inspirasjonstråd for strap on noviser
HUMOR – ”Tror ikke det blir lenge til jeg får lyst til å prøve strap on. Med en god porsjon humor og innstillinga "learning by doing" tror jeg vi kan få det fint.”
Kvinne (43), 31. januar 2016
 
Forum for seksualitet:
Inspirasjonstråd for strap on noviser
NYTELSE – ” Jeg tenner på hetero menn. Har ingen dominerende behov. Men jeg har åpnet mer øyne for at menn, på linje med kvinner - har erogene soner og nyter analsex/ stimuli. Så hvorfor skal ikke jeg tilby min partner samme nytelse som meg selv?”
Kvinne (43), 29. januar 2016
 
Skribentforum:
Svømmefruene
HELT GLATT – ”Hun snur seg og setter seg på håndkleet sitt og fortsetter med å fortelle at hun og ektemannen hadde vært på fest i helga og at hennes ektemann gjennom 28 år plutselig hadde sagt at han ville hun skulle barbere seg helt glatt og gå uten truse. Ruth fniser som en ungjente mens hun forteller og jeg kan se at det er en annen type glød i øynene hennes nå, men de funkler og skinner, bare med litt annet uttrykk enn når hun snakker om bøker eller filmer.”
Kvinne (41), 28. januar 2016

Skribentforum:
Minner
HERLIG – ”Nå har jeg endelig fått oppleve min livslange drøm. 4 virile pene menn med kun ett mål for øye sammen. Det å ta meg, fylle meg opp, gi meg det jeg drømte om, og det jeg nesten ikke en gang har turt å fantasere om. Håper de også syntes dette var herlig.”
Mann (53), 25. januar 2016
 
Forum for seksualitet:
Trekant – tips og erfaringer
STOR GLEDE – ”Det viktigste er vel at alle er sin beste utgave av seg selv når man viser hverandre den nødvendige tillit til hverandre og avtaler møter for treff eller annet. Personlig har jeg stor glede av dette nettstedet”
Mann (58), 22. januar 2016
 
Forum for samliv:
MMF-MFF-MMFF
KREVENDE – ”Det kan være krevende for alle parter å måtte sjonglere mellom å gi og å ta. Og å merke at det er vanskelig for en av partene. Jeg har en slik erfaring med MMK, og lærte av dette at det er viktig for meg å føle meg fri til å gjøre hva jeg vil.”
Kvinne (43), 18. januar 2016
 
Forum for samliv:
MMF-MFF-MMFF
NYTE – ”Jeg har erfaring fra MMK noen ganger og har stort sett gode erfaringer med dette. Stikkordet er tillit og trygghet mellom alle tre. Dette må være tilstede og da er det mye lettere å slippe seg løs og nyte.”
Mann (49), 17. januar 2016
 
Forum for seksualitet:
Den følelsen
SPESIELT – ”Da kvinnen i paret og jeg møttes med vårt første blikk var det en gnist i blikket fra henne fra første stund. Vi skulle bare innom hotellet de hadde bestilt, for å sette fra bagasjen de hadde med, for så å gå ut og spise.  Det gikk ikke mange minuttene før hun tok meg med storm og middagen måtte vente en stund. Det blikket har jeg aldri glemt. Jeg fikk det også de gangene etterpå når vi møttes, men selvfølgelig første gang var spesielt. ”
Mann (61), 16. januar 2016
 
Forum for seksualitet:
Hvor mange ”hetero” liker bisex?
BEGGE DELER – ”Anser meg som heterofil, men biseksuell. Forelsket i damer og nyter sex med begge deler. Helst bisex sammen med par, men har testet ut bare med mann også”
Mann (47), 12. januar 2016

Forum for seksualitet:
Glede av konas sex med andre
STOR NYTELSE – ”Det optimale er jo når begge føler nytelse av å se sin partner med en annen. Det er vel dessverre ikke noe alle kan holde på med. Men det er jo en uendelig vakker tanke. Det gir meg stor nytelse.”
Mann (58), 10. januar 2016
 
Forum for kjærlighet:
Finne kjæreste på Cupido
SAMME OMRÅDE – ”Jeg har kommet til den konklusjonen at det antageligvis er enklere å finne seg en kjæreste fra Cupido dersom man befinner seg noenlunde i samme geografiske område som kvinnene. Ikke dermed sagt at det er lett selv om man bor nærmere hverandre, men muligheten for å få til noe varig må jo unektelig være større? Kan ikke skjønne annet. ”
Mann (50), 8. januar 2016
 
Forum for seksualitet:
Barbering, et tegn på større seksuell aktivitet og nytelse?
TRENDY – ”Det er nok også mange som synes at barbert eller kropp uten hår er betydelig penere enn kropp med en større eller mindre grad av pels. Blant unge er det rimelig trendy å være uten hår. Menn på 50 med grått hår virker lett betydelig yngre om alt grått hår fjernes.”
Mann (50), 6. januar 2016
 
Skribentforum:
Livet som massør
FANTASTISK KVINNEKROPP – ”Med ryggen mot meg ser jeg henne i det hun klatrer opp på massasjebenken. Hun er helt naken og er noe av det mest grasiøse jeg noen ganger har sett, en helt fantastisk kvinnekropp. Veldreid, sommerbrun med lange slanke feminine armer og bein. Hanndyret i meg sluker inntrykket.”
Mann (53), 5. januar 2016
 
Forum for seksualitet:
Strap on
ØNSKER MER – ”Er det ikke sånn at menn har enda mer følelser der bak enn kvinner pga av prostata? Det er derfor naturlig at når de først får smaken på å bli penetrert ønsker mer.”
Kvinne (49), 3. januar 2016
 
Forum for seksualitet:
Glede av konas sex med andre
HANDLER OM DERE – ”Jeg ville som kvinne satt pris på om du droppet setningen "... jeg ønsker mer spenning". Den er total tennings-killer og kan fort få det til å høres ut som at det hele handler om deg i stedet for dere, som et par. For det handler nettopp om dere, sammen.”
Kvinne (42), 2. januar 2016