ZINI - Dib Bang Bang
ZINI - Dib Bang Bang | © Zini

Orgasmepilotene: Zini - Dib Bang Bang

Written by: Orgasmepilotene

Published:
Last updated:

Zini – Dib Bang Bang stimulerer penis på en måte som bare må oppleves. På meg gav den en helt annen følelse enn runking. Jeg opplevde denne mer som litt ekstra magi på kveldstid.

 
 
Testet av: Gnurpes (seks ganger)

Testresultat(for funksjonaliteten): 10 av 10

Pluss:
  • Jeg fikk nye sanseopplevelser
  • Kom raskere
  • Sterk stimulering for penishode og penisskaft
  • Mye puls
  • Lydsvak
  • Kan vaskes
  • Enkel å montere og bruke
  • Oser av kvalitet
  • Fin og funksjonell

Minus:
  • Denne leken er stor. Så førsteinntrykket var litt skremmende. Men ikke stol på førsteinntrykket. Det viste seg jo å være en meget effektiv leke
 
 
 
Test av Dib Bang Bang
 
Mitt første møte med ZINI - Dib Bang Bang var på postkontoret. Jeg har hentet mange pakker med leketøy tidligere og ble veldig overasket over både størrelse og tyngden. Jeg hadde ikke noen andre referanser til Dib Bang Bang enn Fleshlight og runkemuffer og de var vesentlig mindre.
 
Denne leken er stor. Så førsteinntrykket var litt skremmende. Den lignet jo mer på R2D2 fra Star Wars enn et sexleketøy. Men ikke stol på førsteinntrykket. Det viste seg jo å være en meget effektiv leke.
 
Ladningen første gang tok veldig lang tid. Men de neste gangene gikk mye fortere. Så det er ikke noe problem. Og den kan brukes lenge på en ladning. Jeg har ikke testet kapasiteten fullt ut men jeg opplevde dette som meget bra.
 
Selve monteringen og instruksjonene var veldig enkle og lettfattelige. Den var så enkel å montere og rengjøre at det instruksjonsbrosyren nesten var overflødig.
 
Når jeg skulle teste denne første gangen fomlet jeg litt. Men jeg fant fort ut at penis måtte være ganske stiv eller helt stiv før den kunne brukes. Når den prøves med litt halvslapp penis er motoren så sterkt at den bare vrir forhuden rundt.Min penis er normal stor men jeg tror den passer også til menn med både større og mindre penis uten problemer.
 
Altså. Stiv penis, litt glidemiddel, og jeg presset den sakte inn i leken. Startet med sakte roteringer og kjente umiddelbart at den stimulerte positivt. De roterende tappene som masserte området under penishode, virker fantastisk. Det var litt wow følelse umiddelbart. Og med litt mer hastighet kom jeg utrolig fort. Det var en likevel en veldig fin opplevelse.
Etter å ha testen noen ganger har jeg funnet ut hvordan den virker best på meg. Jeg kan nå leke med pluss og mins knappene og styre min opplevelse og når jeg vil komme. Jeg kan bare ligge og la de varme bølgene på nesten orgasmene eller sette opp hastigheten og komme fort og kraftig. Jeg har prøvd den i dusjen ved å bruke sugekoppen og litt andre steder men jeg likte den best i senga når jeg ligger på rygg eller siden.
 
Jeg kan ikke si jeg blir kåt av den. Men den holder meg kåt lenge ved bruk. Den stimulerer penis på en måte som bare må oppleves. Den gir en type stimulering man ikke går trøtt på. På meg gav den en helt annen følelse enn runking. Jeg opplevde denne mer som litt ekstra magi på kveldstid.
 
Jeg har ingen problemer med å gi denne 10 av 10 mulig poeng. Men jeg brukte et par ganger med å finne min optimale bruk.  En fantastisk opplevelse som innbyr til masse lek kveld etter kveld.


 
 
 

Related Articles